Kettőt fizet, hármat kap | Lejár:

00:00:00

Kettőt fizet, hármat kap

Lejár:

00:00:00
365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat

7 KÖTELEZŐ DARAB FÉRFIAKNAK

LUXUS ÖLTÖNYKIEGÉSZÍTŐK

A kiváló minőségű kiegészítők megkönnyítik, hogy elérd a kifinomultság egy új szintjét. A luxus öltözködés tökéletes módja annak, hogy kitűnjünk a formális eseményeken az összecsapott öltözékek tengerében.

Ebben az útmutatóban megmutatjuk azt a 7 öltönykiegészítőt, amire érdemes egy kicsit többet költeni, és adunk egy kis betekintést a tökéletesen összeillő kiegészítők kiválasztásához elegáns megjelenésedhez.

1 7 kötelező darab férfiaknak 1.1 Nyakkendők1.2 Nyakkendőcsipeszek1.3 Díszzsebendők1.4 Övek1.5 Csokornyakkendők1.6 Mandzsettagombok1.7 Hajtókatűk1.8 Összeillő szettek

NYAKKENDŐK

Minden férfinak szüksége van néhány ilyenre a gardróbjában, hogy készen álljon, amikor a helyzet azt megkívánja.

Egy robosztus, de luxus textúrájú nyakkendőért, amely saját, különleges stílusod alkotja, válassz kasmír és gyapjú nyakkendőt. Elegáns megjelenést kölcsönöz majd, lágy velúros tapintással.

Ha valami hagyományosabbra vágysz, a selyem nyakkendő biztos választás. A selyem egy puha és strapabíró, ráncmentes anyag, amely időtlen ragyogást kölcsönöz megjelenésednek. Megőrzi alakját, így ápolt megjelenést kölcsönöz neked, bármennyi is az idő és bármennyi korsóval is gurult le.

NYAKKENDŐCSIPESZEK

A nyakkendőknek saját akaratuk van. Legyen az a szél vagy a lenyűgöző táncmozdulataid, a lehető legrosszabb időben fedik fel inged gombjait. Ezért elengedhetetlenek a nyakkendőcsipeszek.

Az időtlen, elegáns megjelenés érdekében válassz egy vékony, 925-ös ezüst nyakkendőcsipeszt. Ha melegebb színt keresel, egy 14 karátos arannyal bevont sterling ezüst nyakkendőcsipesz nem okozhat csalódást.

A természetes kövekkel díszített nyakkendőtűk garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek az öltözékednek.

DÍSZZSEBENDŐK

Nélküle egyszerűen nem lesz teljes megjelenésed. Az apró, de hatásos kiegészítők közül a díszzsebkendő egészíti ki legjobban megjelenésed.

A selymet ajánljuk, ha a fény és textúra új szintjére lépnél. A selyem jól megtartja alakját, nem gyűrődik és nagyon strapabíró. Szerezz be egyet sávoly kötéssel az eltéveszthetetlen textúra érdekében, amely mélységet ad a megjelenésednek.

Ha inkább valami egyedi mintát szeretnél, válassz egy sima díszzsebkendőt paisley vagy virágos mintával.

ÖVEK

Egy kiváló minőségű bőröv nélkül nem lehet profin öltözködni. Ez az az elem, amely összeköti a megjelenésed többi bőrkiegészítőjét – a cipődet, az óraszíjadat, bármilyen táskát, amit magaddal viszel, stb.

Semmi sem múl felül egy színtiszta bőrövet a luxus tekintetében. A fekete és a barna alapdarabok a gazdag válaztási lehetőségért, valamint mind egyedi patinaréteget képez idővel és alkalmazkodik tested formájához. A színtiszta bőr a legjobb minőségű bőr – egy remek hosszú távú befektetés.

CSOKORNYAKKENDŐK

Az egykor a kifinomultság csúcsát jelentő csokornyakkendők mára a könnyedebb megjelenés kedvelt darabjává váltak. Az elegancia és egyéniség tökéletes keverékéhez nem nyúlhatsz mellé egy selyem önkötős csokornyakkendővel.

A még különlegesebb megjelenés érdekében a fa csokornyakkendők garantáltan figyelemfelkeltők.

MANDZSETTAGOMBOK

A mandzsettagombok hatalmas különbséget tesznek a megjelenésedben. A fegvyerszürke szín komor hangulatot kölcsönöz, míg az arany vidám csillogást ad. A klasszikus 925-ös ezüst mandzsettagombok egyszerűek és időtlenek. A sterling ezüst sosem hagy cserben, ha elegáns öltözetet akarsz.

Ha merészebbnek érzed magad, a természetes kővel díszített mandzsettagombok egyedi textúrát adnak a megjelenésednek. Az interaktív darabok, mint például egy mechanikus óramű vagy forgó légcsavar mandzsettagombok, remek beszélgetés indítók.

HAJTÓKATŰK

A hajtókatűk tökéletes módjai, hogy egyben tartsd megjelenésed. Egy összeillő nyakkendőcsipesz, mandzsettagomb és hajtókatű = lágy tökéletesség. Az időtlen megjelenésért semmi sem múlja felül az arany bevonatos sterling ezüstöt.

Az igazgyöngy és a természetes kövek egyedi textúrát kölcsönöznek, továbbá a hajtókatűk széles választékban elérhetők, hogy kifejezzék stílusod.

ÖSSZEILLŐ SZETTEK

Az aduász, hogy feldobd öltözéked. Ezek az előre összeállított szettek, hibátlanul illeszkedő öltönykiegészítőket kínálnak, így nem kell neked agyalnod rajta.