365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi óraszíj díszek

Egy karóra, ami hozzád szól, fejez ki téged igazán. Egészítsd ki az általa elmesélt történetet, olyan díszekkel, amik megmutatják ki vagy te. Ebben a kategóriában, kiváló minőségű, rozsdamentes acél díszeket találhatsz, különböző dizájnokban – tökéletesen részletgazdaggá teheted velük sztorid.

materials_metals_and_alloys
materials_stones
materials_surface_treatments
Ft
Ft
Testreszabás típusok
17 termék

Miért viselj óraszíj díszeket

Természetünknél fogva sztorizgatunk. Néhányunk írással fejezi ki magát. Mások festenek. Megint mások öltözködésük által mondják el sztorijuk.

Egy karóra sokat elmond egy férfiról, de lényegében olyannak tervezték, amilyen. Egy óraszíj dísszel többé teheted karórádat. Használd szakmád, vallásod, szenvedélyed, vagy egyszerűen az éppen aktuális hangulatod kifejezésére. Cseréld akár naponta önmagad kifejezésére, mert minden nap új ember vagy.

Óraszíj díszek típusai

Koponyák

Olyan üzletember vagy, aki mélyen a rock szerelmese? Díszítsd fel karórád egy elegáns koponyával, hogy hű maradj magadhoz. A koponyák memento morik-k - emlékeztetők a halálra, amik segítenek észben tartani, hogy időnk korlátozott, így a legtöbbet kell belőle kihoznunk. Egy emlékeztető a halálra, ami emlékeztet rá, hogy élj.

A szerencse szimbólumai

Függetlenül attól, hogy növelik-e a szerencséd pókerben, a szerencse szimbólumai segítenek a kockázatvállalásban. Viseld őket óraszíjadon, hogy megmutasd ki vagy, vagy csak, hogy elvond a figyelmet a pikk ászról, amit ingujjadban rejtegetsz.

Vallási vagy szakmai szimbólumok

Egy horgonyos dísz tökéletes módja, hogy a tengerészek a szárazföldi kalandok során is magukkal vihessék az óceánt. Helyezd fel óraszíjadra vallásod egy jelképét, és hordd magadnál mindenkor. Akármelyik díszt érzed magadénak, tökéletes lesz karórádhoz. Ez a te sztorid.

Hangulatjeles díszek

Az emojis óraszíj díszek tökéletesek, hogy hangulatot vigyél karórádba. Viselj egy mosolygós fejet, hogy megmutasd ha pozitív hangulatban vagy, vagy csak, hogy trendinek mutasd magad, aki elsősorban hangulatjelekkel kommunikál.

Óraszíj dísz színek és anyagok

Minden óraszíj díszünk sebészeti minőségű rozsdamentes acélból készült, valamint karc- és kopásálló. Ráadásul a színes dizájnok, legyen az fekete, arany tónusú, szivárványszínű vagy bármi más, PVD-bevonattal készültek. Az eljárás során, molekuláris szinten olvasztanak titán-nitridet a fém felületére, ami egy gyönyörű, karc- és kopásálló felületet eredményez, amely nem fakul vagy pattog le.

Hogyan rögzítsd az óraszíj díszeket

Sok dísznek egy szélesített pecke van, amely a végén alig egy milliméterrel vastagabb, mint az óraszíjon lévő lyuk. Egyszerűen dugd be és a helyén fog maradni. A stabilabb illeszkedésért, olyat válassz, aminek csavaros hátlapja van. Jobban lehet érezni és lehet, hogy nyomot hagy a szíjon, de fix nem megy sehova.