Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat

Kiegészítők férfiaknak

Az útmutatód mindenhez

A férfiak a civilizáció kezdete óta viselnek kiegészítőket - a viking brossoktól az egyiptomi pecsétgyűrűkön át a polinéz igazgyöngy karkötőkig. A ruházat szükséglet volt, de a kiegészítők mindig is a kifejezésre szolgáltak.

A legrégebbi fennmaradt maradványai annak, amit az őskori emberről ma tudunk. Mikor a régészek feltárják városok romjait, mit találnak a kerámián és az alapokon kívül? Amikor semmi sem maradt azokból, akik ott éltek - ruháikat és testüket felemésztette a föld -, honnan tudjuk, hogy kik voltak?

A kiegészítőik alapján. Aranyat vagy ezüstöt viseltek? Milyen szimbólumokat véstek tárgyaikba? Mennyire volt részletes a dizájn? A válaszok nemcsak róluk árulkodnak, hanem arról is, hogy milyen messzire terjedt el hatókörük és kivel kereskedtek. Kiegészítőkkel elmesélheted a sztorid, akár évezredeken át.

1 Kiegészítők férfiaknak1.1 Mik a férfi kiegészítők?1.2 Mely területeit fedjük a férfi kiegészítőknek mi?1.3 Kiegészítők típusai1.4 Gyakran ismételt kérdések1.5 Top 5 férfi kiegészítő trend 2022-ben1.6 Luxus férfi kiegészítők1.7 Egyedi férfi kiegészítők1.8 Nyilatkozattevő kiegészítők1.9 Megfizethető férfi kiegészítők1.10 Színes kiegészítők1.11 Kiegészítők idősebb férfiaknak1.12 Férfi utazó kiegészítők1.13 Személyre szabott kiegészítők1.14 Esküvői kiegészítők a vőlegény számára1.15 Legjobb férfi kiegészítők1.16 Kiegészítők öltönyökhöz1.17 Kiegészítők a nyaraláshoz1.18 Kiegészítők a strandra1.19 Ti kérdeztétek, mi válaszoltunk

Mik a férfi kiegészítők?

A férfi kiegészítők története érdekes. Amit ma "női cikkeknek" tartunk, azt sok esetben férfiak találták fel és nekik fejlesztették ki. A magassarkúkat a perzsa lovasság viselte a 15. században, hogy jobban rögzíthessék lábaik a kengyelben. Később az európai arisztokrácia használta, hogy magasabbnak és fenségesebbnek tűnjenek. A smink, a rúzs és a hatalmas fehér parókák, leginkább az európai férfiak sajátosságai voltak. A divat hullámzik, hogy hagyományosan mit tekintünk férfiasnak és nőiesnek, és ahogy a társadalmi normák egyre inkább elmosódnak, a stílus is követi őket.

A stílus a természet ereje, aminek egyetlen egyén nem tudja megváltoztatni az irányát puszta szándékkal. A közösséget alkotó személyek egységes akarata és érdeke vezérli. Néhányan talán megpróbálják a stílust egy bizonyos irányba terelni, de végül ez a rejtélyes kulturális erő dönti el, hogy korszakalkotók vagy... inkább különcök.

Mely területeit fedjük a férfi kiegészítőknek mi?

Mindent tervezünk és árulunk, amire egy férfinak szüksége van a jó küllemhez, kivéve a ruhákat és a piperecikkeket.

A kiegészítőtípusok listája ábécé sorrendben a következőket tartalmazza: áttetsző lencsés szemüvegek, borotválkozás, csokornyakkendők, díszzsebkendők, fülbevalók, gyűrűk, hajtókatűk, kalapok, karkötők, kesztyűk, mandzsettagombok, nadrágtartók, napszemüvegek, nyakkendők, nyakkendőtűk, nyakláncok, pénztárcák, szakállápolás, sálak, táskák, órák és övek.

Több mint 6500 elérhető termékkel, biztosak vagyunk benne, hogy találsz itt valamit, ami tetszik.

Kiegészítők típusai

Táskák

A táskák kényelmes módot biztosítanak több kisebb tárgy hordozására. Néhányuk, például a laptop- vagy piperetáskák egyetlen fő célt szolgálnak, míg mások, például a hátizsákok és a düftin táskák, univerzális szerepet töltenek be.

A táskák különböző anyagokból készülnek, amelyek mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai. A bőr a luxust, a vászon a robusztusságot, a pamut a fenntarthatóságot és a poliészter a kalandvágyat sugározza. A tiéd mit mond?

Nézd meg táskáink választékát

Borotválkozás és szakállápolás

Egy igényesen elvégzett borotválkozás, megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól. Vagy éppen fiúvá változtatja a férfiakat? A válasz attól függ, hogy mennyi szőr található az illetékes férfi arcán. A szakállápolási és borotválkozási kellékek elengedhetetlenek egy modern férfi számára. Nincs "profibb" módja az arcod simára borotválásának, mint egy egyenes borotva használata, amit egy bőr fenőszíjon éleztél meg és a klasszikus borotvaszappan, amelyet a borotválkozótálban vertél fel és az ébenfa nyelű borzszőr borotvapamaccsal alkalmaztál.

A biztonsági borotvák nem sebeznek meg úgy és olcsóbb a karbantartásuk, mint az eldobható borotváknak. Ha az a fajta fickó vagy, aki hagyja, hadd nőjön, a szakállkefék és fésűk, kondicionálók, olajok, samponok és viaszok segítenek, hogy istenien nézzen ki. Mert a különbséget egy ápolt szakáll és az ápolatlan káosz között, a törődés adja.

Nézd meg szakállápolási és borotválkozó termékeink

Övek

Az övek bőrből vagy vászonból készült szíjak, amelyeket a farmer vagy más nadrágok hurkaiba kell befűzni, hogy fent tartsák őket. De többre képesek, mint nadrágod fenntartása. Színükkel kiemelhetik szetted és kiegészítőid, a fémcsat pedig a karórád, gyűrűid és nyakláncod.

Ha bőr övről beszélünk, mindig illeszkednie kell a többi bőr alkotóelemhez (cipő és táska például), ha pedig vászonról, ki kell egészítenie öltözéked többi színét.

Nézd meg öveink választékát

Csokornyakkendők

A csokornyakkendők olyan szövetpántok, amelyek az inggallér alá kerülnek és elöl, a felső gombot eltakarva masnira vannak kötve. Tudtad, hogy létezik olyan, hogy fa csokornyakkendő? Szuper mókásak és kitűnhetsz velük a tömegből a következő hivatalos összejövetelen.

Ha nem szeretnél túl nagy feltűnést kelteni, kaphatók csokornyakkendők pamutból, selyemből és poliészterből (többek között), valamint különböző színekben. Csak annyit kell kérdezned magadtól: előre kötött vagy klasszikus? Találok hozzáillő övsálat?

Nézd meg csokornyakkendőink választékát

Karkötők

A karkötők a csuklót közrefogó ékszerek, amelyeket dekorációs vagy kifejezési céllal viselünk. Ezek leggyakrabban fémláncok, bőr karperecek, gyöngyfüzérek vagy fonatok. Az extra stílusért ezeknek illeszkedniük kell, és kiegészíteni egyéb tartozékaid - különösképpen a karórádat.

Legtöbben gesztikulálunk beszéd közben, így kezünk és csuklónk is a kommunikációs folyamat részévé válik. Menj biztosra, hogy csuklód elmondja a sztorid veled együtt.

Nézd meg karkötőink választékát

Nadrágtartók

A nadrágtartók olyan lapos, rugalmas szíjak, amelyek a nadrágod elejére és hátuljára rögzítve, vállaidon átvezetve tartják fent nadrágod. Az övek egy alternatívája, de sose viseld őket egyszerre. Az egyetlen nyilatkozatod így ez lenne: “Fogalmam sincs, hogy ez mire való.”

A nadrágtartókat, vagy a derékszíj belső oldalán lévő gombokkal, vagy közvetlenül a nadrágra csíptetve rögzítik a nadrághoz. Győződj meg róla, hogy vannak gombok a nadrágodon rögzítésükhöz, mielőtt beszereznél egyet, vagy, hogy ismersz olyat, aki tud gombokat varrni a nadrágodra. Ha meg tudod csinálni magadnak...dicsőség!

Nézd meg nadrágtartóink választékát

Áttetsző lencsés szemüvegek

Az áttetsző lencsés szemüvegek, olyan szemüvegkeretek, melyeknek üvege nem színezett, nem tud nagyítani és nem rendelkezik korrekciós képességgel. Kizárólag esztétikai céllal viselik, vagy ha kifogásra van szükséged, hogy jól nézz ki, akkor a "biztonság kedvéért". Néhány férfi egyszerűen jobban néz ki szemüvegben. Vannak férfiak, akik az intelligencia látszatát szeretnék kelteni és úgy vélik, hogy ez leginkább szemüveg viselésével érhető el, annak ellenére, hogy tökéletes látással vannak megáldva.

Tagadhatatlan, hogy a szemüveg viselés megváltoztatja az emberek rólad alkotott közvetlen benyomását és csak rajtad múlik, milyen benyomást szeretnél kelteni. Mindenképp jobb, mint a homlokodra kitűzött diplomával járkálni.

Nézd meg áttetsző lencsés szemüvegeink választékát

Mandzsettagombok

A mandzsettagombok arra szolgálnak, hogy az ingek gomblyukaiba illeszkedjenek és rögzítsék a csukló körüli hajtást, megakadályozva, hogy a mandzsetta a kezedre csússzon.

A mandzsettagombok minden méretben és formában elérhetők, ha pedig nyakkendőcsipeszt, gyűrűket és egyéb kiegészítőket viselsz, tanácsos ezekhez igazítanod mandzsettagombjaid. Ha esetleg egy barkács buliba tervezel menni, érdemes lehet a spirit level mandzsettagombokat választanod. A mandzsettagombokkal kifejezhető kreativitás határtalan.

Nézd meg mandzsettagombjaink választékát

Fülbevalók

A karika és bedugós fülbevalókat úgy tervezték, hogy egy kis szúrt lyukon haladjanak át a füleden (vagy egyéb testrészeden). A karika fülbevalók esetében a fülbevaló a gyűrű ellentétes oldalán lévő lyukba kerül, így zárul be a kör. A bedugósok esetében egy kis zárat csúsztatnak a végére, ami a helyén tartja a fülbevalót. A mágneses és a felcsíptethető fülbevalók a mágnesesség, illetve a szorítóerő segítségével rögzülnek a fülcimpához. Nagyszerű alternatívája a piercingnek, ha nem szereted a tűket.

A spektrum másik végében találhatók a fültágítók, amelyek arra szolgálnak, hogy nagyobb ékszer behelyezésére alkalmasra nyújtsák fülcimpád. Említésre méltó választékunk van hamis fültágítókból, ha szeretnéd kipróbálni ezt a megjelenést tágítás nélkül.

Nézd meg fülbevalóink választékát

Kesztyűk

A kesztyűk vékony réteg textilek vagy bőrrétegek, amelyet a kezeiden kell viselned a hideg ellen. A kesztyűk általában pamutból, gyapjúból vagy bőrből készülnek és többféle változatban kaphatók - a meleg és kényelmes, újrahasznosított anyagokból készült, érintőképernyő kompatibilis pamutkesztyűktől, a valódi, kiváló minőségű juhbőrből készült sofőrkesztyűkig.

Mindannyiunknak szüksége van kesztyűre, hogy megvédje kezünket a hidegtől. Ha nem használjuk, a bőrünk kiszárad, elkezd repedezni, és bosszantó mikrovágások keletkeznek az ujjaink között.

Nézd meg kesztyűink választékát

Kalapok

A kalapok/sapkák a fejen viselendő ruhadarabok, amik télen megvédenek a hidegtől, nyáron pedig a nap káros sugaraitól, valamint általuk akkor is jól nézhetsz ki, ha épp nem áll jól a frizurád. A közhiedelem szerint a testhő 80%-a a fejünkön keresztül távozik. Bár ez egy nagyszerű reklám a kalapok számára, ugyanakkor bizonyíthatóan téves is.

Amikor hideg van, a hőt abból a testrészünkből veszítjük el, amelyik fedetlenül van, ami gyakran a fejünk. A sapkák általában pamutból, gyapjúból, nemezből vagy bőrből készülnek és a legjobb stílust a hozzájuk illő kesztyűvel és sállal párosítva biztosítják.

Nézd meg kalapjaink választékát

Hajtókatűk

A hajtókatűk hegyes fémtűk, amelyek az öltönyzakó vagy blézer hajtókájának díszítésére szolgálnak. A legtöbb blézer és zakó bal felső hajtókáján van egy gomblyuk. Ez a kabát felső részének zárására szolgál mellkasod felett, hogy melegen tartsa azt, valamint a jobb oldali hajtás belsejében egy rejtett gomb található.

Az évek során a gomb eltűnt, így a bal oldali lyuknak csak egy célja maradt: tartani a hajtókatűket. A hajtókatűk áthatolnak a gomblyukon (vagy az anyagon, ha a kabátodon nincs gomblyuk), és egy kis színt vagy szemet gyönyörködtető fényt adnak megjelenésednek.

Nézd meg hajtókatűink választékát

Nyakláncok

A nyakláncok olyan kiegészítők, amelyek a nyakadból lógnak mellkasodra. Ezek leggyakrabban fémből, bőrből vagy pamutból készülnek és néhányuk medállal van ellátva, amelyek olyan díszítőelemek, amik lehúzzák a nyakláncot, V alakot alkotva a mellkas közepén. Medálok minden méretben és formában kaphatók a természetes kövektől kezdve a dögcédulákon keresztül a lakatokig és még sok másig.

Egy nyaklánc a tested középpontjában van és vitathatatlanul a legerősebb részét hordozza sztoridnak. Központodban lóg és a tested keretéül szolgál. Menj biztosra, hogy nyakláncod elmeséli, amit szeretnél.

Nézd meg nyakláncaink választékát

Díszzsebkendők

A díszzsebkendők négyzet alakú textildarabok, amelyek az öltöny vagy blézer mellzsebének díszítésére szolgálnak. Ezek általában poliészterből, selyemből vagy pamutból készülnek, sokféle színben és mintával kaphatók és számtalan formára összehajthatók.

Díszzsebkendőd illesztése a nyakkendődhöz, csokornyakkendődhöz, kravátlidhoz vagy ascot nyakkendődhöz, valamint a színek összehangolása teljes megjelenéseddel, a stílus egy újabb szintjére emelnek. Ha origami sárkányt hajtogatsz belőle, egyenesen mesteri szinten vagy.

Nézd meg díszzsebkendőink választékát

Nyakkendők

A nyakkendők vékony szövetcsíkok (általában selyem, poliészter vagy pamut), amelyek arra szolgálnak, hogy az inggallér alatt nyakad körül helyezkedjenek el, előre lógva, elrejtve az ing gombjait. A nyakkendőnek ki kell egészítene öltönyöd és csak akkor rendelkezhet textúrával, ha az ingednek nincs.

Összeillő nyakkendőt és díszzsebkendőt viselni mindig jó választás. Több tippért, hogyan válassz nyakkendőt, milyen hosszúságban és egyebekért, lesd meg tökéletes útmutatónkat nyakkendőkhöz és tanuld meg kedvenc csomód megkötését a "hogyan köss nyakkendőt: 30 különböző nyakkendőcsomó" útmutatóval

Nézd meg nyakkendőink választékát

Gyűrűk

Kerek ékszerek különböző fémekből és egyéb anyagokból készítve, amit dekorációs vagy kifejezési célzattal viselünk ujjainkon. A legtöbb gyűrű rozsdamentes acélból, titánból, aranyból vagy ezüstből készül, de egyre népszerűbbek a kerámia vagy szilikon társaik is.

A kerámia- és szilikongyűrűk különösen hasznosak azok számára, akik elektromossággal dolgoznak vagy annak közelében tartózkodnak, mivel ezek nem konduktívak. A szilikongyűrűk elég erősek és rugalmasak ahhoz is, hogy az edzőteremben is viselhetők legyenek, ha az üzeneted egészen a guggolóállványig szeretnéd vinni.

Nézd meg gyűrűink választékát

Sálak

A sálak hosszú szövetcsíkok, amelyeket a nyakunk köré tekerhetünk, hogy melegen tartsuk magunkat. A csősál egy zárt, henger alakú cső, amelyet ugyanebből a célból a fejre kell húzni. Bármelyiket is választod, hatásosabb, mint felhúzni vállaid a füledig.

Napszemüvegek

A napszemüvegek színezett lencsékkel vannak ellátva, melyeket fém vagy műanyag keret tart össze szemeid előtt, hogy kényelmet biztosítsanak a napos időszakban. Valamint erős fényben jobb látást tesznek lehetővé és több tényezőt is hozzáadnak stílusodhoz. Ráadásul napszemüvegben senki sem látja, hogy hova nézel.

Nyakkendőcsíptetők

A nyakkendőcsíptetők (vagy nyakkendőcsipeszek) olyan fémdarabok, amelyek arra szolgálnak, hogy a nyakkendőt az inged középen tartsák és a vékony végét biztonságosan elrejtsék a nyakkendő vastagabb fele mögött. Ha valaha is ingert éreznél rá, hogy nyakkendőd a fejed körül viseld, rögzítsd a nyakkendőcsíptetőt a felső ajkadhoz emlékeztetőül, hogy ez rossz ötlet.

Nézd meg nyakkendőcsíptetőink választékát

Pénztárcák és kártyatartók

A pénztárcák kényelmesen tárolják a kártyákat, igazolványokat, bankjegyeket és érméket egy helyen. A kártyatartókat kifejezetten csak kártyák tartására tervezték és néhányuk RFID-védelemmel van ellátva, hogy megakadályozza a kártyák érintésmentes funkcióinak esetleges kihasználását.

A telefonos fizetés kényelme ellenére tagadhatatlan elegancia rejlik egy arany tónusú kártyatartó kinyitásában.

Nézd meg pénztárcáink és kártyatartóink választékát

Karórák

Egy karóra alapvető tartozék egy férfi számára. A dekorációs és kifejező célokra használt karóra, sokat elárul a személyiségedről, az ambícióidról és arról, hogy milyennek látod magad. Az időmérés vitathatatlanul egy karóra legkevésbé fontos funkciója. Erre bármelyik óra képes. De az, hogy milyen típusú karórát választasz a csuklódra, sokat elárul rólad.

Lényed minden részlete egy önkifejezésre alkalmas vászon. Töltsd fel magaddal.

Nézd meg karóráink választékát

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Melyik a 10 legalapvetőbb férfi kiegészítő?

Nem szeretünk minden nap kiöltözni vagy kitűnni, de van egy minimális erőfeszítés, amit bizonyos alkalmakkor mindannyiunknak meg kell tennie. A gyásztól az örömig, az etikett azt diktálja, hogy mindannyian rendelkezzünk ezzel a 10 alapvető kiegészítővel, ha szükség van rájuk.

Egy nyakkendő

Az egyetlen nyakkendő nélküli srácnak lenni egy családtag esküvőjén tiszteletlenségnek hangzik. Ahogy az is, ha egyáltalán nem jelensz meg. Tényleg nincs más választásod, mint, hogy vészhelyzet esetére legyen legalább egy, az öltönyödhöz illő nyakkendőd. De jobb, ha több színből és mintából is beszerzel, hogy legyen választási lehetőséged, ha már tudod az alkalmat. Egy élénk rózsaszínű nyakkendő valószínűleg nem illene egy temetésre.

Nyakkendőcsíptető

A nyakkendők híresek róla, hogy saját akaratuk van és úgy tűnik bárhol szívesebben helyezkednek el, mint a középpontban. Egy nyakkendőcsíptető a helyére rögzíti és kényszeríti a célra. Lehetnek mutatósak és összetettek vagy egyszerűek és letisztultak, gravírozottak vagy sem - csak rajtad múlik.

Nyaklánc

Egy nyaklánc vitathatatlanul a legtisztábban kifejező eleme kiegészítőidnek. Mellkasod egy üres vászon, ahová bármilyen nyilatkozatot választasz, tested lesz az összkép kerete. Menj biztosra, hogy elmondja sztorid.

Egy nyaklánc nem csak szemet gyönyörködtető részletet ad a mellkasodnak, de kiegészítheti az állkapcsodat és az inged nyakkivágását. Egy lánc önmagában mindig "U" alakot formáz, de egy medállal "V" formát ölt. A nyakláncok rétegezésénél törekedj arra, hogy egymást kiegészítő színeket, valamint különböző hosszúságú és textúrájú nyakláncokat válassz, hogy ne fedjék egymást és ne tűnjenek zsúfoltnak.

Öv

A legtöbbünk – ha nem mindannyiunk – visel nadrágot legalább néha napján. Ha csak nem szabták nadrágodat tökéletesen az alakodra, nadrágtartókra vagy övekre lesz szükséged, hogy megkíméld magad az "illetlen" incidensektől. Manapság nadrágtartókat csak a stílus érdekében viselnek, de az övek elengedhetetlenek a mindennapokban, hogy elkerüljük a ruhatári bakikat és a nyílt réseket.

Karkötő

Egy karkötő, csuklódra varázsolja karaktered. Csuklód a tested egyik legkifejezőbb része (a legtöbben gesztikulálunk beszéd közben) és, ha nem viselsz rajta semmit az sokat elmond. Bizonyosodj meg róla, hogy karkötőd kiegészíti a karórád és más kiegészítőid és, hogy azt mondja el, amit szeretnél.

Futártáska

Kevés táska rendelkezik a futártáskák sokoldalúságával vagy kényelmével. A legtöbbünknek laptopot, telefont, pénztárcát stb. kell cipelnie a nap folyamán és egy futártáska a legtöbb férfi számára tökéletes mennyiségű tárolóhelyet kínál. Egy hátizsák nagyobb és egyenletesebb súlyelosztást biztosít, de nehezebb felvenni és minden holmid egy nagy rekeszbe zsúfolódik, ami keresgélésre kényszerít téged. A legtöbb mindennapi tevékenységhez egy rendezett futártáska a megoldás.

Gyűrűk

A legtöbb férfi mindössze egy gyűrűt visel élete során. Egy gyűrűt mind felett? Nem. Azt, amelyik jelzi, hogy kiszállt a játékból. De így is marad kilenc az önkifejezésre. Legyen az egy pecsétgyűrű a kedvenc drágaköveddel, egy egyedi damaszkuszi acélgyűrű, vagy egy egyszerű személyre szabott gravírozással - a lehetőségek tárháza végtelen.

Karóra

Bármelyik óra képes megmondani az időt, de csak egy olyan karóra beszélhet a nevedben, ami hozzád szól. Egy karóra sokat elárul a viselőjéről - hogyan látja magát és hogyan akarja, hogy lássák. Egy funkcionális búvár karóra kalandot kiált, míg egy vékony óra eleganciát sugároz. Egy csontváz karóra kíváncsi lélekre utal, míg egy holdfázis karóra olyan személyt jelképez, aki kapcsolatban áll a harmadik szemével. Mondja el sajátod, amit ki szeretnél fejezni.

Pénztárca

Vannak kártyáid és időnként pénzértékkel bíró papírdarabokat vagy kis fémkorongokat hordasz magadnál? Ha mindháromra igent mondtál és időnként több is van nálad belőlük, szükséged lesz egy pénztárcára. Persze, beszerezhetsz egy olyan telefontokot, amely pénztárcaként is funkcionál, de hány kártyát tudsz beletuszkolni, mielőtt zsúfolttá válna? És tényleg elő akarod venni a telefonod a bankkártyádért és megvillogtatni a Tinder értesítéseid a csinos pénztárosnak? Nem hinnénk. Szerezz be egy pénztárcát.

Napszemüveg

A hunyorgás ráncokhoz vezet. Valójában minden közvetlen napfény ráncokat okoz, de a szemed körül még látványosabbak lesznek, mivel az erős napfényben sokat hunyorogsz. Mindenkinek szüksége van egy napszemüvegre, amely nyáron védi a szemét, de vannak olyan keretek, amelyek jól illenek hozzád és vannak, amik nem. Valószínűleg már tudod mi előnyös neked. Olyan kérdések is felmerültek benned, hogy polarizált legyen vagy sem? Kékfény szűrővel vagy nélkül? Fotokróm lencsék?

Top 5 férfi kiegészítő trend 2022-ben

Függős fülbevalók

Teljesen értelmetlennek és ezért zseniálisnak tartják, de mi nem értünk egyet. Az önkifejezés definíció szerinti bármely formája nem értelmetlen. A karika fülbevalók lehetővé teszik, hogy kifejező függőket viselj rajtuk és hangulatodtól függően cserélgesd őket. A színek, formák és függők kombinálása...végtelen lehetőséget biztosítanak, bármit elmondhatsz egy szett függővel.

Kékfény szűrős szemüvegek

Az utóbbi időben egyre több időt töltünk a számítógép előtt és nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar változni fog. Ha azt vetted észre, hogy néhány óra munka után szemeid fáradtak lesznek, lehet, hogy túl sok kékfénynek teszed ki őket. A kényfény szűrős szemüveg remek módja, hogy pihentesd szemeid, miközben produktív maradsz a digitális korszakban. Szuper okosnak is nézel ki tőlük a zoomon keresztül.

Damaszkuszi gyűrűk

A damaszkuszi acél kétféle acél egymásra hajtogatásával jön létre, ami az acél vágásakor határozott, a fáéhoz hasonló mintázatot hoz létre. A damaszkuszi acélból készült gyűrűk egyediek, mivel eleve a minta minden egyes gyűrűn más és más. A damaszkuszi gyűrűk és a természetes kövekkel díszített gyűrűk mind egyediek - tehát 100%-ban a tiéd.

Igazgyöngyös ékszerek

A 19. század végéig az igazgyöngyök megfizethetetlenül drágák voltak, csak a leggazdagabb királyok engedhették meg maguknak, akik büszkén viselték őket a gazdagságuk jeleként. A 20-as évek fellendülésével kezdte el a nyugat "női ékszernek" tekinteni. Az utóbbi időben azonban, egyre több magas rangú férfi vesz részt a gyöngyök visszaszerzésére irányuló erőfeszítésekben. Csatlakozol hozzájuk?

Nyakláncok rétegezése

Ha több, egymást kiegészítő színű és különböző hosszúságú nyakláncot viselsz, az látványos eredményhez vezet mellkasodon. De vigyázz, nehogy lázadásba torkoljon az ünnepség. A medálok és láncok kombinációja talán egyértelműbben meséli el sztorid, mint egy egyedi darab, de a túl sok vegyes üzenet a káosz biztos receptje.

Luxus férfi kiegészítők

Mi tesz egy kiegészítőt luxussá? Ha egy világhírű párizsi divatház piacra dob egy "olcsó" karkötőt, amely silány anyagokból készült, akkor is luxus karkötőnek számít? Mi lenne ha egy sorozatgyártó cég készítene egyet a legjobb anyagok használatával, a legmenőbb tervezők által megtervezve és több éves kutatásra alapozva a kényelem és az illeszkedés érdekében? Ez jobban vagy kevésbé luxus, mint az első példa? Mi van, ha egy árban vannak? Számít ez?

Célunk, hogy minden típusú férfit kiszolgáljunk, így bár a legtöbb kiegészítőnk megfizethető, mindig törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a pénzedből. Az alábbiakban bemutatjuk néhány csúcskategóriás termékünket, ahol nem kíméltük a költségeket, hogy a legjobbat adhassuk neked, a legjobból.

Egyedi férfi kiegészítők

Senki sem szereti a "normális" szót. A "furcsát" sem szereti senki. De az "egyedi" az, amire a legtöbben törekszünk. Kitűnni a tömegből pozitív módon. Kitűnni és észrevehetőnek lenni, de nem kilógni és kirekesztve lenni.

Ezek azok az ékszerek, amelyeket éppen erre a célra terveztünk. Hogy érdekes, más és lenyűgöző legyen. Röviden: egyedi.

Nyilatkozattevő kiegészítők

Néhány kiegészítő csak arra való, hogy stílusosabbá tegye a megjelenésed. Hogy csillogást adjon mellkasodnak, színt a derekad köré vagy textúrát csuklódnak. Aztán vannak olyan kiegészítők, amelyek nem csak suttogják a karaktered a világnak, hanem egy kürtön keresztül ordítanak a hegytetőről, remélve, hogy lavinaszerű reakciókat váltanak ki.

Az alábbiakban bemutatunk néhányat a legerősebb nyilatkozatot tevő termékeink közül, amelyeket úgy terveztünk, hogy a lehető legkevésbé visszafogott módon beszéljenek.

Megfizethető férfi kiegészítők

A kevesebb, néha több. Néha csak szeretnéd díszíteni a tested valamivel, amiért nem kellett eladnod mindkét karod és egy veséd. Minden termékünknél megfizethető minőségre törekszünk, de az alábbiakban bemutatunk néhány kiváló, egyszerű és mindenekelőtt olcsó opciót.

Ha magasabb árkategóriát szeretnél, alacsonyabb áron, lesd meg outlet oldalunkat.

Színes kiegészítők

A kiegészítők, amik illenek szettedbe, fokozzák az üzenetet, amit közvetíteni szeretnél, de a merész színek, amelyek éles kontrasztot alkotnak vele, megragadják a tekintetet és a figyelmet, valamint teljesen saját történetet hordoznak.

Az alábbiakban olyan kiegészítők találhatók, amelyek élénk benyomást fognak kelteni.

Kiegészítők idősebb férfiaknak

Nincsenek öregemberek - csak érett úriemberek. Az ízlésünk velünk együtt fejlődik, és míg a legtöbb férfi a minimalistább dizájn, a magasabb minőség és a nagyobb kényelem felé mozdul el idősödő éveiben, néhányan pálfordulást tesznek és a másik irányba sprintelnek. Egy másik dolog, ami ilyenkor történik - már nem törődünk annyira azzal, hogy mások mit gondolnak rólunk és kialakítunk egy nagyon egyéni stílust. Jobban önmagunkká válunk.

Minden korosztály számára kínálunk kiegészítőket, de az alábbiakban bemutatunk néhányat, amelyek az előbbi típusú úriembereknek kedveznek - minimalista, kiváló minőségű és kényelmes.

Férfi utazó kiegészítők

"Utazni annyit jelent, mint élni" - mondta Dánia nemzeti kincse, Hans Christian Andersen. Az ő idejében hosszú időbe telt bárhová eljutni és az egyetlen megfelelő utazási kellék, a minden éghajlatra való ruházat és egy nagy fabőrönd volt. Ma már csak a ruháinkkal a hátunkon és egy kis hátizsákkal indulhatunk városnézésre is.

Az egynapos kirándulásoktól a távoli utazásokig, a városi kocsmázásoktól a vidéki túrákig, mindenhez kínálunk utazó kiegészítőket. Nézd meg őket az alábbiakban.

Személyre szabott kiegészítők

Erősen hiszünk a kiegészítők sztori elmesélő erejében. De semmi sem mond el személyesebben egy sztorit, mint egy személyre szabott kiegészítő. Legyen az egy szeretted neve vagy a személyes filozófiád, a gravírozás a tieddé és csakis a tieddé teszi a terméket.

Az alábbiakban bemutatjuk néhány legkelendőbb gravírozható termékünket, amelyek csak rád várnak.

Esküvői kiegészítők a vőlegény számára

A vőlegényként való öltözködés egy olyan kérdés, amely már sok férfit bajba sodort. A fő szabályok a következők: egészítsd ki partnered öltözékét, de ne legyél feltűnőbb nála. Ki akarsz tűnni, nem pedig kilógni a sorból. Ha részletesebb útmutatót szeretnél kapni a kiegészítőkről az esküvőd napjára, tekintsd meg a részletes útmutatónkat vőlegények kiegészítőihez.

Valaki más esküvőjén veszel részt? Ne válaszd ki öltözéked mielőtt elolvastad volna tökéletes útmutatónkat esküvői vendéket kiegészítőihez.

Legjobb férfi kiegészítők

Mik a legjobb férfi kiegészítők? A válasz erre a kérdésre csak tőled függ. Vannak dolgok, amelyek egyszerűen alapvetők - például minden férfinak kell, hogy legyen karórája. De, hogy milyen karóra a legjobb számodra, az függ öltözködési stílusodtól, bőrszínedtől, életstílusodtól és még sok más tényezőtől. Senki sem tudja jobban a sztorid nálad (kivéve talán édesanyádat), szóval senki sem mondhatja meg helyetted, mi számodra a legjobb. És most ne arra gondolj, hogy mi lehet menő.

Minden időszakban változik, hogy mi a "menő". Az egyetlen állandó tényező, hogy befolyásolja a hozzáállást. Ettől eltekintve a definíciója állandóan változik. Mi csak annyit tehetünk, hogy elmondjuk neked, melyek a legkelendőbb kiegészítőink az alapján, hogy mik fogynak el a polcokról...de, hogy mit kezdesz ezzel az információval, csak rajtad múlik.

Kiegészítők öltönyökhöz

Nagy többségünk élete során visel öltönyt alkalom adtán. De típustól függetlenül, vannak olyan kiegészítők, amik alapfelszerelésnek számítanak melléjük. Fontos alkalmakra nyakkendő vagy csokornyakkendő illik és ha az előbbi mellett döntesz, érdemes nyakkendőcsíptetővel párosítani, hogy ne lógjon össze-vissza. A mandzsettagombok az ing mandzsettájához és a díszzsebkendők kötelező darabok, de a zsebórák, a gallértűk, az övsálak és a gallértartók olyan profi eszközök, amelyeket csak a legjobban öltözöttek ismernek és használnak. Lesd meg öltönyökhöz való kiegészítőinket, amik bármelyik öltönynek megadják az extra vonást.

Kiegészítők a nyaraláshoz

Bár a nyaraláshoz szükséges kiegészítők kiválasztását nagymértékben befolyásolja a nyaralás típusa, van néhány kötelező darab, függetlenül attól, hogy egy hétvégi városnéző kirándulásról vagy egy hosszú, pihentető tengerparti nyaralásról van szó.

Egyrészt, függetlenül a célállomástól és a nadrág hosszától, nadrágodat fenn kell tartanod. Egy vászonöv tökéletes társ a nyaraláson, nem utolsósorban azért, mert teret enged, amikor elkerülhetetlenül terebélyesebbé válsz a lustaságtól és a finom helyi ételek túlfogyasztásától.

Egy másik elengedhetetlen társ a hátizsák. Legyen szó a telefonodról, a város térképéről vagy az összes emléktárgyról, amit magaddal cipelsz, kirándulásodon szükséged lesz egy strapabíró, stílusos társra. Akármerre is mész és akármit is csinálsz ott, egy minőségi piperetáska mindig jó ötlet.

Less meg az alábbiakban néhányat kedvenc nyaralós kiegészítőink közül.

Kiegészítők a strandra

A strand homokos, napos és perzselő. Érdemes tetőtől talpig védőruházatba öltöznöd. De, ha a sugárzás okozta hegesedésre (barnulás) vágysz, érdemes legalább szemeid védened, miközben sütkérezel a napon.

A napszemüveg minden strandoló számára elengedhetetlen. Nem csak védi szemeid a nap káros sugaraitól, de megakadályozza a ráncok kialakulását is. Ha könnyen leégnek füleid, érdemes fontolóra venned egy horgász sapkát.

Mindenképpen szükséged lesz egy hátizsákra vagy düftin táskára cuccaidnak és egy piperetáskára a naptejnek, testápolónak és tűzálló napozás utáni krémnek. És végül, de nem utolsó sorban, egy vízálló karórára. Less meg néhányat legkelendőbb tengerparti kiegészítőink közül itt.

Ti kérdeztétek, mi válaszoltunk

Melyek a jó kiegészítők a srácoknak?

Mint oly sok minden az életben, ez az illetőn múlik. Az alapvető dolgok, amelyekkel minden férfinak rendelkeznie kell, egy karóra, egy pénztárca és egy bőröv. Ezen túlmenően nyakláncok, gyűrűk, karkötők és egy futártáska.

Hány kiegészítőt viseljen egy férfi?

Annyit, amennyit neked kényelmes. Ez a te sztorid.

Hogyan lássunk el kiegészítőkkel egy férfit?

Vedd alapul bőrtónusát és öltözködési stílusát és innen dolgozz tovább. Szerezz olyan kiegészítőket, amelyek kiegészítik a bőrtónusát (arany a meleghez, ezüst a hideghez, fekete mindenkihez) és tegyél meg mindent, hogy ne üssön el az öltözködési stílusától, ha a formákat és méreteket vesszük figyelembe. Ne feledd - a kontraszt jó, ha üti, az nem. Ha elsajátítottad az alapokat, elkezdhetsz kísérletezni. A különböző színek, a rétegezés, a felhalmozás, több gyűrű viselése stb., mind olyan mókás dolgok, amit kipróbálhatsz stílusod fokozására és, hogy magadévá tedd.

Miért fontosak a férfi kiegészítők?

Amikor a régészek feltárják a viking házak és sírok maradványait, gyakran csak a kiegészítők utalnak arra, hogy kik voltak ezek az emberek. Ezek a legtartósabb kifejező elemei lényünknek, amik azután is elmondják sztorink, ha már senki nem él, aki ismert minket.

A kiegészítők felhívják a figyelmet tested és stílusod vonásainak bizonyos részleteire, így jobban tudod irányítani a tekinteteket. Így kiemelheted a jó oldalad és elterelheted a figyelmet az általad vélt hibákról. Te vagy a rendező, aki irányítja az operatőr kezét. A kiegészítők az önkifejezés egy formái. Sugározzák valódi lényed a világ felé, segítenek jól érezni magad és, hogy önmagad légy, tudván, hogy valódi lényedet látja mindenki. A kiegészítők önbizalmat adnak.

Hogyan kombináljam a kiegészítőket

Az első lépés, amit meg kell tenned, a színek összehangolása. Nincs értelme a kiegészítők kombinálásával próbálkozni, ha a stílusok eltérőek. Próbálj meg hasonló számú és típusú termékeket viselni egyszerre. Ha a másik fél egyetlen nyakláncot, egy karórát és egy fülbevalót visel, ha karácsonyfaként jelensz meg az nem "kombinálás", függetlenül attól, hogy mennyi időt töltöttél a megfelelő színek kiválasztásával. Az összeillő kiegészítők mélyebb megismeréséhez, lesd meg hét alapszabályunkat a férfi kiegészítők kombinálásához.