Ingyenes kiszállítás
mindenre | Lejár:

00:00:00

Ingyenes kiszállítás mindenre

Lejár:

00:00:00
365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Ingyenes standard szállítás az összes rendelésre-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi fülkarikák

Vágysz egy piercing külsejére, de nem állsz rá készen, hogy tű alá vesd magad? Lesd meg férfi fülkarikáink választékát, az ezüst és arany tónustól a feketéig, melyeknek mindegyike tartós sárgarézből készült. Egy gyors és fájdalommentes módja, hogy elmeséld a sztorid.

Ft
Ft
21 termék

FÉRFI FÜLKARIKÁK: MIK IS EZEK?

A fülkarika egy olyan ékszer, ami a fül helixe és antihelixe köré tehető. Ívelt a kényelem és a stabil tartás végett, valamint könnyen fel- és levehető.

Mivel a fülkarikához nincs szükség piercing lyukra, igen sokoldalú – tetszés szerint hordhatsz többet is egyszerre. Viselj egyet helixed tetején és alján is – új megjelenés minden napra.

FÉRFI FÜLKARIKÁK TÍPUSAI

Azon töprengsz, milyen típusú fülkarikát vehetnél? Megkönnyítjük a döntésed és 3 kategóriába soroljuk őket: anyag, szín és dizájn.

Sárgarézből készítjük a fülkarikákat, mivel lágyabb, mint az acél, így könnyen formázható, hogy kényelmesen rásimuljon helixedre. Ráadásul rozsda- és korrózióálló – sárgaréz fülkarikád egy életen át társad lesz.

Fülkarikáink elérhetők arany tónusban, ezüst tónusban és fekete színben. Az arany tónus passzol a legjobban a melegebb bőrtónusokhoz, valamint egy csipetnyi luxust kölcsönöz, míg az időtlen ezüst tónus a hűvösebb bőrszínhez illik. A fekete természetesen, mindenkinek jól áll és mindenhez illik.

Minden színes dizájnunk PVD-bevonattal készül – A titán-nitrid (arany tónusú) és a titán-karbonitrid (fekete) molekuláris szinten olvad a felületre, így a lenyűgöző bevonat karc- és kopásálló. Nem fakul vagy pattog le az idő múlásával.

LEGNÉPSZERŰBB FÉRFI FÜLKARIKÁK

Megvan a szín és az anyag – most jöhet a dizájn. Ha kiegészítőkről van szó, a legtöbb férfi a letisztult és klasszikus megjelenést kedveli. Ebben az esetben, egy fényes, 3 mm-es fülkarika a tökéletes. Elég bátor vagy a kísérletezéshez? Válassz egy szélesebb, 10 mm-es fülkarikát összetett, geometriai mintázattal vagy egy merész koponyával – merész és kihagyhatatlan.