365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat

A MI FELELŐSSÉGÜNK

Vállalkozóként hatalmas felelősséggel tartozunk ügyfeleink és a bolygó számára, melyet otthonunknak nevezünk. A divatiparban a beszállítói láncok összetettsége olyan intézkedéseket tesz szükségessé, amelyek enyhítik a negatív következményeket, például a logisztika és a gyártás környezetre gyakorolt hatását. Annak érdekében, hogy minimalizáljuk biológiai lábnyomunkat és növeljük testvéreink jólétét világszerte, mindent megteszünk, hogy tudatos döntéseket hozzunk e hatások érdekében. Szeretnénk hozzájárulni, hogy iparágunk jobbá váljon, de tisztában vagyunk azzal is, hogy ez egy hatalmas feladat. Még nem vagyunk fenntartható márka, de elindultunk egy úton, hogy azok lehessünk. Bízunk benne, hogy a beszállítói lánc partnereivel és az iparág egészével szorosan együttműködve elérhetjük ezt a célt.

"Az őszinteség és a sokszínűség mindig is kultúránk része volt és ezeket az értékeket igyekszünk átültetni a CSR és az ESG terén végzett munkánkba. Még nem tartunk ott, ahol lenni szeretnénk, de felelősségteljesek vagyunk és évről évre fejlődünk a vállalat növekedésének részeként."- Sebastian Petersen, a Trendhim vezérigazgatója

Értékrendünk

A munkavállalók, az állatok és a környezet jólétének biztosítása mindig is alapvető volt számunkra és ennek megfelelően vezetjük vállalkozásunkat. Számunkra a fenntarthatóság üzleti szempontból elengedhetetlen és a hosszú távú sikereink szempontjából is kritikus fontosságú. Folyamatosan dolgozunk beszállítói láncunk teljes átláthatóságán, de ez egy nagyon összetett terület. Számunkra az átláthatóság őszinteséget jelent, ami minden jó üzleti együttműködés alapja. Ezért minden beszállítónk aláírta a beszállítói magatartási kódexünket, amely szigorú követelményeket állít fel számukra az emberi, munka- és állatjogok, a környezetvédelem és sok más kérdés tekintetében. Követelmények, amelyeket mindannyiunknak be kell tartanunk, ha fejlődni akarunk.

Irányelvek

Beszállítóinkkal való kapcsolatunk olyan irányelveken alapul, amelyek egy fenntarthatóbb jövő felé vezetnek minket. Ezek az irányelvek átláthatóbbá teszik kapcsolatainkat.

MAGATARTÁSI KÓDEX

Beszállítói magatartási kódexünk kimondja: ”Belátjuk, hogy a fenntartható fejlődés nem olyan dolog, amit azonnal el tudunk érni. Inkább egy fokozatos folyamat – egy utazás, amit együtt teszünk meg.”

A magatartási kódex az emberi jogok egyetemes nyilatkozatán, valamint az ENSZ és az ILO legfontosabb egyezményein alapul. A felsorolt követelmények vonatkoznak a velünk szerződésben álló összes gyárra és az ott dolgozó valamennyi munkavállalóra. Ez a magatartási kódex egy kötelező érvényű, hosszú távú megállapodás, amely a működésünkben részt vevő valamennyi vállalkozás, alkalmazott és állat védelmét szolgálja.

EGYÉB POLITIKÁK

Minden beszállítónknak alá kell írnia a következő irányelveket is:

  • Beszállítói magatartási kódex
  • Állatjóléti rendelet
  • Korrupcióellenes politika
  • Gyermekmunka politika
  • Kémiai korlátozások politikája

ZÖLD ENERGIA A TRENDHIMNÉL

A központunk és raktárunk energiája 100%-ban zöld és dán szélturbinákból származik. NRGI energiaszolgáltatónk fákat ültet, hogy kompenzálja az energiafogyasztásunkból származó szén-dioxid kibocsátást, így az energiaellátásunk klímasemleges.

ZÖLD FÉNY

Ahogy csapatunk növekszik, több irodahelyiségre van szükségünk. Az új irodánkba való költözés lehetőséget adott a változásra. A LED lámpák energiatakarékosabbak, mint a hagyományos világítás és hosszabb élettartamúak, ami csökkenti a keresletét, ezáltal a tömegtermelés környezeti hatását is. Ezért fektettünk be új LED lámpákba az irodánkba, amivel 35%-kal csökkentettük az energiafogyasztásunkat!

AZ IPARÁG LEGTISZTÁBB FELHŐJE

Az adattárolás negatívan hat a környezetre, mivel hatalmas mennyiségű energiát igényel és ezzel mi tisztában is vagyunk. A Trendhim a Google felhőn fut, amely a legtisztább felhő az iparágban. Jelenleg szén-dioxid semleges, de célja, hogy 2030-ra 100%-ban szén-dioxid mentes energiával működjön.

További információk elérhetők a felhőről a Google weboldalán

ÚJRAHASZNOSÍTÁS, ÚJRAHASZNOSÍTÁS, ÚJRAHASZNOSÍTÁS

ÚJRAHASZNOSÍTOTT KARTONDOBOZOK

Amikor megkapod Trendhim csomagod, az egész napod jobbá válik. Most még jobban élvezheted, mert az összes általunk használt kartondoboz újrahasznosított kartonból készült. Még a szállításhoz használt borítékok gyártása is klímasemleges.

RAKTÁRI MEGOLDÁSOK

Raktárunk új tárolási megoldásai hatékonyak és környezetbarátok. 100%-ban újrahasznosított papírt használnak fel és 100%-ban újrahasznosítható megint, ha már nincs rá szükségünk!

Tudj meg többet a fenntartható megoldásokról a Pallite weboldalán

JÓ KARMA PROJEKT

Ügyfeleink segítségével olyan jó ügyeket és kisebb kezdeményezéseket támogatunk, amelyek pozitívan befolyásolják azoknak az embereknek az életét, akiknek szükségük van rá, akik megérdemlik, vagy csak azért, mert mi úgy szeretnénk! Küldtünk már kiegészítőket árverésre a hajléktalanoknak történő pénzgyűjtés céljából, küldtünk borotvahabot a kardiológiai osztálynak és adtunk tisztálkodási szereket és édességeket hátrányos helyzetű gyerekeknek, hogy csak néhány kezdeményezést említsünk.

Fenntartható együttműködések

A TUDÁSBA VALÓ BEFEKTETÉS

A megfelelő emberekkel a fedélzeten könnyebb a változtatás megvalósítása. Ezért társultunk a Sustainawear-rel, hogy nagyobb tudást szerezzünk a fenntarthatósági kérdéseket illetően. Programjuk révén folyamatosan tanuljuk, hogyan lehetünk tudatosabbak gyakorlatainkkal kapcsolatban és hogyan gondolkodhatunk a fenntarthatóságról a döntéseinkben. A programot az iparág szakértői dolgozták ki, ezért nagy hozzáadott értéket teremt mind a CSR, mind az ESG ügyek végrehajtásában.

Tudj meg többet a Sustianawear-ről weboldalukon

A hulladék új értelmet nyer

Újragondoljuk, hogyan ártalmatlanítsuk a hulladéktermékeket, és biztosítsunk körkörös életciklust számukra. Együttműködünk az Upcycling Forummal, egy olyan szervezettel, amely segít a vállalatoknak a hulladékanyagok újrahasznosításában. Közösen dolgozunk az olyan ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok megvalósításán, mint például a jó munkalehetőségek és gazdaságok, a fenntartható fogyasztási és termelési szokások kialakítása, valamint a partnerség a fenntartható fejlődésért ( udj meg többet az ENSZ céljairól a honlapjukon). Reméljük, hogy új célt találunk minden olyan terméknek és anyagnak, amelyet különböző okokból nem tudunk értékesíteni a weboldalunkon.

Whistleblowing

Hosszú távú sikerünk alapja a tisztességes és etikus üzletvitel. A whistleblowing egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy jelentsd az etikai kódexünkkel vagy értékeinkkel kapcsolatos aggályaid vagy megsértésed. Névtelenül és a bizonyítási teher nélkül is felvetheted aggályaid - csak jóhiszeműen - az alábbiakban.

Jelentsd a problémákat itt