Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

LAPTOPTARTÓK

Ha szereted a laptopod, akkor szükséged lesz egy laptoptartóra. Ha olyan vagy, mint mi, akkor számtalan órát töltesz a számítógéped bámulásával, nyomkodásával... és talán még beszélsz is hozzá. A laptoptartók megvédik a karcolásoktól, a portól és a sérüléstől. A bőrtől a rugalmas vászonig mindent megtalálhatsz az egyre bővülő kínálatunkban. Biztosan köztük van az új kedvenc laptoptartód is.

17 termék
17 termék

LAPTOPTARTÓK – AMIKOR A STÍLUS TALÁLKOZIK A VÉDELEMMEL

A laptoptartó egy olyan tárolószütyő, ami általában bőrből, vászonból vagy neoprénből készül, és ami szorosan tartja a laptopod. Ezek a védőtartók úgy lettek tervezve, hogy minél szorosabban fogják a laptopod, és így elférjenek egy nagyobb táskában.

Manapság már mindenre a laptopunkat használjuk a kedvenc műsoraink nézésétől a sarki kifőzdéből történő ételrendelésig. A laptoptartók extra védelmet nyújtanak a gépednek, és megakadályozzák, hogy poros vagy szöszös legyen a hátizsákod vagy válltáskád belsejétől. Plusz még a rázkódástól és ütődéstől is védik – még egy újabb módja, hogy a laptopod biztonságban legyen az úton.

A laptop tartóban történő tárolásával ráadásul még a tisztítást sem kell túl gyakran elvégezned. Amikor nem használod, akkor a tartó távol tartja a port. Így megspóroljuk neked a tisztítással töltött órákat. Szívesen.

Ha pedig azon aggódnál, hogy a funkcionális laptoptartó tönkreteszi az öltözéked – gondolj bele jobban. A szépen öregedő valódi bőr laptoptartóktól a masszív vászon darabokig, ami a szabadban történő kalandozáshoz készült, nálunk biztosan megtalálod azt a laptoptartót, amit a stílusod (és a számítógéped) megérdemel.

HOGYAN MÉRJEM LE, HOGY MEKKORA TARTÓ KELL A LAPTOPOMHOZ

Könnyű elfeledkezni a méretről, miközben a szebbnél szebb tartókat nézegetjük. Nem akarjuk, hogy olyan tartót rendelj a laptopodnak, ami túl nagy és egész nap csak zötykölődne benne... ahogyan azt sem, hogy megpróbáld beletuszkolni a 15"-os laptopod egy 11,6" méretű tartóba.

1. A laptop szélességének mérése

A szélesség megállapításához csukd be a laptopod, majd mérd meg balról jobbra haladva.

2. A laptop magasságának mérése

A pontos magassághoz csukd be a laptopot, majd mérd meg a legaljától a legtetejéig.

3. A laptop mélységének mérése

A mélység méréséhez tartsd lecsukva a laptopot, majd mérd meg az asztalon fekvő részétől a tetejéig. A lényeg, hogy milyen magasan van a laptop teteje az asztalhoz képest.

Az összes laptoptartónk leírásában feltüntettük, hogy mekkora méretű laptophoz alkalmas. Még egy kis segítség, hogy időt spóroljunk neked.

A NAGY KÉRDÉS: LAPTOPTARTÓ VAGY LAPTOPTOK?

A legnagyobb különbség egy laptoptartó és egy laptoptok között, hogy a laptoptokokon és laptoptáskákon általában vannak fülek. A laptoptokokban extra zsebek és tárolók is vannak a különböző tárgyak tárolásához. A legtöbb laptoptartó minimalista dizájnnal lett ellátva és olyanra lett tervezve, hogy a hónunk alatt csak a tartóban, illetve akár egy táskában is biztonságosan tudjuk vinni a laptopunkat.

Ha szereted a laptopod, akkor szerezz be neki egy tartót. Ha olyan vagy, mint mi, akkor te is számtalan órát töltesz a laptopod bámulásával. A laptoptartók extra védelmet nyújtanak a karcolásokkal, a porral és a sérülésekkel szemben. Ráadásul még a mindennapi ingázás közbeni rázkódástól is megvédik az eszközöd. Ha pedig tényleg igazán szereted a laptopod… akkor vegyél neki egy bőr laptoptartót. Így állandóan körbe ölelheti a rugalmas bőr. Ki ne szeretné ezt?

Férfi táskák további kínálata elérhető itt.