365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-15 óráig)
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi zoknik

Akár egy hivatalos alkalomra készülsz, akár a kedvenc tornacipődben intézed a dolgaidat, a férfi zoknik választékában mindent megtalálsz. A prémium minőségű anyagokból készült zokni úgy lett kialakítva, hogy egész nap kellemes és kényelmes legyen a lábak számára.

23 termék
23 termék

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

KLASSZIKUS ZOKNIK

A férfi zoknik legnépszerűbb stílusa a hagyományos zokni, vagy más néven klasszikus zokni. Jellemzően a lábszár közepéig érnek, és teljes fedést nyújtanak az alsó lábszárnak. A klasszikus zoknik sokoldalúak, és bármilyen típusú cipőhöz viselhetők, beleértve az elegáns cipőket, a magas szárú tornacipőket vagy akár a csizmákat is.

FÉRFI BOKAZOKNIK

A bokazokni, ahogy a neve is mutatja, a bokacsontig ér. Népszerű választás azon férfiak számára, akik kevésbé látható zoknit szeretnének, amely levegősebb, mint a klasszikus zoknik. A bokazokni ideális alacsonyan kivágott cipőhöz, például tornacipőhöz vagy félcipőhöz.

A klasszikus zoknik nagyobb fedést és védelmet nyújtanak az alsó lábszárnak. Segíthetnek megelőzni a vízhólyagok kialakulását és párnázást biztosítanak a lábnak. A klasszikus zokni szintén nagyszerű választás azoknak a férfiaknak, akik hidegebb időben melegen szeretnék tartani a lábukat. A bokazoknik viszont légáteresztőbbek, és segíthetnek megelőzni a lábizzadást és az azt általában követő szagokat. Nagyszerű választás olyan férfiak számára is, akik egy kicsit diszkrétebb zoknit szeretnének.