Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

GOMBFEDŐK

A legjobb formádat akarod hozni egy hivatalos eseményen, de szeretnéd kihagyni a francia mandzsettával való küszködést? A gombfedők minden műanyag gombot fénylő kiegészítővé varázsolnak. Vásárolj az egyre növekvő kollekciónkból, és találd meg a hozzád illő darabot. A drágakőtől a szénszálas anyagig itt mindent megtalálsz.

11 termék
11 termék

A GOMBFEDŐK AZ ÁTLAGOST KÜLÖNLEGESSÉ VÁLTOZTATJÁK

A gombfedők olyan férfi kiegészítők, amiket rácsúsztatunk az unalmas gombokra, amik így egy olyan kiegészítővé alakulnak át, amik magukra vonják a figyelmet. A férfi gombfedőkkel nem lesz szükséged francia mandzsettára és mandzsettagombokra. A legtöbb hagyományos gombbal használhatod őket, és bármelyik ingeddel viselheted ezeket az elegáns férfi kiegészítőket.

KÖNNYEN HORDHATÓ GOMBFEDŐK

Valószínűleg már te is több gombfedőt láttál, mint mandzsettagombot. Ahelyett, hogy divatos mandzsettás ingeket vásárolnál, egyszerűen csak csúsztasd fel ezeket a gombfedőket bármelyik inged gombjaira a szekrényedből. A szmoking felső gombján is viselheted azokon a különleges alkalmakon, amikor igazán elegáns akarsz lenni.

A választékunkban található összes gombfedő illeszkedik a legtöbb hagyományos ing gombjaihoz. A használathoz egyszerűen csak nyisd ki az alapot, majd csúsztasd a gomb alá és köré. Csukd össze a rögzítéshez, és meg is kapod a tökéletes mandzsettagomb helyettesítőt, ami a mindennapos ingedet igazán nagyszerűvé változtatja.

Az egyetlen nehéz döntés, hogy melyik gombfedőt válaszd ki magadnak. A kemény színezett zománcoktól a gyöngyházba vagy drágakőbe rakott darabokig biztos találsz majd olyat, ami segít elmesélni a sztoridat.

HOGYAN EGYEZTESD ÖSSZE A GOMBFEDŐID

Mint minden egyéb kiegészítőnél, itt is az a lényeg, hogy a dolgok, amiket viselsz ugyanolyan fémből legyenek. Például, ha ezüst tónusú karórád hordasz, akkor az ezüst tónusú gombfedők lesznek a tökéletes választások.

AJÁNDÉKOK A FÉRFINAK, AKINEK MINDENE MEGVAN

Mindannyian ismerjük azt a férfit… azt, amelyiknek mindene megvan. Az ilyen fickóknak szinte lehetetlen bármit is venni. Ha ez a helyzet, akkor vásárolj valami olyat, amit tényleg használni fog. Próbálj ki egy pár karbonszálas anyagból készült gombfedőt – ugyanaz az anyag, amit a Ferrari, Aston Martin és Lamborghini luxusautóknál használnak. Vagy talán klasszikus a stílusa, és jobban menne hozzá két fekete gombfedő? Akármilyen az ízlése, nálunk biztosan tudsz venni neki egy párat a széles férfi ing gombfedő kínálatunkból.

További férfi mandzsettagombok felfedezése itt.