365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Bőr poggyászcímkék

A bőr poggyászcímke nem csak praktikus, de stílusos kiegészítő is. Könnyen felismerheted a bőr címkét a többi között és még a legunalmasabb bőröndnek is egyedi megjelenést ad. Tartsd magad biztonságban utazás közben, miközben divatosan emelkedsz ki!

11 termék

Bőr poggyászcímkék - Stílusos és praktikus utazótársak

Ha szeretsz utazni, akkor tudod, hogy a bőr poggyászcímkék nem csak praktikusak, hanem stílusos kiegészítők is. Ezek az elegáns darabok nem csak segítenek azonosítani a csomagjaidat a repülőtéren vagy vonaton, hanem egyediséget is kölcsönöznek neked.

A bőr poggyászcímkék tartós anyagból készülnek, így hosszú éveken át megbízható társaid lehetnek minden utazás alkalmával. A minőségi bőrből készült címke nem csak esztétikus megjelenést biztosít, de ellenáll a kopásnak és sérülésnek.

Ezeket a címkeket könnyű felhelyezni és eltávolítani a bőröndökről vagy táskákról. Kényelmesen használhatók és könnyen beilleszthetők az utazótáskákra vagy hátizsákra.

Bőr poggyászcímke - Egyedi stílus minden útra

Ha valami igazán egyedit szeretnél az útitársadnak, akkor válaszd a bőr poggyászcímkeket. Ezek a stílusos kiegészítők nem csak praktikusak, de egyediséget is kölcsönöznek az utazásaidnak.

A bőr poggyászcímke tartós anyagból készül, így hosszú éveken át megbízható társad lehet minden úton. Az elegáns megjelenés mellett a címke ellenáll a kopásnak és sérülésnek.

A bőr poggyászcímke könnyen felhelyezhető és eltávolítható a bőröndökről vagy táskákról. Egyedi stílusát pedig könnyen beillesztheted az összes utazótáskádra vagy hátizsákodra.