Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Inspiráció a hétre
Hét 38
Hét 38

Fa csokornyakkendők

30 termék raktáron - ingyenes kiszállítás

Most nem hülyítünk, ezek a csokornyakkendők tényleg fából készültek! De miért akarna bárki is magának egy fa csokornyakkendőt? Először is, jól néznek ki! A fa csokornyakkendőink a tökéletes lehetőséget kínálják arra, hogy stílusos hatást kölcsönözz az öltözetednek. Egy új megközelítése a klasszikus férfi ruhatárnak.
Választás:
Összes szűrő törlése
+
Szín

Barna

Többszínű

Bezárás
Anyag

Fa

Bezárás
Márka

Bug Wooden Accessories

RAA3

Trendhim

Bezárás
Ár
Ft
-
Ft
Alkalmaz
Rendezés:
30 Talált termék
Egy pillanat..

Heti kedvezmények és ajánlatok

  • - Akár 40% kedvezmény az új kollekcióink darabjaiból
  • - Európa leginspirálóbb "heti ajánlatai"
  • - Olykor 50%-os exkluzív kedvezmények a hírlevélben

...és még egy rakás jó dolog heti 1-2 alkalommal.

Bármikor leiratkozhatsz

highfive

Oh, yeah! Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

email-bg

Hogyan viseljünk egy fa csokornyakkendőt

Egy fa csokornyakkendő természetesen bármilyen öltözethez viselhető, de szerintünk egy alkalmibb vagy hivatalosabb öltözethez illenek a leginkább egy olyan eseményen, ahol nincs szigorú dress code. Egy fa csokornyakkendő nagyon jól néz ki egy vászoninggel és egy chino nadrággal, de stílusosságot tud kölcsönözni egy klasszikus tengerészkék öltönynek is!

Egy csokornyakkendő viselésének az előnyei

Egy csokornyakkendőnek több előnye is van a hagyományos vászonnyakkendőkkel szemben.

1. Könnyű felvenni Egy csokornyakkendő megkötése nem a türelmetlen természetűeknek való. De egy lepke formájú, fa csokornyakkendő nem okozhat fejfájást! Csak körbe kell tekerned a rugalmas szíjat az ingnyak köré, szorosra meghúzod, és két percen belül indulásra készen állsz! Stílusos hatáshoz az öltözetednél ilyen gyorsan még garantáltan nem jutottál!

2. Kiemel a tömegbőlEgy fa csokornyakkendő csak pont annyira emel ki jó értelemben a tömegből, amennyire arra szükség van. Az egyszer biztos, hogy nem sokak viselnek majd hozzád hasonlóan egy klasszikus fa csokornyakkendőt!

3. Egész éjjel stílusos marad. Egy hagyományos csokornyakkendő veszíthet a tartásából a nap/éjszaka folyamán, főleg olyan események alatt, ahol a tulajdonosa táncol is vagy sokat mozog. Ilyen nem történhet egy fa csokornyakkendővel, az egész éjjel ugyanolyan marad, feltéve, ha távol tudod a nyakad tartani a gyertyáktól vagy bármilyen nyílt lángtól...

A hozzád illő fa csokornyakkendő

Fa csokornyakkendők számos alakban és színben elérhetőek, ezért ne feledkezz meg az öltözetedhez illő színről! Szerintünk akkor néznek ki a legjobban, ha kissé kontrasztosak a viselt inggel. Ha egy világosabb inged van, akkor próbálkozz egy sötétebb árnyalatú darabbal. A legtöbb fa csokornyakkendőnek ráadásul van egy kisebb szövet része is középen, aminek a színe jó, ha kiegészíti az öltözeted többi színét.

Egy fa csokornyakkendő megfelelő mérete

Ügyelj arra, hogy a testméretedhez illő csokornyakkendőt válassz. Ha nagyobb darab vagy, akkor egy méretesebb darabra van szükséged, ha kisebb, akkor ennek megfelelően egy kisebbre.

Törekedj a kiegyensúlyozott megjelenésre

Egy fa csokornyakkendő mindenképpen feltűnő viselet. De azt senki nem akarja, hogy elrontsa vele a szerelésed összhatását. Ügyelj nagyon arra, hogy az öltözeted stílusa passzoljon a csokornyakkendőéhez. Ha ezt elmulasztod, akkor inkább kirívó megjelenésű lesz rajtad, mint stílusos.

Tartósság

Egy fa csokornyakkendő igen hosszú ideig a ruhatárad része maradhat, ha vigyázol rá. Ez a divatos beruházás határozottan megéri hosszú távon!