365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

FA CSOKORNYAKKENDŐK

Most nem hülyítünk, ezek a csokornyakkendők tényleg fából készültek! De miért akarna bárki is magának egy fa csokornyakkendőt? Először is, jól néznek ki! A fa csokornyakkendőink a tökéletes lehetőséget kínálják arra, hogy stílusos hatást kölcsönözz az öltözetednek. Egy új megközelítése a klasszikus férfi ruhatárnak.

Ft
Ft
8 termék

HOGYAN VISELJÜNK EGY FA CSOKORNYAKKENDŐT

Egy fa csokornyakkendő természetesen bármilyen öltözethez viselhető, de szerintünk egy alkalmibb vagy hivatalosabb öltözethez illenek a leginkább egy olyan eseményen, ahol nincs szigorú dress code. Egy fa csokornyakkendő nagyon jól néz ki egy vászoninggel és egy chino nadrággal, de stílusosságot tud kölcsönözni egy klasszikus tengerészkék öltönynek is!

EGY CSOKORNYAKKENDŐ VISELÉSÉNEK AZ ELŐNYEI

Egy csokornyakkendőnek több előnye is van a hagyományos vászonnyakkendőkkel szemben.

1. Könnyű felvenni Egy csokornyakkendő megkötése nem a türelmetlen természetűeknek való. De egy lepke formájú, fa csokornyakkendő nem okozhat fejfájást! Csak körbe kell tekerned a rugalmas szíjat az ingnyak köré, szorosra meghúzod, és két percen belül indulásra készen állsz! Stílusos hatáshoz az öltözetednél ilyen gyorsan még garantáltan nem jutottál!

2. Kiemel a tömegből Egy fa csokornyakkendő csak pont annyira emel ki jó értelemben a tömegből, amennyire arra szükség van. Az egyszer biztos, hogy nem sokak viselnek majd hozzád hasonlóan egy klasszikus fa csokornyakkendőt!

3. Egész éjjel stílusos marad. Egy hagyományos csokornyakkendő veszíthet a tartásából a nap/éjszaka folyamán, főleg olyan események alatt, ahol a tulajdonosa táncol is vagy sokat mozog. Ilyen nem történhet egy fa csokornyakkendővel, az egész éjjel ugyanolyan marad, feltéve, ha távol tudod a nyakad tartani a gyertyáktól vagy bármilyen nyílt lángtól...

A HOZZÁD ILLŐ FA CSOKORNYAKKENDŐ

Fa csokornyakkendők számos alakban és színben elérhetőek, ezért ne feledkezz meg az öltözetedhez illő színről! Szerintünk akkor néznek ki a legjobban, ha kissé kontrasztosak a viselt inggel. Ha egy világosabb inged van, akkor próbálkozz egy sötétebb árnyalatú darabbal. A legtöbb fa csokornyakkendőnek ráadásul van egy kisebb szövet része is középen, aminek a színe jó, ha kiegészíti az öltözeted többi színét.

EGY FA CSOKORNYAKKENDŐ MEGFELELŐ MÉRETE

Ügyelj arra, hogy a testméretedhez illő csokornyakkendőt válassz. Ha nagyobb darab vagy, akkor egy méretesebb darabra van szükséged, ha kisebb, akkor ennek megfelelően egy kisebbre.

TÖREKEDJ A KIEGYENSÚLYOZOTT MEGJELENÉSRE

Egy fa csokornyakkendő mindenképpen feltűnő viselet. De azt senki nem akarja, hogy elrontsa vele a szerelésed összhatását. Ügyelj nagyon arra, hogy az öltözeted stílusa passzoljon a csokornyakkendőéhez. Ha ezt elmulasztod, akkor inkább kirívó megjelenésű lesz rajtad, mint stílusos.

TARTÓSSÁG

Egy fa csokornyakkendő igen hosszú ideig a ruhatárad része maradhat, ha vigyázol rá. Ez a divatos beruházás határozottan megéri hosszú távon!

Teljes férfi csokornyakkendő kínálatunk elérhető itt.