Ahhoz, hogy még karácsony előtt megérkezzen - rendeld meg december 19-én, hétfőn 16:00-ig

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 09-17 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi medálok

16 termék
16 termék

Amikor férfi kiegészítőkről van szó, nincsenek szabályok. Csak irányelvek, amelyeket tetszés szerint fogadhatsz el vagy szeghetsz meg. A medálok nyilatkozattevő termékké tesznek egy egyszerű nyakláncot, és az "U" alakot "V" alakká varázsolják. Itt fedezheted fel férfi nyaklánc medáljaink, arany-, ezüst tónusban, feketében vagy szálcsiszolt acélban. Tedd teljessé nyilatkozatod egy nyílhegy, egy cápafog, egy ókori érme vagy a hited szimbóluma segítségével. Ez a te sztorid.

Legtöbbet eladott

16 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, stílustippjeinkről és trükkjeinkről, exkluzív kedvezményeket kapj és sok más!

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

Férfi nyaklánc medálok

A 316L a műszaki megnevezése annak a sebészeti minőségű rozsdamentes acélnak, amit a legtöbb férfi medálhoz és nyaklánchoz használunk. Erős, biztonságos és kopásálló. Valamint a 316L rozsdamentes acél megkarcolása is sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, mint az arany, ezüst, vagy akár a patina esetében (ráadásul az áruk töredéke).

A PVD-bevonat révén, egy mikroszkopikus színréteg molekuláris szinten kötődik az acél felületéhez. Ez a réteg titán-nitridből készül, amely egy kerámiaanyag, ami ugyanolyan ellenálló a karcolásokkal és a rozsdával szemben, mint az alatta lévő acél, és mivel molekuláris szinten kapcsolódik a felülethez, nem fakul vagy pattog le. 

Ezzel az eljárással számos színt lehet kivitelezni, beleértve az arany és ezüst tónust, melyek fénye, akár az eredetié – csak sokkal tartósabb.

Válaszd a megfelelőt

A medál tetején lévő nyílást, amelyen a láncot vagy zsinórt átfűzzük, medáltartónak nevezzük. A tartó átmérője határozza meg, hogy milyen vastag láncot lehet átfűzni rajta. Amikor medált választasz, érdemes döntéskor figyelembe venni szekrényed és egyéb kiegészítőid. 

Ha hideg tónusú férfi vagy, aki főleg ezüst tónusú ékszereket és kék szetteket hord, az ezüst és a fekete a legbiztosabb választás. Illeni fog többi tartozékodhoz, és tökéletesen megfelel a meglévő nyakláncok rétegezéséhez. Az arany és fekete, a meleg színeket egészítik ki, mint a vörös. A fekete mindenhez illik és a legtöbb lehetőséget nyújtja, de nem rendelkezik a fém figyelemfelkeltő csillogásával.

Illeszd a fémeket (vagy mégse)

Az aranyszabály, hogy illeszd a fémeket egymáshoz. Ha övcsatod ezüst, minden más is legyen az. Ha karórád arany, a többi fémnek is arany tónusúnak kell lennie. 

De van érv a szabály elleni, kiegyensúlyozott lázadás mellett. Ha egyenlő arányban van az arany és ezüst és egyik sem dominál, nem fog kitűnni egyik sem. Ha jól csinálod, új szintekre emelheted stílusod.

Medálok gravírozása

Tedd személyessé medálod, egyedi gravírozással. Egy szeretted monogramja, vagy a sajátod, vagy egy szó, ami erőt ad... tiéd a döntés. Ez a te sztorid. Bármi is legyen az, egy gravírozás remek beszélgetésindító, főleg ha szembetűnő helyen van, mint egy dögcédula.

Tekintsd meg az egyes medálok gravírozási lehetőségeit az oldalon.