Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Digitális karórák

Egykor az ember a Napra hagyatkozott, hogy megmondja az időt.Aztán az ember feltalálta az órát.Aztán az ember úgy döntött, hogy a csuklójára szíjazza az órát.De aztán jött a digitális óra – a technika és a leleményesség csodálatos ötvözete, amely forradalmasította az időmérést kiváló pontosságával és hosszú élettartamával.A 80-as években csodálatos dizájnok jelentek meg és most újra divatba jöttek, rengeteg retró bájjal.Fedezd fel kiváló minőségű férfi digitális karórák választékát nálunk.

5 termék
5 termék

Digitális karórák: retró időmérés

A tökéletes nosztalgikus kiegészítő

Ezek a csuklóra szerelhető csodák a digitális kor hajnala óta mutatják az időt.Ezek a kis csodák távolról sem a múlt relikviái, hanem újra divatba jöttek és készen állnak, hogy megmutassák mennyi az idő – szó szerint.

A funkció találkozása a divattal

A digitális órák többek, mint retró stílus nyilatkozattételek.A forma és a funkció tökéletes ötvözete, olyan funkciókkal, amelyeket még a legfejlettebb okostelefon is megirigyelne.Stopperórára van szükséged?Pipa. Ébresztőórára?Meg van.Számológépre?Egyes modellek még ezt is megadják.És ne feledkezzünk meg a különlegességéről sem: a minden órában, óránként megszólaló, nagyon is kielégítő hangjelzésről.

A tagadhatatlan "menő" faktor

Tagadhatatlan, hogy a digitális óráknak van egyfajta retró varázsa.Akár egy klasszikus Casio, akár egy elegáns, modern dizájnú karórát viselsz, az emberek észre fogják venni, és amikor észreveszik, egy bólintás és egy ravasz vigyor lesz a tarsolyodban, mert az exkluzív digitális óra klub tagja vagy.

Ne maradj le semmiről

Egy digitális karórával a csuklódon nem maradsz le semmiről – akár egy megbeszélésről vagy egy edzésről vagy bármi másról, amiről mindig elkésel.Ezek az órák pontosságukról ismertek, így soha nem kell aggódnod, hogy az órád túl gyorsan vagy lassan jár.Ráadásul több ébresztést is beállíthatsz, így biztosítva, hogy többet ne aludj el (vagy éppen aludj eleget).

Ellenállhatatlan tartósság

Emlékszel, amikor véletlenül leejtetted az okostelefonodat és összetört a képernyője?Ez nem történhet meg egy digitális karórával.Ezek a babák tartósak, masszív kialakítással és vízállósággal rendelkeznek, amelyek kiállják az idő próbáját – és az alkalmi bukfenceket is.

A tökéletes beszélgetés indító

Digitális karórát viselni olyan, mintha a történelem egy darabját viselnéd a csuklódon.Ez egy beszélgetésindító, egy módja a többi rajongóval való kapcsolatteremtésnek és tisztelet azokra az időkre, amikor a technológia egyszerűbb volt – azokra az időkre, amikor a közösségi média még nem töltött el minket kétségekkel.Ráadásul, sosem kell amiatt aggódnod, hogy bárki lekapja a csuklódról és elkezdi az Instagramot görgetni.

Szerezz magadnak egy digitális karórát

Élvezd a digitális karóra retro báját és tapasztald meg egy mestermű kielégítő hangjelzését.Mindig időben leszel – vagy legalábbis, pontosan tudni fogd épp mennyit késel.