Kedvezmény és inspiráció

Kapd meg európa leginspirálóbb "heti megjelenését".

Akár 50% kedvezményt is találhatsz a hírlevelünkben!.

A hírleveleket egyszer vagy kétszer küldjük ki egy héten.

Inspiráció a hétre
Hét 38
Hét 38

Férfi övek

229 termék raktáron - ingyenes kiszállítás

Semmi sem múlhat felül egy valódi marhabőrből készült, szép bőrövet. A jó minőségű bőr gazdag illata további férfias hatást ad a nadrág mellé, és idővel egyre csak jobb lesz! Minden modell raktáron van, a kiszállítás ingyenes!
Választás:
Összes szűrő törlése
+
Szín

Krém

Lila

Szürke

Fekete

Barna

Fehér

Acélszürke

Arany

Piros

Narancs

Zöld

Kék

Bezárás
Anyag

Vászon

Bőr

Egyéb anyag

Bezárás
Márka

Bosswik

Hautton

Lucleon

Montres Carlo

Salt & Hide

Trendhim

Bezárás
Válassz derékbőséget

75 cm

80 cm

85 cm

90 cm

95 cm

100 cm

105 cm

110 cm

115 cm

120 cm

125 cm

Bezárás
Ár
Ft
-
Ft
Alkalmaz
Rendezés:
229 Talált termék
Egy pillanat..

Heti kedvezmények és ajánlatok

  • - Akár 40% kedvezmény az új kollekcióink darabjaiból
  • - Európa leginspirálóbb "heti ajánlatai"
  • - Olykor 50%-os exkluzív kedvezmények a hírlevélben

...és még egy rakás jó dolog heti 1-2 alkalommal.

Bármikor leiratkozhatsz

highfive

Oh, yeah! Üdv a családban!

Pár napon belül számíthatsz tőlünk egy e-mailre.

email-bg

Összeillő kiegészítők

Egy öv többre is szolgál, mint csak a nadrágod megtartására. Alább pár javaslatot olvashatsz, amelyet új övek vásárlásánál érdemes követni.

Övcsatok

Egy ízléses férfiöltönyhöz való kiegészítők kiválasztásánál mindig szem előtt kell tartani a színvilágot. Tehát, ha például a nyakkendőtű és a mandzsettagombok aranyszínűek, alapvető fontosságú, hogy az övcsat is aranyszínű legyen.

Útmutató bőrövekhez:
A bőrök megjelenése egyezzen! Ha polírozott fekete bőrcipőt hordasz, fényes fekete színű öv illik hozzá. Hasonlóképpen, a mattbarna cipőkhöz egy szintén mattbarna bőröv passzol. És ha vászoncipő mellett döntöttél, egy vagány, szintén vászonból készült öv illik mellé!

Bőrövek típusai

Minden bőrből készült termék két minőségi kategóriába sorolható be.

A hasított bőr a bőr két minőségi szintje közül az alacsonyabbat képviseli, és gyakran használják finom termékek esetén is. Ez a tényleges állati bőr vékonyabb rétegekre vágva, így a külső réteget (ahol a szőr nőtt) elválasztják a belső rétegektől. Mivel a hasított bőr a rétegek szétválasztása miatt nem olyan sima, mint a másik oldalon, a felületére egy darab valódi vagy szintetikus bőrt ragasztanak.

A teljes értékű bőr a hasított bőr ellentéte, mivel ez az állatbőr külső része. Az ilyenből gyártott övek sokkal jobb minőségűek, amik rendszeres karbantartás mellett életre szólóak lehetnek. A dán Bosswik márka híres ilyen öveiről. A Trendhim legtöbb öve szintén teljes értékű bőrből készült, amint az a termékleírásoknál is látszik.

Férfi bőrövek - karbantartási módszerek

Teljes értékű bőrből készült övek esetén évi pár alkalommal érdemes minőségi bőrzsírt tenni a felületükre. Ezáltal a bőr puhább lesz, és a repedések is kevésbé jelentkeznek majd rajta, ugyanakkor a vízzel és foltokkal szemben ellenállóbbá válik. Dán bőrzsír nálunk is kapható, ami ideális a fenti művelethez. 50 ml-es kiszerelésben áruljuk, amely 4-5 használatra elég.

A helyes övméretről

Hacsak a termékleírás lap nem jelzi másképp, mindig megadjuk az övhöz illő derékméretet, amely az övcsat hegyétől számítva az utolsó lyukig tart, ahogy ez alább is látható. övméretek férfiaknálTermészetesen egy már meglévő övedet is lemérheted, hogy tisztában legyél a helyes mérettel a megrendelés előtt. Elasztikus övek esetén körülbelüli hosszt adunk meg, mivel ezek nyilvánvalóan némileg tovább tudnak nyúlni. Alternatív (és rugalmas) megoldásként az öv méretét saját magad is megváltoztathatod, ehhez csak vágj le abból egy részt az alábbiak szerint. Mindössze egy bőrvágáshoz kellőképpen éles késre, illetve egy erős lyukasztóra lesz szükséged.

Az öv lerövidítése

öv lerövidítése