Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

PÉNZTÁRCALÁNCOK

A pénztárcaláncok nem valók minden férfinak. De amúgy is, ki akarna ilyen srác lenni? Akár motoros pénztárcaláncot keresel, amit az országút szabadsága ihletett, akár egy elegánsabb darabot a pénztárcád biztonságának megőrzéséhez, a pénztárcalánc választékunkban találsz majd olyat, ami kapcsolódik a sztoridhoz.

10 termék
10 termék

PÉNZTÁRCALÁNCOK – A FUNKCIONALITÁSTÓL A STÍLUSIG

A pénztárcalánc egy olyan lánc, aminek kapocs van mindkét oldalán, hogy az övedhez tudd rögzíteni. Az elsődleges célja egy ilyen pénztárcaláncnak, hogy megvédje a tárcád. Ráadásul nem csak a tolvajoktól védi meg a pénztárcád... az oldallánccal akkor is biztonságban lesz a tárcád, amikor motorozol. Ha őszinték akarunk lenni, akkor az sem elhanyagolható, hogy elég menőn mutat.

A pénztárcaláncok az 1950-es években váltak híressé, amikor a motorosok elkezdték hordani őket a tárcájuk megvédéséhez. Az meg nem nagy titok, hogy a motorosok, rockerek és punkok (a menőbbek) mind vonzódnak a megkülönböztető kiegészítőkhöz. A pénztárcaláncok ma már mindenhol megtalálhatók a divatbemutatóktól a hipszter kultúráig. Azonban még mindig a motorosok életének az egyik legfontosabb elemei maradtak. Akár bilincses pénztárcaláncot, akár pedig szögletes díszláncot keresel, az egyre bővülő kollekciónkban találni fogsz olyan darabot, ami stílusos és megvédi a pénztárcád.

HOGYAN HORDJUK A PÉNZTÁRCALÁNCOT

1. Először is rögzítsd az egyik végét a pénztárcád fémgyűrűjéhez. A legtöbb pénztárcán megtalálható ez a különleges kis gyűrű. Ha a divat miatt szeretnéd viselni a zsebláncot (vagy nincs fémgyűrű a pénztárcádon), akkor csatlakoztasd az egyik végét a farmered hátulján található övhurokhoz.

2. Most, hogy a pénztárcád és a láncod csatlakoztatva van, becsúsztathatod a pénztárcád a hátsó zsebedbe.

3. Az utolsó lépés, hogy a pénztárcalánc másik végét a farmered elejénél lévő övhurokhoz csatlakoztatod. Bizonyosodj meg róla, hogy ugyanazon az oldalon csináld, mint ahol a tárcád is van. Biztosan nem szeretnéd, hogy teljesen körbetekerjen a lánc.

MELYIK OLDALON KELL VISELNI A PÉNZTÁRCALÁNCOT?

Nincs olyan, hogy jó vagy rossz oldal egy pénztárcaláncnál. Rögzítsd a láncot ahhoz az oldaladhoz, ahol a pénztárcád is tartod. Általában ez az oldal, ahol a domináns kezed van. Ha jobbkezes vagy, akkor rögzítsd a jobb oldaladra. A bal kezed a domináns? Akkor rögzítsd a láncot a bal oldaladra.

Férfi pénztárcák széles kínálata itt.