Ahhoz, hogy még karácsony előtt megérkezzen - rendeld meg december 19-én, hétfőn 16:00-ig

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 09-17 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

BOLO NYAKKENDŐK

14 termék
14 termék

Kizárólag férfiak számára lettek tervezve ezek az amerikai őslakos mintákat tartalmazó, kövekkel, szarvakkal, farkasokkal és kelta csomókkal ellátott bolo nyakkendők. Ha készen állsz rá, hogy lecseréld a mindennapi nyakkendődet valami merészebbre, akkor vásárolj az amerikai nyakkendőink széles választékából. Ezek igazán nagyszerűen állnak majd egy városi cowboynak.

Legtöbbet eladott

14 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, stílustippjeinkről és trükkjeinkről, exkluzív kedvezményeket kapj és sok más!

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

A BOLO NYAKKENDŐK MÁR NEM CSAK A VADNYUGATI WESTERNHŐSÖKNEK JÁRNAK

A bolo nyakkendő – vagy amerikai nyakkendő – egy ikonikus szimbóluma a vadnyugati cowboyoknak. Azonban ez az amerikai divat már nem csak a lasszóval és lóval járó cowboyoknak van, hanem akár te is viselheted.

A bolo név a 'boleadora' szóból származik, ami egy eszköz, amit az argentin gauchók használtak az állatok befogására. A korai bolo nyakkendők egy része nem is nyakkendő volt, hanem azt a célt szolgálta, hogy az amerikai őslakosok megkössék vele a bandanájukat. Kagylókkal és egyéb érdekes dolgokkal díszítették ezeket a cipőfűzőből készült nyakkendőket, így teljesen új stílust adnak a férfi kiegészítőknek.

Manapság a bolo nyakkendők fonott bőrből vagy zsinórból készülnek, díszes fémhegyekkel és húzózáras rögzítéssel. A zárat gyakran türkiz kő, embléma vagy fémből készült dísz teszik teljessé. Ha készen állsz rá, hogy lecseréld a hétköznapi nyakkendődet valami merészre és meglepőre, akkor válogass a férfiaknak készült amerikai nyakkendőink széles választékából.

HOGYAN VISELJÜNK BOLO NYAKKENDŐT?

BOLO NYAKKENDŐK FORMÁLIS ÖLTÖZÉKKEL

Ez a hagyományos módja az amerikai nyakkendő viselésének. Gombold be teljesen az inged, és viseld úgy a bolo nyakkendőd, mint bármelyik másik nyakkendődet. Állítsd az állad alatt a megfelelő méretre a húzózárat.

BOLO NYAKKENDŐK HÉTKÖZNAPI ÖLTÖZÉKKEL

A nyugodtabb hangulat érdekében az amerikai nyakkendőd viseld lazábban úgy, hogy nem gombolod be az inget legfelső gombját. Pólóval is hordhatsz bolo nyakkendőt. Ilyenkor lazán és nem túlságosan meghúzva használjuk, így olyan lesz, mint egy nyaklánc.

Férfi nyakkendők széles kínálata itt elérhető.