Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat

Hogyan hordj karkötőt – Anélkül, hogy túlzásba esnél

A legfontosabb, amit meg kell tanulnod az ékszerviseléssel kapcsolatban, hogy ne tűnj úgy, mintha túl sokat készülődtél volna otthon.

Férfi karkötők az elmúlt évtizedekben számtalan formában készültek. A tengerparti nyaraláson beszerezhető kagylós karkötőtől kezdve az iskolákban betiltott neonszínű karpántokig , amik a '90-es évek igazi klasszikusai voltak. Azt se felejtsd el, hogy a műanyag neonszínű karkötők már 2004 óta divatban vannak… régen mindenkinek a csuklóján ilyen darabok voltak!

Tudjuk, ezek közül mind kiment már a divatból. De mi maradt meg belőlük? Hát a karkötők!

A karkötő a legegyszerűbb ékszer, amit csak hordhatsz. Egy kis bőr vagy gyöngy karkötő csodákat tehet az összeállításoddal, arról nem is beszélve, hogy így még jobban kimutathatod az öltözékeden keresztül a valódi személyiséged. Így az irodában is egy kicsit megmutathatsz önmagadból, és még fel is dobhatod vele a megjelenésed.

A karkötőviselés kulcsa a könnyedség.

Erre mindig emlékezz, mert nem kell minden divathullámnak bedőlni - mint amilyenek például a WWJD karkötők voltak. Másrészt az sem jó, ha úgy tűnik, mintha most érkeztél volna Baliról vagy egy jógakurzusról.

1 Hogyan hordj karkötőt – anélkül, hogy túlzásba esnél1.1 Hogyan válaszd ki a megfelelő karkötőt1.2 Hogyan kell karkötőt viselni?1.3 Férfi karkötő típusok1.4 Kérdések és válaszok

Hogyan válaszd ki a megfelelő karkötőt

A könnyed kinézetet úgy érheted el, ha odafigyelsz pár alapvető szabályra

  • Arányosság és illeszkedés
  • Általános stílus
  • Megfelelő alkalom

Arányosság & Illeszkedés

A karkötőnek arányosnak kell lennie a te méreteidhez, és megfelelően kell illeszkednie.

Vastagabb csuklóra nagyobb karkötőt válassz, vékonyabbra pedig keskenyebb darabokat.

Az is fontos, hogy a karkötő elég szoros legyen a csuklódon, mégis kényelmes maradjon. Egyes karkötők, mint a gyöngyös darabok, elasztikus gumira vannak felfűzve, így egy méret szinte mindenkin tökéletesen áll. Persze annak is megvan a maximális kapacitása, hogy a szalag meddig tud nyúlni.

Egy lötyögő vaskos fém karkötő hamar unalmassá válik majd. Minden olyan karkötő, aminek súlya van pontosan kell, hogy illeszkedjen a csuklóra. A könnyebb karkötőkkel egyszerűbb a viselő dolga.

Hogyan találd meg a megfelelő méretet

Egy jó karkötő és a csuklód között általában marad egy kis hely... de nem annyi, hogy fel-alá csúszkáljon.

Egy vagy két ujjnyi hely kell, hogy legyen a karkötő alatt.

A legjobb, amit tehetsz, hogy a karkötőd is ugyanúgy az ingujjad alatt tartod, mint az órád. Arra azért mindenképpen gondolj, hogyha egy vaskos karkötőt veszel fel, lehet, hogy kidomborodik majd az inged alatt vagy egyáltalán nem fér be alá.

Általános stílus & Kinézet

A kulcskérdés ilyenkor mindig az, hogy milyen megjelenésre vágysz. Egy karkötő- ahogy a többi kiegészítő általában - egy megjelenés személyre szabására szolgál. Egy karkötő azt az üzenetet erősíti meg - jobb esetben -, amit az öltözeteddel szeretnél elérni.

Emlékszel a könnyedségre és lazaságra? Na ez kell most nekünk.

Első körben érdemes megmaradni az olyan természetes anyagoknál, mint a bőr, a fa, vagy a kő. Ezek jól bírják a sok használatot és az idő múlását. A színeik is jól viselhetőek, és szinte minden stílushoz jól illeszthetőek.

A csillogó fém karkötőknek van egy hip-hopos hangulata. Ha neked még nem múltak el a 90-es évek, arra azért ügyelj, hogy természetes elemek ne keveredjenek a fémekkel. Ez alól kivétel a bőr, ami még nem tompítja a fém férfias kisugárzását, ugyanakkor jó értelemben véve szelídíti is annak hivalkodását.

A karkötőd mindig üzen valamit rólad, és lesznek, akik majd rá is kérdeznek erre. Ezért olyan karkötőt válassz, ami érzéseket, emlékeket idéz fel benned, legyen mögötte egy történet.

Nem minden alkalomra

Egy karkötő nem való mindenhova, még a kedvenceid sem.

Ha egy dress code-os hivatalos eseményről van szó, vagy olyan alkalomról, ami formális viseletet igényel, maradj meg egy egyszerű, vékony, sötét színű darabnál, ha karkötő nélkül meztelennek érzed magad. Csillogásra ott vannak a mandzsettagombjaid. Arra ügyelj, hogy a nyakláncod színe egyezzen az utóbbiakkal.

Mit tegyek, ha mégis ki akarok tűnni?

A szórakozóhelyek, koncertek, sportesemények tökéletesek arra, ha több díszt akarsz magadra aggatni, hogy kitűnjél a tömegből. Ilyenkor legyél csak merész, hiszen ezek az alkalmak rólad szólnak.

Hogyan kell karkötőt viselni?

Ma már mindent le lehet lesni az Instagramról, márkát, stílust, képbeállítást...Mi inkább azt valljuk, hogy az influenszerek másolása helyett olyasmit keress, ami benned kelt jó és harmonikus érzést. Például felesleges halmozni a karkötőket a csuklódon csak azért, mert láttál erről egy jó képet. Ez élőben, mozgás közben közel sem működik olyan jól, és mindenki csak erre a komikus részletre fog figyelni. Az aranyszabály a karkötőknél is az, hogy:

Az egyszerűbb többnyire jobb.

A stílus és az öltözködés a megfelelő arányok megtalálásáról szól. Gondolj úgy a két csuklódra, mint egy klasszikus mérleg két oldalára, ahol az egyik tányér kissé jobban meg van terhelve, mint a másik. Ennek a koncepciónak "vizuális súly" a neve.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha nem akarsz ízléstelen túlzásokba esni, semmiképpen ne viselj több karkötőt az egyik csuklódon, miközben a másik csupaszon marad. Külön tiltótáblája van annak is, ha pontosan ugyanazt akarod mindkét oldalon viselni. Az nem lazaságot, felszabadultságot sugároz, hanem olyan, mintha bilincsben lennél.

Mindig nézd meg magad a tükörben, ha kipróbálsz egy karkötőt. Ha cseppnyi kétséged van, inkább vedd le. De ne dobd ki vagy rakd fel egyből a Vaterára. Lehet, máshoz még jó lesz.

Hogyan viseljek egyetlen karkötőt?

A legtöbben meg is elégszünk ennyivel. Húzz egy vagy két karkötőt az egyik csuklódra, és meg is vagy.

A tudnivalók ezzel még nem értek véget. Ha karórát is viselsz, a karkötőt inkább a másik kezeden viseld (lehet ugyanazon is, erről még lesz szó). Vagy pedig az egyiket ezúttal hagyd otthon. Arra is érdemes ügyelni, hogy a karóra és a karkötő szélessége (a vizuális súly szabálya szerint) ne legyen azonos. Egy vastag szíjas óra mellé egy vékonyabb karkötő passzol és vica versa.

A karkötő színe jó, ha már szerepel az öltözetedben máshol. Válassz egy visszafogottabb árnyalatot, mint például az inged vagy a gombjaid színe, a karkötőd is legyen ilyen. Az is jó stratégia, ha megmaradsz a természetes színeknél, mint például a fa vagy a bőr, mert ezek általában mindenhez passzolnak.

Hogyan viseljek több karkötőt egyszere?

Vannak jócskán influenszerek, akik ezt a sokat utazó, gondtalan, individualista hangulatot akarják eladni nekünk. Na de hogyan kell a több karkötő viselését jól csinálni?

Ha 15 karkötő csúszkál fel és alá az egyik karodon, az talán egy pillanatban jól mutat, de nagyon macera viselni. Munka közben útban van, de ami még rosszabb, úgy fogsz velük kinézni, mint egy háttértáncos egy Bollywood-i filmben.

Ha mégis több karkötőt szeretnél egyszerre, maradj max. három-négy darabnál. Még jobb, ha ezeket valami közös téma összeköti. Ugyanakkor soha ne viselj több karkötőt úgy, hogy azoknak tökéletesen egyeznek a színei vagy ugyanolyan fémből készültek.

Egy jó, menő szettben többféle anyag és szín is előfordul. Például nyugodtan egymás mellé tehetsz két gyöngyös karkötőt (az egyiket mondjuk lávakőből, a másikat tigrisszemből). Ez jól is mutat és magabiztosságot is sugároz, sőt, még hozzájuk tehetsz egy eltérő szélességű bőr karkötőt is.

A karórád ilyenkor egy további karkötőnek számít, amit bele kell számítani a súlyozási egyenletbe. Karórával együtt soha nem lesz két karkötőnél többre szükséged.

Néhány stílus, amivel kísérletezhetsz.*

  • Különböző méretű és formájú gyöngyök karkötői egymás mellé
  • Barna bőr és acél karkötők együtt
  • Bőr és gyöngyös karkötők kombinációja, ami igazán laza!
  • Különféle láncos és monogramos karkötők együttese az igazán férfias hangulatért

Karkötőhalmozási tippek

Karkötőket egy bizonyos mértékig lehet egy csuklón halmozni, a színeket már kevésbé. Két színes karkötőt mindig oldjunk egy semleges árnyalatúval.

A vastag, fém karkötőkből sem érdemes többet egymás mellé rakni.

Elég, ha az egyik csuklón viselsz karkötő-összeállítást. Ugyanez mindkét csuklón nem is kényelmes, és a viselt szettek kioltják egymást.

Hogyan viseljek karkötőt karóra mellett?

Igen, mégis lehet karkötőt a karóra mellett, ugyanazon a csuklón viselni. Egy-két vékony karkötő még jól is mutathat, ha a karóra vonala alatt viseled őket. Felette nem is praktikus és nem is néz ki jól.

A karóra-karkötők kombináció egy csuklón akkor mutat jól, ha kerülöd a nagy kontrasztokat. Ügyelj arra, hogy az órád, az övcsatod, a nyakkendőtűd és a karkötőd anyagai és/vagy fémes árnyalatai megegyezzenek.

Ha azt szeretnéd, hogy a karórád legyen a központban, akkor olyan karkötőket válogass mellé, amik csak mellékszereplők. Egy vaskosabb karóra mellett még elfér egy vastag karkötő, de egy kifinomultabbat már inkább egy vékonnyal párosíts. A karóra és a karkötő nem küldhet más üzenetet rólad, különben zavaros, és ezáltal hatástalan lesz az összhatás.

Egy jó karkötő ugyanarra jó, mint a többi kiegészítő, teljessé teszi a megjelenésed.

Sose feledkezz meg a vizuális mérleg koncepciójáról, ha karkötőkkel kísérletezel.

Ha minden ajánlás ellenére sem jön be neked egy karkötő, vedd le nyugodtan, nem benned van a hiba. Ez minden kiegészítőre igaz, az ajánlások és figyelmeztetések nincsenek kőbe vésve. Próbálkozz, kísérletezz, találd meg magadnak a saját összeállításod!

Ha úgy döntöttél, hogy a karórád mellé szeretnél egy-két karkötőt is, akkor örömmel jelentjük be, hogy ha már idáig eljutottál, akkor mindent tudsz ezzel kapcsolatban! Mehetsz is vásárolni!

Férfi karkötő típusok

Viselni a karkötőt a könnyű rész. Ami egy kicsit több erőfeszítést igényel, az az, hogy tudjuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő típusú karkötőt. Összeállítottuk a kedvenc férfi karkötőink listáját, és azokat az okokat, amelyek miatt érdemes fontolgatnod, hogy egy (vagy több) segítséget nyújtson történeted elmesélésében.

Gyöngyös férfi karkötők

Ha a férfi karkötők kategorizálásáról van szó, a gyöngyös karkötőknek a csúcson van a helyük. A férfi karkötők ezen egy típusában mindent megtalálsz, a kőgyöngyöktől a fáig.

Ha kiváló minőségű gyöngyös karkötőt keresel, természetes kőből készült kőgyöngyöset keress. A kőgyöngyök számtalan színben és méretben kaphatók, és a legtöbbjük karc-, és vízálló. Néhány kőgyöngyös karkötő gyógykarkötő néven ismert, és a beszámolások szerint mindenben segítenek a magabiztosságtól kezdve az összpontosításig.

Egy példa a természetes kőre, ami remekül mutat egy férfi karkötőn, az a lávakő. A lávakő egy vulkanikus kőzet, amelyet gazdag fekete színe és porózus textúrája miatt szeretnek. Olyan történelme van, ami a föld mélyéről indult, most pedig a csuklódat fonja körbe. Milyen lenne ez beszélgetés indítónak?

Ha a halmozott külsőt kedveled, hordj együtt 2 vagy több egymáshoz illő kőgyöngyös karkötőt, ami elég különleges hozzád és a történetedhez. Nem szükséges mindegyiknek gyöngyösnek lennie. A bőr, acél és horgonyos karkötők szintén jól mutatnak a gyöngyökkel. Ha biztosra akarsz menni… biztonságosan, vásárolj karkötő szetteket. Ezek előre megtervezett karkötők, amiket már összeállítottunk neked.

Horgonyos karkötők férfiaknak

A horgonyos karkötők újra definiálják az „egy méret” kifejezést. Horgonyos férfi karkötőink kettős és csomózott bőrből vagy szövetből állnak. A csomó mozgatásával tudod állítani a karkötő hosszát. Ha megtaláltad a tökéletes méretet, csúsztasd át a horgonyt a lyukon és készen is állsz a bókok fogására.

Ez a fajta karkötő a horgony formájúra kialakított fém rögzítőelemről kapta a nevét, és horgos karkötőnek is nevezik. Mivel ezek a tengerész karkötők a szimbolizmusban gyökereznek – a horgony a megalapozottság ikonikus szimbóluma – elég hétköznapiak ahhoz is, hogy farmerral, rövidnadrággal vagy a kedvenc fürdőnadrágoddal viseld.

Karperecek férfiaknak

Ha olyan karkötővel akarod feldobni a csuklódat, aminek van egy kis súlya, de még így is szuper letisztult, nincs jobb opció, mint egy férfi karperec. És ha gravíroztatod a tiéd, akkor egy igazi, egyedi karkötőt kapsz, amellyel elmondhatod a történetedet.

A bilincsekkel ellentétben (kicsit talán emlékeztet rá, de teljesen más a kettő), a karperecek úgy lettek tervezve, hogy körbe fogják a csuklód, de ne záródjanak és könnyen legyenek igazíthatók a tökéletes méretre. A fém túlzott hajlítása gyengülést és törést okozhat.

Ellentétben a gyöngyös karkötőkkel és a fémrudas karperecekkel, ezek a karperecek nem érik körbe a csuklódat. Onnan tudod, hogy megfelelő az illeszkedés, ha a csuklócsontod alatt helyezkedik el szorítás nélkül és anélkül le tudod húzni, hogy nyúznád a bőröd.

A trükkös része a férfi karpereceknek, hogy passzolnia kell a többi fém színéhez, amit viselsz – különösen, ha egy karórával hordod együtt. A karperecek egy előnye, hogy a letisztult dizájn textúrát ad és remekül illik pár gyöngyös vagy bőr karkötőhöz.

Bőr karkötők férfiaknak

Paracord karkötők férfiaknak

Azt gondolod minden a legnagyobb rendben. Süt a nap, csiripelnek a madarak… aztán BUMM, megtámad egy csapat zombi.

Keresel egy lándzsát magad körül, de miért is lenne bárhol is? A paracord karkötődért nyúlsz, készítesz egy drótakadályt és már meg is menekültél. És te még azt gondoltad a paracord karkötőd csak annyit tud, hogy jól néz ki.

Egyéb életmentő dolgok, amiket tudsz csinálni a paracord karkötőddel:

  • Felszerelés összekötése
  • Menedék készítése
  • Damil vagy cérnaként használva
  • Szövet javítása
  • Sín készítése
  • Lógni rajta
  • Érszorítónak
  • Csak mi gondoljuk úgy...vagy épp megmentettük az emberiséget?

Ahogy láthatod, a paracord karkötők többek, mint divatos kiegészítők. Az ejtőernyő köteleket eredetileg a II. világháborúban használták katonák. Rájöttek, hogy ezek az erős, vékony kötelek nem csak a repülőkből való kiugráláshoz jók, és örülünk, hogy így alakult… bár nem tudjuk, hogy a stílusos kiegészítő szerepelt-e a listájuk elején.

Manapság találsz karkötőket, amik kinézetre és érzetre paracordnak tűnnek, de igazából poliészterből készültek. Ne hagyd átverni magad… az igazi paracord karkötők, tartós nejlonból készültek. Ha egy igazi túlélő karkötőt keresel, lesd meg a paracord férfi karkötőket, amik tartalmaznak egyéb kültéri kiegészítőket, mint iránytű, öngyújtó vagy síp.

Acél karkötők férfiaknak

Aktív vagy. Dolgozol. Játszol. Segítesz idős hölgyeknek átmenni az úttesten. Tulajdonképpen te vagy Vasember jelmez nélkül (meg a Végjáték kimenetele nélkül).

Azt gondolod egy karkötő lelassít? Útban van, amikor megmented a világot vagy tejet veszel? Ez az, amikor az erős rozsdamentes acélból készült férfi karkötők képbe jönnek. Ragyogók, nagyon ellenállók és nem lassítanak le… nem számít mit dob eléd az élet.

Apropó dobás… egy szép öltözet feldobása hosszú folyamat. De az apró részletek hozzák el a változást. A legkönnyedebb viseletek azok, amik fémből készültek. Találsz köztük olyan egyszerűt és kifinomultat, amilyet csak szeretnél, vagy olyan nehezet és testeset, amit csak csuklód elbír. A sebészeti minőségű rozsdamentes acéltól a különböző színekig és stílusokig, gyakorlatilag garantáltan a stílus hőse leszel egy acél karkötővel.

Kérdések és válaszok

Melyik csuklón kell egy férfi karkötőt viselni?

Ha karórával együtt akarsz karkötőt viselni, akkor azt az órás vagy a másik csuklón is viselheted.

Olyan praktikus szempontokat azért érdemes figyelembe venni, hogy a karkötő a munkád során ne legyen útban. Vagyis ha jobbkezes vagy, akkor inkább a bal csuklódon viseld, és fordítva.

Önmagában semmit nem jelent, hogy melyik csuklódon viselsz karkötőt, a szexuális preferenciáidról sem mond semmit az ilyen választás.

Milyen karkötőt viselhetek edzőteremben?

Edzőteremben egy olyan gyöngyös karkötőt ajánlunk, ami szorosan simul a csuklóra. Egy ilyen karkötő rugalmas szalagja nem szívja magába az izzadtságot, és a nagyobb mozdulatoknál sem kell attól tartani, hogy a karkötőd lerepül rólad.

Viselj egy férfias fekete láncos karkötőt, ha olyasmit keresel, ami jól mutat együtt a fitneszóráddal. Egy rozsdamentes acél karkötő pedig elkísérhet a zuhanyzóba is.

Viselhetek egyszerre karórát és karkötőt?

Persze. Teljesen rendben van, ha ügyesen tudsz párosítani egy karórát egy vagy két karkötővel. Arra figyelj, hogy a karkötőket mindig az óra felett, a tenyérhez közel hordjad, és hogy a karkötő és az óra anyaga ne karcolják egymást.

Viselhetek mindkét csuklón egyszerrre karkötőt?

Igen, csak ne legyen a két oldalad teljesen szimmetrikus, mert az egyik csuklódon viselt karkötő(k) így teljesen kioltja vizuálisan a másik hatását.

Ne feledkezz meg a mérlegszabályról. Ügyelj arra, hogy az egyik oldalad (csuklód) vizuálisan mindig kicsit "nehezebb" legyen a másiknál, így mindkét oldal a maga módján hívja fel magára a figyelmet.

A tigrisszem tényleg veszélyes?

Valami rosszat hallottál a tigrisszem féldrágakőről? Ez esetben megnyugtatnánk, ugyanis mi nem tudunk semmilyen káros mellékhatásról. Elő is kerestünk neked ezzel kapcsolatban egy cikket, hogy a tigrisszem nemcsak szép, hanem biztonságos is.

Viselhetem a karkötőmet a zuhanyzóban? Vajon vízálló a karkötőm?

Ez az anyag függvénye. A viaszolt pamut karkötők és persze a rozsdamentes acélból készült darabok akár egész nap rajtad lehetnek.

De egy férfi karkötőt egyébként is könnyű fel- és levenni. Inkább szánd rá az időt, és vedd le, mielőtt az óceán habjaiba veted magad. És akkor legalább emiatt sem kell aggódnod.

A vörösréz karkötők tényleg gyógyhatásúak?

A '20-as években még úgy tartották, hogy a vörösréz karkötők jók a köszvényre, viszont ez sajnos nem igaz.

Hogyan tudom, mi a megfelelő méret?

A csuklód körméretét mérőszalaggal vagy egy darab cérnával is lemérheted. A mérést pont a csuklócsont felett kell végezni.

Hogyan tisztítsam a karkötőm?

Sajnos a körkötők is éppúgy koszolódnak, mint például a nyakkendők. A helyes tisztítás módja az anyagtól függ.

Fém karkötők: Első lépésként meg kell állapítani, hogy milyen fémről is van szó. Ha rozsdamentes acél, akkor szappannal és vízzel tisztítható. Ügyelj arra, hogy a végén teljesen le legyen róla törölve a víz. Ha nem vagy biztos abban, hogy valódi arannyal vagy ezüsttel van dolgod, vidd el egy ékszerészhez.

Bőr vagy gyöngyös karkötők: Az ilyen karkötőt először töröld alaposan meg egy nedves ronggyal. A használt törlőrongy ne legyen csöpögősen nedves, és a karkötőt se mártogasd vízbe. A karkötőt finoman töröld vele tisztára, aztán pedig egy száraz ruhadarabbal töröld le róla a nedvességet.

Milyen karkötőt viselhetek hivatalos eseményekkor?

Egy formális öltözetet igénylő eseményen egy arany- vagy ezüstláncos karkötő mutat jól, legyen a dress code öltöny vagy szmoking. A fémeket, illetve a fémszíneket viszont egyeztetni kell. Például viselj – egy ezüstszínű karkötőt az ezüstszínű mandzsettagombok mellé.

Mi az a karperec?

A karperecek általában fémből készülnek, és nem járják körbe teljesen a csuklót. A fel- és levételük rendkívül egyszerű, csak fel kell őket pattintani.. Elegáns hétköznapi és méretre készült elegáns öltözetek mellett mutatnak igazán jól, és jól bírják a sok viseléssel és az idővel járó megpróbáltatásokat is.

Ahogy a többi karkötőből, ebből se viselj két ugyanolyat magában mindkét csuklón, mert az már tényleg olyan, mintha meg lennél bilincselve.

Mennyi ideig hordhatom a fesztiválos karszalagokat?

Vágd le a karodról, amikor a parkolóba érsz! A fesztiválnak vége, pont mint a karszalagnak...

A heteró srácok hordanak karkötőt?

Igen, a heteró srácok hordanak karkötőt. Ha inspirációra vágysz, akkor nézd meg a hírességeket és sportolókat, akikről tudod, hogy heteroszexuálisok. Esélyes, hogy találsz majd képeket, amiken egy vagy két karkötőt viselnek... talán fülbevalót és nyakláncot is.

Az igazság az, hogy az ékszerek és kiegészítők semmit nem árulnak el a szexuális beállítottságról – beleértve a férfi karkötőket is.

Ez azt is jelenti, hogy nem számít, hogy heteró vagy meleg csukló viseli a karkötőt. A kényelem a lényeg. Ha balkezes vagy, akkor viseld a jobb kezeden, ha jobbkezes, akkor pedig a balon.

Az OKÉS, ha a srácok karkötőt viselnek?

Több, mint OKÉ, ha a srácok karkötőt viselnek.

A legfontosabb 'szabály', amikor eldöntöd, hogy viselni fogsz egyet, annak a kiválasztása, amelyik nem zavar a mindennapi teendőid közben. Habár Johnny Depp igazán vagány a teljes karját beborító gyöngyökben és bőrben, ha te csak ülsz és gépelsz a számítógépen, akkor ezt igen nehézkesnek érzed majd.

Kezdd valami egyszerűvel, és nézd meg a gyors tippeket odafenn arról, hogyan válaszd ki a megfelelőt.

Melyikek a legjobb férfi karkötők?

Mik a legnépszerűbb karkötők?

Ha karkötőkről van szó, akkor a férfiaknak igen nagy választék áll rendelkezésre. Itt a 6 legnépszerűbb karkötőstílus, ami minden kinézetet teljessé tesz.

  1. Horgonyos és horgos karkötők
  2. Gyöngyös karkötők
  3. Karperecek
  4. Bőr karkötők
  5. Paracord karkötők
  6. Acél karkötők

Kövesd a linkeket, és vásárolj a stílusok széles választákából, a klasszikus daraboktól a mai trendekig. A gyöngyöstől a karperecig, nálunk bármilyen népszerű stílust megtalálhatsz.