365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

HORGONYOS ÉS HORGOS KARKÖTŐK

Nem kell ahhoz igazi tengerésznek vagy szenvedélyes horgásznak lenned, hogy egy horgonyos vagy horgos karkötő a tisztán férfias szimbolizmusával a megjelenésed részévé váljon! A nálunk kapható ilyen karkötők folyamatosan bővülő választéka mérethez igazítható zsinórral és többféle színben készült.

Hogyan mérd le
Ft
Ft
Testreszabás típusok
18 termék

HORGONYOS ÉS HORGOS KARKÖTŐK FÉRFIAKNAK

Amellett, hogy egy horgonyos vagy horgos karkötő nagyon jól mutat majd rajtad, a viselésük egy trendnél azért többet jelent!

A tengerészek körében ma is népszerű horgonymotívum visszatérő választás a tetoválószalonokban. Egy horgony a tenger mellett a régóta tartó és megbonthatatlan kötelékek jelképe is. A horgonynak mint a szimbólumnak a másik eredete a korai kereszténység időszakából származik. A sokat üldözött őskeresztények gyakran viseltek horgonyos ékszert, hogy ezzel is kifejezzék a kitartásukat a hitük mellett. Az üldöztetés időszakai alatt a biztonságos házakat halszimbólummal vagy horgonnyal is jelölték.

A halászhorog mögött is több rejlik, mint egyszerű utalás egy foglalkozásra vagy hobbira. A horog energiát, erőt, jólétet és bőséget szimbolizál, egyes kultúrákban jó szerencsét is tulajdonítanak neki. Hawaiin a makaunak nevezett horog az ottélők mély kapcsolatát fejezi ki az óceánnal, a saját múltjukkal és kulturájukkal. Egy horgos karkötő a viselőjéről kíváncsiságot, felfedezni akarást, kalandvágyat, a természet szeretetét üzeni.

TENGERI TÉMÁJÚ KARKÖTŐK FÉRFIAKNAK

Ha a horgony és a halászhorog mögötti történelmi és kulturális szimbolizmus egyik eleme sem rezonál benned, attól még te is viselhetsz egy ilyen ékszert csak azért, mert tetszik valamelyik! Egy horgonyos vagy horgos karkötő mindig lazaságot és lezserséget, az élet egyszerű dolgainak szeretetét fogja üzenni rólad, ezért remek választás egy buliba vagy kirándulásra, legyen az vízen vagy szárazföldön. Egy ilyen választás persze arra is jó, hogy az a megnyerő idegen egy ital mellett eleinte tudjon veled miről beszélgetni...

HORGONYOS KARKÖTŐK

A Trendhim több stílusban és színben is ajánl horgonyos karkötőket, hogy te is megtalálhasd azt, amelyikről úgy érzed, hogy rólad szól! Vannak a nemesfémek színeiben csillogó és 'metálosabb' horgonyos karkötőink, de nagy a változatosság a zsinóroknál is. Ezek a karkötők általában nem csatosak, vagyis a horgony- vagy horogdíszítéssel magával ott húzod meg a zsinórt, ahol az neked kényelmes.

HORGOS KARKÖTŐK

A horgos karkötőink kínálata folyamatosan bővül. A horgos karkötők is egy univerzális méretben készülnek, a csomók mozgatásával a zsinóron bármilyen csuklómérethez hozzáigazíthatók. A rögzítéshez mindössze annyi kell tenned, hogy a megfelelő szorosságnál a horogdíszítést átdugod a zsinór hurkán. A Trendhim összes horgos karkötője olyan színekben készült, ami a tengert és annak színvilágát tükrözi vissza.

HORGONYOS ÉS HORGOS KARKÖTŐK VISELÉSE MÁS KIEGÉSZÍTŐKKEL

Ahogy több fém vagy fémelemet magában foglaló kiegészítőnél, ezeknél a karkötőknél is érdemes számításba venni, hogy még milyen más fémszín szerepel majd rajtad. A kiegészítők fém színeit egyeztetni kell. Például ha már viselsz egy ezüst vagy ezüstszínű gyűrűt vagy karórát, akkor a karkötőn a horgony- vagy horogmotívumnak is ezüstszínűnek kell lennie. Nem azt mondjuk, hogy nem lehet kontrasztokkal kísérletezni, de a harmonikus eleganciát tekintve ez a legbiztosabb választás.

Még egy jó tanács, mielőtt kiválasztod a kedvedre való karkötőt, gondold át, milyen egyéb kiegészítőket szeretsz még hordani és hogy azokhoz mennyire passzolna az új szerzeményed. Persze nekünk az sincs ellenünkre, ha mindenből bevásárolsz, ha csak egyszerűen megveszed azt, ami tetszik vagy rezonál benned, de előtte fejben "állítsd össze" magad, hogy mit mivel fogsz viselni.

Nézd meg itt az összes férfi karkötőnk