365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

SZÉLES FÉRFI BŐR KARKÖTŐK

Széles karkötők esetén a karkötő magasságát általában úgy mérik, mintha az egy asztalon lenne kiterítve. Minden modellünk valódi marhabőrből készült és gyakran több különböző hosszon rögzíthetőek.
Minden itt látható karkötő raktáron van.

Hogyan mérd le
Ft
Ft
18 termék

SZÉLES BŐR KARKÖTŐK

Ha férfi bőr karkötőkről van szó, meg kell jegyeznünk,hogy három különböző fajta bőr létezik: felső réteges, teljes értékű és hasított. Ez utóbbi a leggyengébb minőségű és a legfelső réteg olykor nem is bőrből készül.

A Trendhim legtöbb karkötője felső rétegű vagy teljes értékű bőrből készül, ugyanakkor egyes kisebb vagy vékonyabb karkötők esetében ezen bőrtípusok nem alkalmasak.

A széles bőrkarkötők remekül mennek a hétköznapi ruházathoz, férfiasak és bármilyen fajta pólóval kombinálható, szuper kiegészítők.

MILYEN MÉRETET?

Hogy megállapíthasd, milyen méretű karkötő illik neked, tekerj körbe egy mérőszalagot vagy cérnadarabot a csuklódon, kicsivel a csuklócsont felett. A méréskor a szalag ne legyen túl szoros.

A fenti példánál a csukló 8,25 inch (21 cm) méretű.

Amennyiben a karkötőt ajándékba vagy egyéb célhoz szánnád és nem ismered a pontos méretet, az alábbi általános útmutató segíthet.

8 1/2 inch vagy 21,5cm = Kis csuklójú férfiaknak

9 inch vagy 22,8 cm = Átlagos csuklójú férfiaknak

9 1 /2 inch vagy 24 cm = Nagy csuklójú férfiaknak

Karkötő méret szerint a kategória tetején lévő menüben kereshetsz.

Nézd meg az összes férfi karkötőt itt