365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

PÉNZCSIPESZEK

Néhány srácnak nincs kedve vaskos pénztárcákkal járkálni egész nap. Ha te is így vagy vele, lehet, hogy egy pénzcsipeszre van szükséged! A pénzcsipesz a legegyszerűbb módja a készpénz és bankkártyák tárolására. Tehát, ha unod, hogy a húzza a nadrágod a pénztárcád súlya, válts pénzcsipeszre!

Ft
Ft
Testreszabás típusok
12 termék

Vedd le magadról a súlyt

Ha úgy döntesz, hogy pénzcsipeszre váltasz, akkor pakold ki a régi tárcád és szabadulj meg az ezer éves blokkoktól, lejárt ajándékkártyáktól és sosem használt törzsvásárlói kártyáktól. Hamar rájössz, hogy csak a készpénzre és 1-2 kártyára van szükséged.

Tartasz tőle, hogy úgy fogsz kinézni, mint egy genszter, ha előhúzod a pénzcsipeszt a boltban? Akkor ne tarts magadnál túl sok készpénzt, probléma megoldva.

A pénzcsipeszek fajtái

Több típusú férfi pénzcsipesz létezik, de ezeket be lehet sorolni két fő kategóriába: hagyományos pénzcsipeszek és a kombinált csipeszek/kártyatartók.

Klasszikus pénzcsipeszek

A pénzcsipesz a lehető legegyszerűbb pénztárca. Általában fémből készülnek és tökéletes választás, ha csak néhány bankkártyát és bankjegyet szeretnél magaddal vinni valahova. Nem csak praktikus, de elegáns is lehet egy pénzcsipesz. Plusz, így a nadrágod farzsebe végre nem lesz kitömve a tárcáddal!

Kombinált pénzcsipeszek és kártyatartók

Ezek pénztárcák vagy kártyatartók amikben egy külön csipesz van a bankjegyeknek a hagyományos zseb helyett. Néhány tárcán kívül, más modelleknél viszont belül található a csíptető.

Rozsdamentes acél pénzcsipeszek

A rozsdamentes acél remek alap egy pénzcsipesznek, hiszen nem csak tartós anyag, de még elegáns a megjelenése is! A pénzcsipeszek ára általában alacsonyabb, mint a pénztárcáké. Egy rozsdamentes acél pénzcsipesz akár egy életen át is kitarthat, csak ne tágítsd ki túlságosan rengeteg kártyával.

Készen állsz egy pénzcsipeszre?

Ez egy aprócska kiegészítő, amit kényelmes magaddal vinni bárhova és még jól is néz ki! Válassz ki egy olyan darabot, ami gravírozható, így igazán egyedi pénzcsipeszed lehet!

Bár a pénzcsipeszt nem húzod ki olyan gyakran a zsebedből – kivéve, ha szeretsz villogni a bankjegyeiddel – mégis fontos, hogy ez a kiegészítő is tükrözze az ízlésed.

Gravírozott pénzcsipeszek

Szabd személyre a pénzcsipeszed, mesélje el a te történetedet ez a kiegészítő is! Így még személyesebb és egyedibb lesz az amúgy is divatos pénzcsipeszed. Senkinek másnap nem lesz egyforma pénzcsipesze.

Ha gravíroztatsz valamit a pénzcsipeszbe, igazán személyes ajándékot is kreálhatsz belőle. Apukádnak kellene egy ajándék Apák napjára? A legjobb barátod most esküszik? Bármilyen szöveget vagy dátumot bele tudunk gravírozni a pénzcsipeszbe, amit kiválasztasz nekik. Vagy akár magadnak is megadhatsz egy üzenetet, például, hogy "Fantasztikus vagy!"... Na jó, ez nem olyan frappáns, de tudod mire gondolunk.

Mindegy mit választasz, de nézz szét a folyamatosan bővülő kínálatunkban és válassz ki magadnak egy férfias kiegészítőt!

Férfi pénztárcák széles kínálata itt.