Trendhim E-commerce díj

A Trendhim E-Commerce díjat azért alkottuk meg, hogy támogassuk és erősítsük a jövő e-kereskedelmét!

Minden évben kihívás elé állítjuk a világ legokosabbjait, hogy kitaláljanak valami teljesen egyedit és ezt megjutalmazzuk €3.000-val! A Developers Challenge E-Commerce Prize, azaz a Feljesztők Kihívása E-Commerce díj azért jött létre, hogy lehetőséget adjon diákoknak, hogy a tudásukat még jobban kiterjesszék.

A Trendhimnél tudjuk, hogy ahhoz, hogy fejlesszük és jobbá tegyük a termékeinket, szolgáltatásunkat, alkalmazottainkat és a cégünket Európa legokosabb embereire van szükségünk! Bízunk benne, hogy te is részt veszel és segítesz jobbá tenni a szervezetünket!

Ki vehet részt?

Bármely európai diák egyedül vagy akár csapattal.

Hogyan nyerhetsz?

A szabályok egyszerűek. Létre kell hoznod egy terméket vagy egy szofvert, egy marketing kampányt, szervezeti stratégiát, vásárlói elemzést, egy elméleti nézetet vagy valami teljesen mást, ami segíthet egy e-kereskedelmi cégnek a fejlődésben.

Nem kell, hogy a Trendhimről szóljon. Ha más weboldalra van rálátásod vagy máshol szereztél tapasztalatot, akkor is, ha teljesen más iparággal kapcsolatos, nem számít, bármivel előrukkolhatsz! A legfontosabb és amire kérlek koncentrálj, hogy hogyan lehet jobbá tenni egy online áruházat. Az ötletedben felhasználhatsz régi, jól bevált koncepciókat, de kitalálhatsz valami teljesen újat is! Ígérjük, mi minden ötletet komolyan veszünk.

Mi a határidő?

A határidő 2018. november 1. Minden résztvevőnek eddig kell leadnia a munkáit.

Hogyan választjuk ki a nyertes(eke)t?

A legjobbakkal szeretnénk egy Skype interjút, hogy mélyebben is megismerjük az ötletüket. A nyerteseket vállalkozókkal és egyetemi professzorokkal együtt fogjuk kiválasztani. A nyertesek 3000 eurót fognak kapni, hogy életre keltsék az ötletüket, együtt a Trendhimmel!

Hogyan tudsz regisztrálni?

A regisztráció könnyű. Csak küldj egy e-mailt a csr@trendhim.com -ra a fájlokkal, információval, képekkel és minden más releváns adattal az ötletedről. Teljesen ingyenes és nem kötelez semmire a regisztráció. Ha ki szeretnél szállni a játékból regisztráció után, csak egy e-mailt kell írnod nekünk.

Ugrás az oldal tetejére