365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-16 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

BŐR SPORTTÁSKÁK

18 termék
18 termék

Legtöbbet eladott

18 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

SPORT, DÜFTIN ÉS HÉTVÉGI TÁSKÁK

A sporttáska egy olyan gyűjtőfogalom, amibe a hétvégi kirándulótáskák és a katonás stílusú düftin táskák is beletartoznak. Mielőtt választasz, el kell döntened, hogy mennyi holmit akarsz az edzőterembe vagy a hétvégi kiruccanásaidra magaddal vinni, plusz milyen helyen akarod tartani utazás közben. Nehogy úgy járjál, hogy a táskád nem fér a turistaosztály fedélzeti csomagtartójábaa az edzőtermi öltözőszekrénybe.

A MEGFELELŐ TÁSKA KIVÁLASZTÁSA

HOGYAN VÁLASSZUNK SPORTTÁSKÁT

Egy sporttáska nem az edzőtermi gyakorlatok része, a napi ingázás sem kell, hogy a cipekedésről szóljon. Olyat keress, ami könnyű és van hozzá egy bélelt, lecsatolható vállpánt.

Létezik egy olyan átmeneti méretű kategória, ami egyszerre felel meg az edzőterembe járáshoz és az ingázáshoz. Ha egy düftin táskával akarod megoldani a nap folyamán szükséges összes cuccod, olyat válassz, amiben úgy férnek el a dolgaid, hogy a sportcipőd és mondjuk a laptopod nem kerül egymás közelségébe.

A MEGFELELŐ KIRÁNDULÓTÁSKA KIVÁLASZTÁSA

Sokaknak jelent nagy ugrást a hátitáskáról egy dedikált hétvégi táskára való váltás. Egy kirándulótáskát a szögletes formája tökéletessé teszi a tisztasági eszközök és a tartalék szerelések tárolására. A méret kiválasztásánál feltétlen vedd számítása, ha repülni akarsz, hogy az adott társaságnál milyen limit van a csomagméretre. Ha edzőterembe járáshoz (is) akarod használni, akkor jó előre megtudni, mekkora az öltözőszekrény.

MELYIK ANYAG A LEGJOBB

Egy táskánál több észszerű lehetőség is van. Egy bőrtáska azt üzeni rólad, hogy valami nagyszerű dologban volt/lesz részed, és jól mutat az irodában is. Egy valódi bőrből készült szép sport- vagy kirándulótáska egyben befektetés is. Ha tudsz rá vigyázni, egy ilyen táska 10 év elteltével is hibátlanul kiszolgál majd.

A TÁSKA TISZTÁN TARTÁSA

A BŐRTÁSKÁK ÁPOLÁSA

Egy jobban feldolgozott bőrből készült táskát könnyebb tisztán tartani, viszont ezek a fajták nem öregszenek olyan szépen, mint a kevésbé cserzettek. Az alábbi tippek mind a két típusra vonatkoznak.

Soha ne használj mosószert, detergenst vagy más vegyi anyagokat egy bőrtáska tisztítására.

Tartsd a táskád szárazon, és kerüld vele a közvetlen napfényt.

Ha a bőr kiszárad vagy kifakul, használj méhviaszos vagy más természetes összetevőkből készült bőrápoló zsírt.

A táskát mindig hagyd kiszellőzni egy edzőtermi forduló vagy egy hétvégi kirándulás után.

A VÁSZONTÁSKÁK ÁPOLÁSA

A vászon egy szövet, ami főleg pamutból készült. Egy vászontáskát ugyanúgy kell kezelni, mint a többi textíliát.

Ha lehet, ne használj mosószert, detergenst vagy más vegyi anyagokat. Amikor csak lehet, maradj a meleg vízes tisztításnál.

A makacs pecsétekhez használj egy enyhe detergenst meleg vízzel keverve. A pecsétet finom dörzsöléssel távolítsd el.

Ahogy a bőrtáskákat, a vászontáskákat is hagyni kell kiszellőzni a használat után.

Férfi táskák további kínálata elérhető itt.