Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Inspiráció a hétre
Hét 38
Hét 38

Férfi gyűrűk

296 termék raktáron - ingyenes kiszállítás

Ebben a szekcióban férfi gyűrűink teljes kollekcióját láthatod. Gyűrűinket kizárólag a legjobb anyagokból készítjük, mint pl. a titán, a volfrám, különféle kerámiák és rozsdamentes acél. Az alábbi menük révén navigálhatsz a hatalmas választékunkban. Emellett egy könnyen érthető útmutatót is biztosítunk neked, amellyel az ujjad átmérőjét a megfelelő módon mérheted le a tökéletes illeszkedésért.
A kiszállítás minden modellünk esetében ingyenes!
Választás:
Összes szűrő törlése
+
Szín

Szürke

Fekete

Barna

Fehér

Acélszürke

Arany

Piros

Narancs

Zöld

Kék

Bezárás
Anyag

Kerámia

Sebészi minőségű acél

Titán

Rozsdamentes acél

925 Sterling ezüst

Volfrám

Bezárás
Márka

Lucleon

Northern Jewelry

SteelCZ

Trendhim

Bezárás
Válassz méretet

Körméret/Átmérő - 49 mm / 15,6 mm

Körméret/Átmérő - 51 mm / 16,1 mm

Körméret/Átmérő - 52 mm / 16,6 mm

Körméret/Átmérő - 53 mm / 16,9 mm

Körméret/Átmérő - 54,5 mm / 17,2 mm

Körméret/Átmérő - 55 mm / 17,5 mm

Körméret/Átmérő - 57 mm / 18,5 mm

Körméret/Átmérő - 58 mm / 18,6 mm

Körméret/Átmérő - 59 mm / 18,7 mm

Körméret/Átmérő - 60 mm / 19 mm

Körméret/Átmérő - 61 mm / 19,4 mm

Körméret/Átmérő - 62 mm / 19,7 mm

Körméret/Átmérő - 63 mm / 20,1 mm

Körméret/Átmérő - 64 mm / 20,4 mm

Körméret/Átmérő - 65 mm / 20,7 mm

Körméret/Átmérő - 66 mm / 21 mm

Körméret/Átmérő - 67 mm / 21,5 mm

Körméret/Átmérő - 68 mm / 21,7 mm

Körméret/Átmérő - 70 mm / 22,3 mm

Körméret/Átmérő - 72,5 mm / 23,1 mm

Körméret/Átmérő - 73 mm / 23,2 mm

Körméret/Átmérő - 75 mm / 23,8 mm

Bezárás
Ár
Ft
-
Ft
Alkalmaz
Rendezés:
296 Talált termék
Egy pillanat..

Heti kedvezmények és ajánlatok

  • - Akár 40% kedvezmény az új kollekcióink darabjaiból
  • - Európa leginspirálóbb "heti ajánlatai"
  • - Olykor 50%-os exkluzív kedvezmények a hírlevélben

...és még egy rakás jó dolog heti 1-2 alkalommal.

Bármikor leiratkozhatsz

highfive

Oh, yeah! Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

email-bg

Férfi gyűrűk

A férfi gyűrűk többé nem korlátozódnak az egyszerű esküvői gyűrűkre. Divatos üzenetet hordoznak és kiegészítik a személyiséged, így minden láthatja és megcsodálhatja azt. A gyártásnál használt csodálatos anyagok között, nem beszélve a hihetetlen kivitelekről - a klasszikustól a mókásig és e kettő között-, te is könnyen megtalálhatod az életstílusodat tükröző darabokat! Alább egy gyors áttekintést láthatsz a gyűrűink anyagairól, melyek természetesen mind nikkel teszteltek.

A "Méretek" nevű szekcióban az egyes gyűrűk méreteit láthatod. Ez leggyakrabban 6-8 mm közé esik. Például, egy hagyományos esküvői gyűrű 6 mm széles. A nagyobb, 8 mm-es gyűrűk általában feltűnőbb kivitelűek és a hüvelykujjon is hordhatóak. A választás csak attól függ, hogy te magad milyen ékszert hordasz szívesen a kezeden.

Rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél egy vasból, krómból és szénből készített fémötvözet. Sokféle felhasználási területe van a konyhai edényektől kezdve az ékszerekig, emiatt különböző minőségben is gyártják. A Trendhimnél csak a legjobb minőségű acélt használjuk fel acélgyűrűink elkészítéséhez, mégpedig a 316L típust (más néven sebészi minőségű acélt). A férfiak körében a rozsdamentes acélból készült gyűrűk a legelterjedtebbek és legnépszerűbbek.

Titán

Titánból nem túl régóta készítenek ékszereket. A titániumgyűrűk két különböző osztályba tartozhatnak: 90%-os vagy 99,2%-os titántartalommal. A Trendhim kizárólag 99,2%-os, más néven "tiszta titánt" használ fel a gyártáshoz. Ez a fém bír a legnagyobb erősség-súly aránnyal az összes fém között.

A titán épp olyan erős, mint az acél, de kevésbé sűrű anyagú, így könnyebb. Hihetetlenül strapabíró, az acélnál is nehezebb megkarcolni, és nagyon jól ellenáll a korróziónak. A titánból készült gyűrűk az acélból készült társaikhoz képest feleakkora súlyúak és viseletük nagyon kényelmes. Hipoallergén anyagról van szó, ami nagyszerű hír az érzékeny bőrű vagy bizonyos fémekre allergiás emberek számára.

Sterling ezüst

Sterling ezüstnek a 92,5%-os tiszta ezüstből és 7,5% rézből (vagy egyéb fémötvözetből) készült ötvözetet nevezzük. A tiszta ezüst túl puha ahhoz, hogy ékszert készítsenek belőle, így általában rezet is adnak hozzá, mely által az ezüst elég merevséget kap ahhoz, hogy megtartsa az alakját. A Sterling ezüst ragyogó külsejének köszönhetően nagyon népszerű választás esküvői és eljegyzési gyűrűkhöz. Az ilyen anyagból készült gyűrű egészen biztosan gyönyörűen mutat majd a kezeden! Természetesen, mint minden egyes Sterling ezüst terméket, ezeket is át kell polírozni néha, hogy megtartsa a szépségüket.

Volfrám

A volfrám 4-szer nehezebb és kétszer keményebb az acélnál, így remek anyag a férfias gyűrűk számára. A volfrámgyűrűk nagyon karcállóak és a fényüket örökre megérzik. Ez annak köszönhető, hogy a volfrám még az acélnál és a titániumnál is jóval sűrűbb anyag. Keménysége a rubintkövekhez hasonlítható, polírozása és finomra csiszolása pedig kizárólag gyémántlapkás vegyületekkel történhet. Fontos tudnod, hogy egyes gyártók "wolfram" gyűrűi ténylegesen volfrám-kobalt ötvözetből állnak, ezért rosszabb minőségűek. A Trendhimnél kapható volfrámgyűrűkben egy szikrányi kobaltot sem fogsz találni!

Kerámia

A kerámia hihetetlenül könnyű, de ugyanakkor nagyon is erős anyag. Az amerikai űrsiklókon is ilyen csempéket használtak azok védelmére a légkörbe történő, igen megterhelő visszatéréskor. A kerámiagyűrűk igen karcállóak és minőségben hasonlatosak a volfrámgyűrűkhöz. Egyáltalán nem törékenyek és a kémiai anyagokat is jól bírják. A kerámiagyűrűk hipoallergének, ezért az érzékeny bőrű vagy fémallergiával küzdő emberek számára is tökéletes választást jelenthetnek.

Arany

A Trendhim választéka valódi aranyból készült gyűrűket nem tartalmaz, mivel a nemesfém áringadozása kiszámíthatatlanná vált, és már nem képvisel igazi értéket. Az arany ráadásul viszonylag puha fém, amely igen törődésigényes, ezért általában vékony ródiumréteggel fedik be, így állítva elő a tiszta aranynál fényesebb fehéraranyat. Mi helyette inkább sokféle, aranyszínűre festett fémet, mint pl. sebészi minőségű acélt és titániumot használunk fel.

Gyűrűméret-útmutató


A Trendhim gyűrűi esetén a belső átmérőt milliméterben adjuk meg, melletti pedig az amerikai és brit méretek láthatóak. Például, 62 / 10 / T 1/2 méret esetén az adott gyűrű 62 mm átmérőjű, 10-es amerikai méretűben és T 1/2 britben.
Ha nem vagy biztos a tényleges méretben, az alábbi módszerrel lemérheted azt.

1.Köss körbe egy nagyon vékony cérnát kétszer az ujjadon, és ügyelj rá, hogy szoros legyen.
2.Húzz egy vonalat a cérnán az itt látható módon.
3.Ezután mérd le a húzott vonalak közötti távolságot mm-ben, az eredmény a gyűrűméreted. Például, ha 62 mm-t mértél, akkor "62 / 10 / T 1/2" méretről beszélünk.

Modern gyűrűk férfiaknak

A férfi gyűrűk hatalmas fejlődésen mentek át az elmúlt 10 év során, köszönhetően azon új technológiáknak, amik által ma már nagyon kreatív kivitelek oldhatóak meg, kismilliónyi választható minta és egyedi témák mellett. A széles skálában a koponyás gyűrűktől a köves gyűrűkig minden megtalálható. A túlméretes, koponya formájú gyűrűk a vérszomjas kalózaspiránsok számára vagy férfias, fekete cirkóniaköves gyűrűk elegáns férfiaknak - biztosak vagyunk benne, hogy kollekciónkban találsz olyat, amely remek stílusérzékedet és egyedi személyiségedet a lehető legjobban fejezi ki a külvilág felé!