Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Inspiráció a hétre
Hét 38
Hét 38

Mandzsettagombok

333 termék raktáron - ingyenes kiszállítás

A mandzsettagombok olyan különleges férfi divatkiegészítők, amelyek sokat elmondanak a viselője divatfelfogásáról. Tökéletesen kiegészítik az öltöny-nyakkendő összeállításod, főleg, ha egy hozzáillő nyakkendőtűvel együtt viseled őket.
A nyakkendőtűk viselése elegánsabbá és ünnepélyesebbé teszik egy férfi öltözékét.
Választás:
Összes szűrő törlése
+
Szín

Lila

Rózsaszín

Sárga

Szürke

Fekete

Barna

Fehér

Acélszürke

Arany

Többszínű

Piros

Narancs

Zöld

Kék

Bezárás
Anyag

Egyéb fém

Fém

Műanyag

Poliészter

Sebészi minőségű acél

Bőr

Rozsdamentes acél

925 Sterling ezüst

Egyéb anyag

Fa

Bezárás
Márka

Bug Wooden Accessories

Northern Jewelry

Sidegren

Trendhim

Bezárás
Ár
Ft
-
Ft
Alkalmaz
Rendezés:
333 Talált termék
Egy pillanat..

Heti kedvezmények és ajánlatok

  • - Akár 40% kedvezmény az új kollekcióink darabjaiból
  • - Európa leginspirálóbb "heti ajánlatai"
  • - Olykor 50%-os exkluzív kedvezmények a hírlevélben

...és még egy rakás jó dolog heti 1-2 alkalommal.

Bármikor leiratkozhatsz

highfive

Oh, yeah! Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

email-bg

Ezüst mandzsettagombok

Nem minden férfi ingen alakítottak ki mandzsettagombhelyeket, és ez nagy kár. Ha a legjobb öltönyeidet viselve szeretsz nagyszerűen festeni, akkor a mandzsettagombok által nyújtott extra elegancia kötelező! A Trendhimnél a férfi divatkiegészítők a szenvedélyünk, és a kivételesen változatos mandzsettagomb-választékunk különféle árkategóriákból és anyagokból áll. A cinktől és réztől át a ritka fajta faanyagokkal furnérozott, illetve rozsdamentes acélból vagy a csúcsminőségű Sterling ezüst-modellekig mindent megtalálhatsz benne! Tényleg látnod kell a teljes kínálatot ahhoz, hogy elhidd ezt a hihetetlen változatosságot!

Arany mandzsettagombok

A Trendhim nem árusít valódi aranyból készült mandzsettagombokat, helyettük Sterling ezüst, rozsdamentes acél és más fémanyagból készült, igényes aranyszínű színezett darabokat tartunk készleten.

Mandzsettagombtípusok

Ekkora választék mellett egészen biztosan találsz olyat, amely megmozgatja a fantáziádat és megszépíti az ingujjaidat. Minden egyes mandzsettagomb funkciója azonos, csak a záraikban vannak jelen enyhe eltérések.

Mandzsettás ingek

Mandzsettagombok csak olyan ingekkel használhatóak, amelyek ujjvégeibe azok fogadására képes nyílásokat vágtak. Ezeket dupla vagy francia mandzsettás ingeknek nevezik. Egy hagyományos ingujj összevagdalása abszolút nem ajánlott.

Gravírozott mandzsettagombok

A mandzsettagombjaid testreszabására kétféle gravírozási módszer alkalmazható: a régimódi manuális gravírozás és az újabb, high-tech lézerrel végzett kivágás. Sokoldalúsága miatt erősen ajánljuk az utóbbit, mely nem csak sima felületeken teszi a gravírozást lehetővé. A Trendhim gravírozást nem végez, de a helyi ékszerészed egészen biztosan tud ebben segíteni neked.

Mandzsettagombméretek

A mandzsettagomb vastagsága határozza meg, hogy a mandzsetta két végét mennyire szorosan tartja össze. A rövidáru boltos így azt a helyes francia mandzsettaméretet fogja ajánlani, amely a legjobban illik a csuklód vastagságához, nem lesz laza, rendesen a helyén marad és a vérkeringésedet sem hátráltatja. Kérjük, tekintsd meg a mandzsettagombméretet az egyes termékoldalak "méretek" szekciójában.

Egymáshoz illő mandzsettagomb- és nyakkendőtűszettek

Ahogy azt már korábban megjegyeztük, az egymáshoz passzoló ékszerekből álló szettek nagyon divatosak és valóban kiegészítik a megjelenésed. Nézd átnyakkendőtű-kollekciónkatis! Sokféle párosított szettet kínálunk, de igény szerint külön-külön te is kiválaszthatod a mandzsettagombokat és a nyakkendőtűket. Ez természetesen teljesen a személyes ízlés kérdése, de aranyszabály, hogy az anyagok színeinek legalábbis eléggé hasonlítaniuk kell egymáshoz, hogy egy igazi pár benyomását keltsék.