Kapd meg karácsony előtt - rendelj december 18-ig, hétfőn 16:00 óráig.

Kapd meg karácsony előtt - rendelj december 18-ig, hétfőn 16:00 óráig.

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Férfi karkötő szettek

Néha egy ékszer nem elég ahhoz, hogy teljes legyen a megjelenésed. Gondosan összeválogatott karkötő szettjeinkkel véget vethetsz a találgatásnak, hogy rálelj a tökéletes párjára. A tökéletes, kifinomult megjelenés titka.

Legtöbbet eladott

0 termék
FILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TITLEFILTER_ZERO_RESULTS_MESSAGE_TEXT

KARKÖTŐ SZETTEK – TÖKÉLETESEN ÖSSZEHANGOLVA

Nincs olyan szabály, amely tiltja, hogy egynél többet viseljünk ugyanabból a dologból. Ha megtaláltad a kedvenc láncodat, miért ne mutathatnád meg különböző helyeken?

Ráadásul elkerülheted a küzdelmet, hogy megtaláld a tökéletes társat a karkötőhöz, hiszen mi már elvégeztük a nehéz munkát. Mindössze annyi a dolgod, hogy birtokold a megjelenést.

Böngészd át karkötő szettjeink választékát a tökéletesen illeszkedő darabokért, amelyek elegáns, összeszedett megjelenést kölcsönöznek Neked.

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..