365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi nyaklánc szettek

Akár casual, időtálló vagy funky stílusokat szeretnél, nyaklánc szettjeink között megtalálod, amire szükséged van. Sebészeti acélból készült, és számos stílusban kapható, a Figaro láncoktól a bőrfonatokig, a természetes köves mintákig és a kereszt nyakláncokig, hogy csak néhányat említsünk.

0 termék
Nincs találat!Kérlek módosítsd a keresési feltételeket!

Néha egy nyaklánc nem elég. Társítsd egy kiegészítő nyaklánccal vagy egy hozzá illő karkötővel. Nem tudod, hol kezdd? Szerencsére a nehezét már elvégeztük.

RÉTEGZETT NYAKLÁNC SZETTEK

Tudjuk, hogy a nyakláncok rétegzése kihívást jelenthet – ezért megkönnyítettük a dolgodat. Rétegzett szettjeink különböző stílusú nyakláncokat párosítanak, a természetes kő- és keresztmintáktól a Figaro láncokig és bőrfonatokig. Minden szett gondosan összeállított, hogy kiegyensúlyozott megjelenést biztosítson Neked a megfelelő mennyiségű ragyogással.

A nyakláncok rétegezésének trükkje a hosszúságok variálása, hogy a medál vagy a vastagabb lánc alacsonyabbra essen, mint a finomabb darab. Kivéve, ha az arcodra akarod irányítani a figyelmet, ahol a merészebb darabot a nyakadhoz közelebb kell viselned, felfelé irányítva a tekintetet. Játssz az állítható hosszúságú láncokkal, amíg meg nem találod a tökéletes egyensúlyt – tudni fogod, amikor meglátod.

NYAKLÁNC ÉS KARKÖTŐ SZETTEK

Mellőzd a megfelelő kiegészítők keresésének gondját. Ráadásul, ha van egy kedvenc dizájnod, miért ne viselhetnéd két helyen is? Mutasd meg ugyanazt a nagyszerű ragyogást a mellkasodon és a csuklódon a nyaklánc- és karkötőszettjeink segítségével. Sebészeti acélból készült a hosszantartó ragyogás érdekében.