365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Rózsafüzér nyakláncok

A rózsafüzéreket a katolikusok hagyományosan az imák számlálására használják. Akár hit, akár stílus érdekében vásárolsz rózsafüzér nyakláncot, a mi egy méret rózsafüzér nyakláncaink tökéletesek a feladatra. Válassz a vallásos medálok közül, amiket a csodás érem és a Guadalupei Szűzanya inspirált vagy kereszteset.

Ft
Ft
9 termék

Mit szimbolizál a rózsafüzér?

A rózsafüzérek meditációnál és imádságnál használt eszközök. Néhány rózsafüzért fával, drágakövekkel vagy akár műanyaggal fűznek meg. Mindenféle formában, színben és méretben kaphatók.

A rózsafüzér gyöngyei az imákat számlálják, amikor viselőjük hangosan vagy némán elmondja azokat. Az imák nyomon követésének ez a módja lehetővé teszi az elméd kiürülését és az egyes imák mögött rejlő jelentésekre való összpontosítást.

Viselhetsz rózsafüzért, ha nem vagy katolikus?

Ha katolikus vagy, viselheted a rózsafüzért hited kifejezése érdekében.

Ha nem vagy katolikus, fontold meg számodra milyen jelentéssel bírnak a gyöngyök és ennek milyen jelentőséget tulajdonítasz. Ne feledd, hogy egyes helyeken illetlenségnek tartják, ha a templomon kívül viselsz rózsafüzért.

Rózsafüzér férfiaknak

Minden rózsafüzérünket úgy terveztük, hogy a gyöngyök között távolság legyen, így kényelmesen foghatod őket imádkozás közben. Mindegyiket könnyedén tarthatod a zsebedben, tekerheted a csuklód köré vagy hordhatod nyakláncként.

Ha szívből jövő ajándékot vásárolsz karácsonyra, húsvétra vagy konfirmációra, egy rózsafüzér nagyra értékelt lesz.