Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

NYAKKENDŐLÁNCOK

Egy nyakkendőlánc megadja azt a szofisztikált pluszt az öltözetedhez, amire vágytál és még a nyekkendőd is a helyén tartja! Egyszerűen csak helyezd az akasztót az inged gombjára, majd bújtasd át a nyakkendőd a láncon. Tökéletes ajándék egy esküvői tanúnak vagy apukád szülinapjára. A nyakkendőláncok a kollekciónkban mind készleten vannak és készen állnak a csomagolásra és szállításra.

3 termék
3 termék

MI AZ A NYAKKENDŐLÁNC?

A nyakkendőláncok segítségedre lehetnek abban, hogy a rakoncátlan nyakkendődbe a szél ne kapjon bele és kézmosásnál a vége ne érjen bele a csapba. Ne nevess; ez előfordulhat. Egy nyakkendőlánc elegáns kiegészítője lehet az összeállításodnak és az ingedhez rögzíti a nyakkendődet. A nyakkendőláncain népszerű ajándékok évfordulókra, ünnepekre, születésnapokra vagy Apák Napjára. Minden darab két részből áll. A felső része egy akasztó, amit az inggombra tudsz illeszteni. A nyakkendődet majd át kell dugnod a láncon, így az inggombod nem fog kilátszódni a nyakkendő alól. Az eredmény egy elegáns nyakkendőlánc, ami a helyén tartja a nyakkendődet még mosogatás közben is.

HOGYAN VISELJ NYAKKENDŐLÁNCOT

Helyezd az akasztót az inged gombjának a tetejére, majd nyomd le, így erősítheted a gombhoz.

Ha rendben a helyén van, akkor húzd át rajta a nyakkendőd.

Igazgasd meg a nyakkendőd, ne gyűrődjön se a nyakkendő, se a lánc.

NYAKKENDŐLÁNC VS NYAKKENDŐTŰ ÉS NYAKKENDŐCSIPESZ

A nyakkendőlánc jó választás azoknak a srácoknak, akik nem szeretnek nyakkendőtűt viselni. A nyakkendőtűk szuperül néznek ki, mégis néha nehéz őket úgy beigazítani, hogy horizontálisan álljanak. A nyakkendőcsipeszek pedig konkrétan apró lyukakat képeznek a legdrágább nyakkendőkön. A nyakkendőlánc a helyén tartja a nyakkendőd és még lyukakat sem hagy maga után, mindemellett fantasztikusan mutat majd rajtad!

MILYEN ALKALMAKRA VISELJÜNK NYAKKENDŐLÁNCOT?

Neked magadnak kell eldöntened, hogy egy nyakkendőlánc illik-e az alkalomra. A nyakkendőláncok könnyedén beakadhatnak dolgokba, ha szűkös helyre kell menned. Ez a kiegészítő inkább olyan alkalmakra való, amikor ki akarsz öltözni és magadra akarod vonni a tekinteteket.

Válassz olyan nyakkendőláncot, ami illik a szettedhez. A kínálatunkban találsz ezüst és aranyszínű darabokat is. Ne feledd, az alapján válassz, hogy milyen színű a többi fém kiegészítőd. Ezüstszínű mandzsettagombot fogsz viselni? Akkor a nyakkendőláncod is ezüst legyen!

A nyakkendőláncokat lejjebb szokták felhelyezni a nyakkendőn, de ezt a saját ízlésed alapján meghatározhatod.

Egyedi nyakkendőtűk férfiak számára itt.