Trendhim EU shipping Minden megrendelést Dániából szállítunk az EU-n belül. Az összes X_VALUE vámot és adót tartalmazza.Nézd meg a szállítási opciókat.
Mi továbbra is dolgozunk és a szállításban sincs változás!
365 napos visszatérítési politika indok nélkül
Szállítási költség 1 900 Ft - 11 999 Ft felett ingyenes
i
06-21-200-7871 - (munkanapokon 09-17 óráig)
Minden kiegészítő
Kiegészítők öltönyhöz
Ékszerek
Táskák & Pénztárcák
Trendhim EU shipping Minden megrendelést Dániából szállítunk az EU-n belül. Az összes X_VALUE vámot és adót tartalmazza.Nézd meg a szállítási opciókat.
Mi továbbra is dolgozunk és a szállításban sincs változás!
Trendhim EU shipping Minden megrendelést Dániából szállítunk az EU-n belül. Az összes X_VALUE vámot és adót tartalmazza.Nézd meg a szállítási opciókat.
Mi továbbra is dolgozunk és a szállításban sincs változás!
Szállítási költség 1 900 Ft - 11 999 Ft felett ingyenes
i
Trendhim
×
Trendhim
Nyelv:
Borotválkozás
Csokornyakkendők
Díszzsebkendők
Fülbevalók
Gyűrűk
Hajtókatűk
Kalapok
Karkötők
Kesztyűk
Mandzsettagombok
Nadrágtartók
Napszemüvegek
Nyakkendők
Nyakkendőtűk
Nyakláncok
Pénztárcák
Szakállápolás
Sálak
Táskák
Órák
Övek
06-21-200-7871
Munkanapokon 09-17 óráig
Összes megtekintése

Mit vegyek fel egy esküvőre? Esküvői viseletek férfiaknak

Nem tudod, hogy vendégként mit is kellene felvenned egy esküvőre? A legfontosabb, hogy ne vond el a figyelmet a vőlegényről (vagy a menyasszonyról... azt nagyon utálná). Ha tökéletesíteni szeretnéd a dress code-ot, akkor csempészd bele a ruházatodba a saját személyiséged és legyél Te a legjobb vendég!

Az esküvők általában vidám rendezvények. Remélhetőleg a boldog házasok valóban boldogak, a pezsgő pedig be van hűtve a partira. Bár az esküvők jó hangulatúak, mégis sokaknak problémát okoz az eseményre való készülődés és a megfelelő ruhák kiválasztása.

Nem szeretnéd, ha ugyanaz lenne rajtad, mint minden pasin a teremben, de mégsem szeretnéd elvonni a figyelnet a vőlegényről egy őrült nyakkendővel? Valahogy meg kell találnod az arany középutat.

Közülünk hányan kaptak már meghívót esküvőre és kezdtek el azonnal pánikolni ? Mit lehet felvenni egy délutáni esküvőre december közepén?

A dress code-ot vesd össze a helyszínnel, meg persze a társadalmilag elfogadott öltözködési elvekkel és máris megvan a probléma.

 • A ceremónia típusa – Egyházi vagy polgári? A ceremónia típusa vagy az ifjú pár vallása azt követeli, hogy felvegyél valamilyen extra ruhadarabot vagy fejfedőt?
 • Helyi szokások – Van valami olyan kiegészítő vagy ruhadarab, amit a hagyománynak megfelelően bele kell illesztened a megjelenésedbe? Ne feledd, néhány helyen (akár egy országon belül is) sokkal konzervatívabban állnak hozzá az öltözködéshez.

Itt a ideje, hogy átvegyük a népszerű dress code kifejezéseket. De csak azért, hogy még így is te legyél a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

White Tie esküvő

Ha az esküvői meghívódban az áll, hogy White Tie dress code-ot kérnek a vendégekről, akkor valószínűleg egy filmsztár, vagy esetleg a barátaid azok. Ez a legelegánsabb dress code az alábbiak közül. Egy ilyen rendezvényen elvárják, hogy szmokingot viselj mellénnyel. Itt elvarázsolhatod majd a vendégsereget egy kis régimódi sármmal.

Black Tie esküvő

A megfelelő dress code egy különleges és elegáns esküvőre. A Black Tie öltözetnek több szabálya is van a férfiaknál – frakk vagy fekete szmoking – de megvillanthatod a személyiséged egy díszzsebkendővel vagy egy vidám mandzsettagombbal .

Cocktail megjelenés az esküvőre

Ha Cocktail Attire megjelenést várnak az esküvőre, akkor szerencsés vagy! Ez a stílus rengeteg szabadságot ad öltözködés terén, viszont itt is elvárás, hogy elegáns legyél. Ezen a ceremónián nem lesz szükséged szmokingra, de öltönyt vegyél fel mindenképpen. Ne vond el a tekinteteket a vőlegényről... De igyekezz kitűnni a tömegből.

Casual megjelenés az esküvőn

Ha a meghívóban Casual Attire a dress code megjelölése, akkor nem kell beszerezned saját frakkot vagy szmokingot. Válassz egy öltönyt vagy zakót a gardróbodból, a menyasszonyt és a vőlegényt nem fogja zavarni, hogy nem először van rajtad az esküvői szetted... Általában az ilyen esküvőkön is elvárás az öltöny, mégis lehet, hogy elegendő lesz egy blézer vagy sportos zakó is.

Nincs Dress Code

Megbízik bennetek annyira az ifjú pár, hogy biztosak benne, a legjobbat fogjátok kihozni magatokból az esküvőjükön. Vedd figyelembe a helyszínt és azt, hogy melyik napszakban esküsznek. Ha biztosra akarsz menni, vegyél fel egy blézert nyakkendővel vagy csokornyakkendővel. Párosítsd sötétkék farmerrel, és máris megkapod a tökéletes casual megjelenést.

Mit vegyek fel egy tavaszi esküvőre?

Dániában és Magyarországon is szinte bármilyen időjárás előfordulhat egy tavaszi esküvőn. Iszonyú hőségtől kezdve egy hideg és esős napra is készülhetsz. Ha szép napsütéses idő lesz, válassz egy csokornyakkendőt vagy egy díszzsebkendőt merész és izgalmas színben, amit párosíts a világos színű öltönyöddel. Ha az időjárás inkább egy télire hajaz, válassz egy sötétebb öltönyt, például szürkét vagy tengerészkéket (ne feketetét) és szerezz be tavaszias kiegészítőket hozzá.

Mit vegyek fel egy nyári esküvőre?

A nyári esküvőkön általában szép kék az ég és finom meleg az idő, így gyönyörű képeket tud készíteni a fotós a vendégseregről. Persze az is benne van a pakliban, hogy folyni fog rólad a víz egész nap, ha nem megfelelő ruhát választasz a rendezvényre. Válassz világos színű öltönyt és dobd fel a színét egy élénk csokornyakkendővel, nyakkendővel vagy díszzsebkendővel. Ne feledkezz meg az ingujjtartókról , nagyon jól jöhet egy pár a kibírhatatlan melegben!

Mit vegyek fel egy őszi esküvőre?

Az őszi esküvőkre tényleg készülni kell. Pont mint a tavaszi rendezvényeknél, itt is kiszámíthatatlan lehet az időjárás. Válassz egy érdekes anyagú, őszies színválogatást. Játssz egy kicsit a barna, sárga és vörös színekkel.

Mit vegyek fel egy téli esküvőre?

Nagyon ritka, hogy egy téli esküvőnek laza a stílusa. Talán a hideg idő miatt, de mégis télen egyszerűbb elegánsan felöltözni, és szívesebben viselünk öltönyt, mint nyári időben. Viselj egy sötét színű öltönyt, ha egy téli esküvőre vagy hivatalos, és válassz hozzá kiegészítőket az esküvő stílusa alapján.

A napszak

A kedvenc esküvőszervezőnk, Emily Burton javaslata, hogy “A szmokingot hagyjátok meg a késő délutáni vagy esti rendezvényekre, napközben inkább a világosabb színeket részesítsétek előnyben. Természetesen a dress code-nak és az évszaknak megfelelően válasszátok ki az összeállításotokat. Ha nincsen dress code az esküvőn, akkor nem nyúlhatsz nagyon mellé egy tengerészkék vagy grafitszürke öltönnyel. Ezek a darabok megállják a helyüket napközben és este is, csak válassz hozzájuk megfelelő kiegészítőket, ami illik az esküvő stílusúhoz, az ifjú pár ízléséhez és az évszakhoz is.”

8 tipp az öltöny viseléséhez

Válaszoltál az esküvői meghívóra, megtaláltad a plusz egy főt, akit magaddal viszel és még az öltönyöd is kiválasztottad a nagy napra? Most bizonyosodj meg róla, hogy az öltönyt valóban a te méretedre szabták, és nem fogsz úgy kinézni, mint aki kifejezetten erre az esküvőre kérted volna kölcsön a ruháit... Még akkor is, ha pont így történt.

 1. Mit gondolsz, az öltöny valóban a te méreted? Még akkor is, ha egy fast fashion boltban szerezted be, az öltönyödnek követnie kell a vonalaidat.
 2. Van egy elegáns fehér inged az alkalomra? Ha van, vedd fel. Ha nincs, szerezz be egyet. Ez az ing lesz az új leghűségesebb társad.
 3. Válassz összeillő övet és cipőt. A legjobb, ha minden bőr kiegészítőnek összehangolod a színét. A fémeknél is figyelj oda erre. A legjobb, ha a karórád , az övcsatod és a többi fém kiegészítőd is hasonló színű.
 4. Amikor állsz, mindig gombold be a zakód felső gombját, amikor leülsz, gombold ki. Az alsó gombot mindig hagyd kigombolva.
 5. A zakód ujja soha ne takarja el teljesen a mandzsettád. Mindig hagyj fedetlenül nagyjából 1,3 cm-t az ingujjadból.
 6. Még több tipp a méretről: Az öltönynadrágod szegése pont a cípődig érjen. A felső és a középső gomb a zakódon pedig ne érjen lejjebb a köldöködnél.
 7. Ne tömd ki a zsebeid. Találj valamilyen más megoldást a kulcsok, a pénztárca és a telefon tárolására. Egy pénzcsipesz tökéletes a készpénz összefogására. A kártyatartók pedig elég keskenyek ahhoz, hogy ne dudorodjanak ki az öltönyöd zsebéből. Csak azt a kulcsot vidd magaddal, ami kelleni fog hazajutáskor. Most nem lesz szükség az edzőtermi öltöző kulcsiddra.
 8. Az esküvőn biztos lesznek olyan pillanatok amikor meleged lesz. Ha úgy érzed, le kell venned a zakód, akkor is várd meg, amikor a tiszteletbeli vendégek – mint az örömapa – leveszi a sajátját. Ez a tiszteletnek egy jele, ami a világon mindenhol ugyanúgy érvényes.

A ruha-összeállítás

Te akarsz lenni a legjobb vendég a barátod esküvőjén, igaz? Sajnos személyesen nem tudunk elkísérni az esküvőre, így pár hasznos praktikával készültünk, hogy segítsünk neked az előkészületekben!

Nyakkendő vagy csokornyakkendő?

 • Egy esküvőn nincs igazán helye az izgalmas, mintás kiegészítőknek és élénk színeknek. Egy fekete nyakkendő fekete öltönnyel bármilyen helyzetben jó választás. Ezt tényleg senki nem ronthatja el.
 • Egy másik biztonságos választás, ha szürke vagy ezüstös színű nyakkendőt veszel fel.
 • Laza, hétköznapi esküvőkre akár pamut nyakkendőt is felvehetsz. Mégis egy selyem, poliészter vagy mikroszálas nyakkendő a legbiztosabb választás.
 • Színt vinnél az összeállításodba? Nézd meg a meghívót, hogy milyen lesz az esküvő színvilága, vagy kérdezd meg a vőlegényt. Néhány esküvőnek megvan határozva előre a színpalettája, ha ezekhez a színekhez igazodsz a ruházatoddal, biztosan boldoggá teszed majd a menyasszonyt és a fotóst is!
 • Ne felejtsd, a nyakkendő könnyen gyűrődik . Légy óvatos, ha utaznod kell az esküvőre, mindig akaszd vagy tekerd fel.
 • Minél hétköznapibb az esküvő stílusa, annál színesebb lehet a csokornyakkendőd.
 • A csokornyakkendő szélei a szemed külső részétől a füled tövéig érjenek.
 • Ha önkötő csokornyakkendőt választasz, mindenképp gyakorold a megkötését a nagy nap előtt! Ugyanez igaz a nyakkendő kötésre is, ha nem vagy benne gyakorlott.
 • Csokornyakkendőt már 430 éve viselnek a férfiak és hidd el, könnyedén beindíthat egy beszélgetést.

A nyakkendőtű

Bár a nyakkendőtűk viselését sokféle mítosz övezi és a 90 éves nagypapádnek is megvan a saját elképzelése a nyakkendőtűkről, mi mégis azt mondjuk, hogy felejtsd el ezeket a tanácsokat. Vannak konkrét szabályok a nyakkendőtű viselését illetően .

 • Olyan nyakkendőtűt vagy csipeszt válassz, ami mindössze a nyakkendőd szélességének 70-80%-a.
 • A nyakkendőtűnek az inged 3. és 4. gombja között kell elhelyezkedni, a zakód mellzsebének magasságában.
 • A nyakkendőtű színének illeszednie kell a többi fém kiegészítőd színéhez, például az övcsatodhoz, karórádhoz vagy mandzsettagombjaidhoz .
 • Ahogy közeledik az este a borozáshoz és a vacsorához, egyre rosszabb lesz az egyensúlyod. Gondoskodj róla, hogy a nyakkendőd a helyén maradjon. Egy tökéletesen öltözött vendég egy kissé pityókásan is az marad.

A nyakkendőlánc

Unalmasnak találod a nyakkendőtűket és csíptetőket? Egy nyakkendőlánc pont ugyanazt a funkciót tölti be és garantáltan nem tesz kárt a nyakkendőd szövetében.

Hogyan viselj nyakkendőlácot

 1. A lánc akasztóját erősítsd egy tetszőleges gombra az ingeden.
 2. Ha megfelelően a helyére tetted, húzd át rajta a nyakkendődet.
 3. Igazgasd meg a nyakkendőt benne, hogy a lánc és a nyakkendő is szépen középen legyen.

A mandzsettagomb

A mandzsettagombok elegáns eseményekre készültek. Ha szeretnél mandzsettagombot viselni, bizonyosodj meg róla, hogy van egy francia, dupla mandzsettás inged hozzá.

 • A legfontosabb szabály a mandzsettagomboknál, hogy a fém színe ileszkedjen a többi fém kiegészítődhöz. Ez persze érvényét veszti, ha egy fából vagy szövetből készült kiegészítőt választasz.
 • Szerintünk az a legjobb, ha a mandzsettagomb és a nyakkendőtű stílusa megegyezik.
 • Ha vastagabb a csuklód, érdemes olyan mandzsettagombot választani, aminek saját zárómechanizmusa van. Néhány mandzsettagombot könnyebb átdugni a mandzsettán, mint másokat.

A díszzsebkendő

A díszzsebkendő óriásit tud dobni egy férfi ruházatán. Ne feledd, nincsen szükség ugyanolyan színű díszzsebkendőre, mint nyakkendőre. Inkább olyan darabokat válassz, amik kiegészítik egymást!

 • A díszzsebkendődnek nem szabadna kitömni a mellzsebed. Találd meg a tökéletes méretet a zakódhoz és válaszd ki a hozzáillő hajtást is.
 • A díszzsebkendőd lehet az inged komplementere is a nyakkendő helyett. Vedd figyelembe az anyagot, színt és mintát is.
 • Akkor mutat a legjobban a díszzsebkendő, amikor az anyaga eltér a zakóétól.
 • Ez a kiegészítő egészen az ókori görögökhöz visszanyúlik, ahol beparfümözött díszzsebkendőt hordtak maguknál a férfiak. Hogy ne lenne egy díszzsebkendő tökéletes első téma az asztalnál?
 • Nincsen jó vagy rossz díszzsebkendőhajtás. Vannak kihívóbb és egyszerűbb techikák, hamar ráérzel majd! Alább összegyűjtöttük neked a mi kedvenceinket.

Ingtartó

A ruhád tökéletesen mutat majd a tósztig. Majd amikor fel kell állnod, az inged kitűrődik a nadrágodból és a készülődéssel töltött időd kárba vész. Ne engedd, hogy az inged kitűrődjön a nadrágodból! Egy ingtartóval könnyedén a helyén tarthatod az inged. Tudjuk, elég furcsán néz ki, mégis nagyon praktikus, hogy nem kell egész nap tűrögetned az iged.

Hogyan mondj jó esküvői tósztot?

Az esküvői tósztok általában az egyik legemlékezetesebb pillanatok a ceremónián. Ez az az alkalom, amikor a tiszteletbeli vendégek és közeli barátok megoszthatják a jókívánságaikat, kedves történeteiket az ifjú párral a vendégsereg előtt.

Ha nem szeretsz közönség előtt beszélni, akkor biztos ez az a program a ceremónián, amitől tényleg tartasz. Próbáld meg félresöpörni az idegességet, összeszedtünk Neked 6 tippet, hogy hogyan írj emlékezetes esküvői tósztot vagy beszédet.

 1. Gyakorlás. Fontos, hogy leírd és begyakorold a beszéded. Olvasd fel otthon a tükör előtt. Ne csak egyszer vagy kétszer olvasd fel... Addig gyakorolj, amíg természetesen nem jönnek a szavak, hogy ne kelljen a jegyzeteidből olvasnod a közönség előtt. Persze, azért vidd magaddal a szöveget!
 2. Erős kezdet. Hallottál már olyan beszédet, amikor azzal kezdtek, hogy 'Rengeteget gondolkoztam azon, hogy mit is írjak' vagy 'Nem volt könnyű megírni ezt a beszédet'? A hallgatóság azonnal tudni fogja, hogy ennek a srácnak nehéz dolga volt az írással és máshogy hallgatják majd a beszéded. Magabiztosan kezdd. A tószt vagy beszéd közepén dobj be egy vicces történetet a vőlegényről (vagy a menyasszonyról) és építsd a beszéd maradék részét erre.
 3. Fogd rövidre. Ha túl hosszú a szöveged, lehet, hogy a pár és a vendégek is azt kívánják majd, hogy bárcsak ne álltál volna fel. A legjobb, ha 3 perc alatt tartod a hosszát.
 4. Legyél stílusos. Ha megkértek, hogy beszédet mond az esküvőn, biztosan fontos vendég vagy, esetleg megmozdult benned valami és nem szeretnél tovább csendben maradni... Bármiről is legyen szó, ne ossz meg túlságosan személyes vagy kínos történeteket az ifjú párról. A terembel lesznek gyermekek és nagyszülők is! Ugye te sem szeretnéd, ha anyukád meghallaná a sztorit , amikor (töltsd ki a mondat hiányzó részét)? Pontosan.
 5. Hozd a legjobb formád. Talán ez nem ad hozzáadott értéket a beszédedhez, de jobb lesz rád néznie a közönségnek.
 6. Pozitív befejezés. Nem gond, ha a beszéded közepe kicsit túl érzelmes volt, mindenképpen pozitívan fejezd be a szöveged, például egy kedves jókívánsággal az ifjú párnak. Nincs semmi ötleted? Használd ezt: 'Most emeljük poharunkat X és X egészségére, sok boldogságot kívánok nektek a közös életetek eme új fejezetében. Csin-csin!'

Ti kérdeztek – Mi válaszoltunk

Viselhetek fehér ruhát egy esküvőn férfiként?

Ez attól függ, hogy mikor lesz az esküvő és hogy a többiek mit fognak felvenni. Ha mindenki sötét öltönyben megy, ne te legyél az egyedüli, aki fehérben jelenik meg. Elvonnád a figyelmet a vőlegényről is, ami abszolút tabu egy esküvőn.

Ha kételyeid vannak, kérdezd meg a vőlegényt, a menyasszonyt, esetleg a barátaidat, hogy ők mit gondolnak róla. Ha mindenki világos színű öltönyben megy az esküvőre – nyári ceremónia gondolom – akkor te is simán felvehetsz egy fehéret. Egy szénszürke öltönnyel és hozzáillő kiegészítőkkel nem nyúlhatsz mellé.


Milyen színű öltöny illik esküvőre?

Ha a dress code nem Black Tie, válassz inkább egy szürke vagy tengerészkék színűt. Ezeket az öltönyöket felveheted szinte bármilyen stílusú rendezvényre. Válassz hozzá kiegészítőket a rendezvény stílusa alapján.


Mit vegyek fel egy esküvőre vendégként, ha nincsen saját öltönyöm?

Ha a meghívóban megadnak egy dress code-ot, akkor kölcsönöznöd kell egy szmokingot vagy öltönyt valahonnan. Ha nincs megadva dress code, akkor rajtad áll, hogy mit veszel fel. Dolgozz azzal, amid van, és próbáld meg a legjobbat kihozni magadból.

Azért kaptál meghívást az esküvőre, mert fontos vagy a házasodóknak, nem az öltönyöd vagy annak a hiánya miatt. Válaszd ki a legjobb inged és elegáns nadrágod (vagy sötét színű farmered), és vasalj ki mindent indulás előtt. Dobj fel egy nyakkendőt, tisztítsd meg a cipőd, már kész is vagy. Azért mész az esküvőre, hogy az ifjú pár szerelmét ünnepeld. Nem kell divatbemutatót tartanod. Érezd jól magad!


Felvehetek egy rövid ujjú inget esküvőre?

Még egyszer elmondjuk. Azért hívtak meg az esküvőre, mert a párnak fontos a személyed. Vagy esetleg te vagy az az unokatesó, akit nem lehet nem meghívni. Bármelyik is legyen a válasz, az a legfontosabb, hogy ott vagy az esküvőn, a ruhád csak utánad jön a fontossági sorrendben. Mindenesetre, ha van otthon hosszú ujjú inged, azt vedd fel. A könyököd inkább a kevésbé elegáns programokon láttasd.


Felvehetek fekete inget egy esküvőre?

Ha van egy tiszta fekete inged otthon, akkor azt gyanítom, hogy van belőle egy fehér darabod is. Inkább a fehéret vedd fel. Ha fekete inget feszel fel a fekete öltönyödhöz, akkor úgy fogsz kinézni, mint aki egy másik rendezvényre érkezett, nem pedig a barátaid esküvőjére.


Udvariatlanság farmernadrágot viselni az esküvőn?

Ha nincsen saját öltönyöd vagy az esküvő stílusa laza és hétköznapi, akkor egy tiszta pár sötét farmer tökéletes választás lehet.


Mit ne vegyek fel egy esküvőre?

Ez egy hosszú lista lehet, amit országonként, akár régiónként is kiegészíthetnénk, attól függően, hogy hol van a ceremónia helyszíne. Mi azt ajánljuk, hogy ne vegyél fel semmi olyat, ami udvariatlannak tűnhet vagy elvonhatja a figyelmet a vőlegényről és menyasszonyról.


Új kollekciók

Waykins összecsukható napszemüvegek + 31 új stílus

Az összecsukható napszemüvegektől a karcálló lencsékig a legújabb napszemüvegeink arra készültek, hogy a mindent tisztán...

Puha, viszketésmentes sálak és beanie sapkák

A lélegző és hőmegtartó anyagnak köszönhetően a Montagna kollekció minden sálja és sapkája tökéletesen alkalmas a tél le...

Karórák, amiknek látod a szívverését

A Dante karóráknak a karod mozgása adja az energiát. Amíg mozogsz, addig jár az óra is. Ne hagyd abba a mozgást!

Összehajtható, utazásra kész táskák városi felfedezőknek

A Dániában tervezett Lazy Bear összehajtható táskákat könnyen megpakolhatod egy utazáskor, és bármilyen kalandra alkalma...

Az Olasz Bőröv Kollekció

A kollekció minden egyes darabjánál az olasz szakértelem és a dán dizájn egyesül harmónikusan. Egy igazi frigye a hossza...

A Kite Kollekció

A Kite Kollekció könnyed beanie sapkák változatos összeállítása! A kollekció minden egyes darabja 100%-ban természetes p...

A Lincoln táska- és tárcakollekció

A megannyi színben érkező rugalmas, valódi bőrt egy-egy funkcionális dizájn kelti valósággal életre! A Lincoln Kollekció...

A Moda Kollekció

A Moda kollekciónál letisztult dán dizájnok találkoznak az olasz kézműves alapossággal. A kollekció kalapjai és sapkái a...

A Vista Napszemüveg-Kollekció

A Vista kollekció polarizált lencséi 100%-os védelmet kínálnak az UV-sugarakkal szemben, hogy tágra nyitott szemmel tapa...

Az összes kollekció

Új cikkek

Egy kalandra kész karóra tervezése

Nézd meg, ahogyan a vásárlói vélemények összeállnak egy Seizmont kalandra kész időmérővé.

Személyre szabott kiegészítők az esküvői öltönyödhöz

Itt megtanulhatod, hogy hogyan adhatod hozzá a végső simítást az öltönyödhöz, profi tanácsokkal a személyre szabott kieg...

A Mateo karóra-kollekció készítése

Az ötlettől a csuklódig. Nézd meg, hogy hogyan készül el a következő időmérőnk.

Napszemüveg – Védd a szemeid a naptól

Minden, amit tudnod kell a szemeid védelméhez a káros UV-sugarak és a vakító fény ellen. Továbbá az, hogy hogyan válaszd...

Mit viselj egy zenei fesztiválon – Nyári fesztivál stíluskalauz

Ha egy fesztiválon vagy, akkor minden a kiegészítőkről szól (és a szórakozásról). Összeállítottuk a legjobb tippjeinket,...

Apák napi ajándék ötletek

Mutasd meg édesapádnak, hogy szereted, azokkal az ajándék ötletekkel, amiket apák napjára válogattunk össze.

4 stílustipp a férfi gyűrűk viseléséhez

Tanuld meg, hogyan kell hordani a férfi gyűrűket, és nézd meg a legnépszerűbb termékünket az inspirációhoz.

Utazol valahova? Hogyan pakolj be egy üzleti útra

Tanuld meg, hogy hogyan pakolj be a következő üzleti utadra. Tudd meg, hogy mit tegyél a táskádba, mit hagyj otthon, ill...

Válassz megfelelően már az elején! Gravírozás tippek & ötletek

Ez egy útmutató a nálunk is elérhető ajándékgravírozáshoz, hogy telitalálat legyen a választásod!

Az összes cikk
Vissza
A jelszavam törlése

Küldtünk neked egy e-mailt! Hamarosan bejelentkezhetsz!

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg