Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat

Valentin-napi ajándékok Neki

A dán tervezésű óráktól a gyűrűkig, nyakláncoktól a karkötőkig, találd meg számára a legmegfelelőbb ajándékot idén Valentin-napra.

Áh, a Valentin-nap. A szerelem, szeretet és románc ünnepe… és a lehetőséged, hogy megmutasd, mennyire szerencsés, hogy vagy neki! Akár egy jól öltözött üzletember a partnered vagy egy imádnivaló otthon ülős típus, a legfontosabb ajándék az idő, amit együtt tölthettek.

De legyünk őszinték… az együtt töltött idő klassz, de ki ne vágyna a kényeztetésre február 14-én? Itt jövünk mi a képbe.

A személyre szabott óráktól és óratartó dobozoktól a dán tervezésű gyűrűkig, itt vannak ajánlataink, mit adj a Valentinodnak. Itt van egy tipp a hölgyektől a központból… pár nappal 14-e előtt lepd meg párodat az ajándékkal, burkolt emlékeztető gyanánt, hogy te is kapj valamit! Vagy add neki oda a kívánságlistád kíséretében, ha nem stílusod a burkoltság.

És azok a férfiak, akik az SZTN-t ünneplik (szingli tudatosság napja), ignoráljátok ezt a sok romantikus dolgot alább és falatozzatok a jól megérdemelt kiegészítők között az ünnep alatt.

1 Valentin-napi ajándékok neki1.1 Valentin-napi órák1.2 Óvd meg karóra kollekcióját idén valentin-napon1.3 Tedd személyessé idén a valentin-napot gravírozott kiegészítőkkel1.4 Tuti ajándék ötletek számára valentin-napon1.5 A valentin-nap története: pletyka verzió bulikba

Valentin-napi órák

Néhány ajándék ötlet férfiak számára Valentin-napra – pénztárcák,sálak, és még piperetáskák is szóba jöhetnek. De mi van, ha ezek közül egyikre sincs szüksége? Egy karóra biztosan megragadja a tekintetét és emlékezteti mennyire értékes az idő, amit együtt tölthet veled. A mondat második felére lehet neked kell emlékeztetned… lehet túlságosan el lesz ragadtatva új órájától.

Válassz az olyan klasszikusaink közül, mint a pilóta karóra, holdfázis kijelzős óra vagy zsebóra. Még néhány divatos darabért lesd meg az automatikus csontváz karórákat. Olyan órát keresel, ami egyszerre egyedi és stílusos is? Fedezd fel a 24-órás egymutatós karórát. Biztosak vagyunk benne, hogy mindketten másképp fogjátok meglesni az időt ezek után.

Ha friss még a kapcsolatotok és nem állsz rá készen, hogy egy komplett karórát adj ajándékba, de nem is akarod egy doboz bolti csokival letudni a dolgot… vess egy pillantást óraszíjainkra. Egy könnyű módja, hogy kimutasd neki, gondoltál rá, anélkül, hogy túl sokat költöttél volna, amivel elijesztenéd. Plusz, így végre elérheted, hogy karórája passzoljon a cipőjéhez. Mindenki nyer.

Óvd meg karóra kollekcióját idén Valentin-napon

Mi van akkor ha már vettél neki egy karórát múlt Valentin-napon? Vagy ha van már neki egy, amit annyira szeret, hogy nem cserélné le? Számára ajánlunk egy óratartó dobozt.

Akár olyanra van szüksége, ami 3 tárolására alkalmas, vagy ami elég nagy, hogy 20 is elférjen benne, óratartó dobozt ajándékozni remek módja, hogy megmutasd, megtetted azt a bizonyos extra lépést idén Valentin-napon, és tudod milyen fontos számára karóra-kollekciója.

Az óratartó doboz remek ajándék lehet az uradnak, édesapádnak, bátyádnak, legjobb barátodnak, férjednek vagy akár a kedvenc kollégádnak. Az órafelhúzó dobozoktól az utazós darabokig, nem kell többé amiatt aggódnod, hogy mindet be kell egy helyre gyömöszölnöd.

Tedd személyessé idén a Valentin-napot gravírozott kiegészítőkkel

Amikor te szabod testre ajándékát, ajándékból emléktárggyá alakítod és emlékezteted rá (jajj már megint!), milyen csodás vagy és megtetted az extra erőfeszítést, hogy különlegessé tedd Valentin-napi meglepetését.

Nem csak a nyakkendőtű és dögcédula az, amit egyedivé tehetsz. Nyomasd neve kezdőbetűit egy új bőr övbe vagy gravíroztasd egy rozsdamentes acél kártyatartóra.

Szeretnéd, ha többet nem feledkezne meg az évfordulóról? Gravíroztasd egy karóra hátuljára, így mindig emlékezni fog… vagy legalább nem lesz mentsége rá, hogy elfelejtette.

Van olyan ajándék, ami jobban jellemezné a Valentin-napot, mint egy ékszer? Talán a csoki és a virágok… de az ékszerek is az elsők között vannak. Néhány férfi ezt a romantikus ünnepet választja az eljegyzésre. De sajnos nem látjuk a jövőt és ötletünk sincs, hogyan fog cselekedni február 14-én. Bocsi.

Amit megtehetünk, hogy bemutatjuk neked csodás férfi gyűrűinket , amelyek elérhetők titán,kerámia, sterling ezüst és rozsdamentes acél változatban. A gyűrűktől, melyekben természetes kő van, a pecsétgyűrűkig, melyek szinte könyörögnek a gravírozásért, biztosan megtalálod azt, amelyik legjobban illik stílusához és történetéhez.

És ki mondta, hogy te nem jegyezheted el? Vásárolj rozsdamentes acél darabot, ami ideális a közös jövő ígéretéhez.

Lehet, hogy tetszik, de nem igazán állsz készen egy gyűrűre. Ha magadra ismertél, válogass a rengeteg lehetőség közül, nyakláncaink ezüst és arany tónusú rozsdamentes acél kivitelezésben vagy kézzel készített karkötőink közül természetes, polírozott kövekből.

Extra személyessé szeretnéd tenni Valentin-napi ajándékát? A kiválasztott darabokba belegravíroztathatod neveiteket, kezdőbetűitek, egy különleges dátumot vagy titkos üzenetet, ami számodra is sokat jelent.

A társasági típusoknak, akik egész nap öltönyben vannak, nézd meg gravírozható mandzsettagombjaink különböző stílusokban, formákban és színekben. Remek ajándék lehet a többi férfi számára is az életedben. Ki ne akarna egy kis extra szeretetet és figyelmet Valentin-napon?

Tuti ajándék ötletek számára Valentin-napon

Azoknak a férfiaknak, akiknek nehéz vásárolni, megkönnyítettük a helyzeted tuti ajándék ötlet listánkkal, amit ő is imádni fog idén Valentin-napon.

  • Karkötők - Ha csak rövid ideje randiztok még, egy karkötő remek választás. Kínálatunkban minden megtalálható a csupa feketétől az elegáns rozsdamentes acél
    karperecekig. Mind tartósan kialakítva.
  • Bőr táska - Ha örökké együtt lesztek, fontold meg, hogy befektetsz egy bőr táskába. A
    válltáskától a mindig kéznél lévő
    hátizsákig, táskáink ellenállóra lettek tervezve, így kiállják a napi rutinját alakjuk elvesztése nélkül. Ha a munkahely és a kondi között ingázik, egy
    oldaltáska könnyedén rendezetten tárolja a szükséges eszközeit és elérhetővé teszi őket, amikor szüksége van rájuk.
  • Zoknik & boxerek - Tudjuk, ez a kettő nem éppen az az ámulatba ejtő ajándék, amire eredetileg gondoltál, de bízz bennünk… méltányolni fogja őket és használni fogja az ajándékokat!
  • Borotválkozó & szakállápoló készlet - Legyen az urad jóképű és jó illatú a természetes összetevőkkel rendelkező termékekkel, melyeknek férfias szantálfa és cédrus aromája van.
    Itt vannak az ajándékok, melyek használata közben végig rád fog gondolni.
  • Öltöny kiegészítők - Az apáktól és bátyáktól, a partnerekig és szeretőkig, nem találhatsz tutibb ajándékot, mint egy
    nyakkendő vagy
    díszsebkendő. De ne gondold, hogy túl tradicionális ajándékot választanál. Segíts neki feldobni külsejét egy feltűnő flamingó vagy rémísztő cápa mintával.
  • Pénztárcák - Mondtuk már, hogy ezek tuti tippek, ugye? Biztosak vagyunk benne, hogy ő nagyon egyedi, de nem találkoztunk még férfival, akinek ne lett volna szüksége
    pénztárcára,kártyatartóra vagy
    pénzcsipeszre élete során.

Akármivel is leped meg párodat idén Valentin-napon ne feledd, hogy ez nem arról szól mennyit költesz rá. Ha fontos a számodra, tudni fogja az alapján, ahogy az év minden napján bánsz vele. Ennek tudatában, menj és tedd a Valentin-napját emlékezetessé.

A Valentin-nap története: Pletyka verzió bulikba

  • A Valentin-nap valószínűleg egy pogány római fesztiválról eredeztethető, a Lupercaliáról – egy termékenységi fesztivál, melyen voltak állatáldozatok, részegség, meztelenség és pofozkodás. A legenda szerint, az agglegények, ha leírtak egy női nevet az urnáról, egy évig a partnerükké vált a fesztivál után.
  • I. Geláz pápa felöltöztette az ünnepet és a kereszténység részévé tette. Valamint február 14-ét tette meg Szent Bálint napjává.
  • A katolikus egyház legalább három Szent Bálintot különböztet meg. Mind hősies volt, szerető, és segítettek másokat… mártírhalált haltak.
  • A legrégebbi Valentin-napi köszöntő egy vers, amely 1415-ben íródott I. Károly orléans-i herceg által felesége számára, amíg ő be volt börtönözve a londoni Towerben. Versében beismeri, hogy belebetegszik a szerelembe. Képzeld el, hogy te lennél a Towerben, érthető, ha melankolikus lennél.
  • Esther A. Howland árulta az első sorozatgyártású Valentin-napi üdvözlőlapokat az Egyesült Államokban az 1840-es években.
  • Valentin-napon küldik a második legtöbb üdvözlőlapot az emberek az évben. Az első helyezett e téren a karácsony.
  • Talán úgy ismered Kupidót, mint a meztelen angyalka, akinek ha eltalál a nyila szerelembe esel, de ez a római isten görög mitológiai gyökerekkel rendelkezik, mint a szerelem istene, Eros. Görög költők szerint egészen jóképű fickó volt, csodálatra méltó testalkattal. Valahogy az idővel egy pufi gyerekké vált. Azért örülünk, hogy a való életben ez nem így működik.