365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Nyelv piercing ékszerek

Tekintsd meg a férfiaknak szánt nyelv piercing ékszerek választékát – egyenes és ívelt, sebészeti acélból vagy tiszta titánból készült, különböző színekben és stílusokban kapható piercingek. Győződj meg róla, hogy a nyelvpiercinged biztonságos, tartós ékszer, amely téged képvisel. Itt találod meg a megfelelő férfi nyelvpiercing ékszeredet.

7 termék
7 termék

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

Nyelv piercing ékszerek férfiaknak

A nyelvpiercingek nem véletlenül népszerűek a férfiak körében. Nemcsak a nők szeretik őket, mivel olyan meglepetésszerű elemet adnak a megjelenésedhez, amely nem derül ki, hacsak nem akarod felfedni. Attól függően, hogy milyen típusú nyelvpiercinged van, kereshetsz egy hagyományos vagy egy ívelt piercinget, de az is lehet, hogy a nyelved széléhez közelebb van a piercinged – tökéletes egy captive ball gyűrű vagy egy kör alakú barbell (patkógyűrű). Választékunk sebészeti minőségű rozsdamentes acélból és tiszta titánból elérhető, különféle színekben és felületi mintákban, amelyek mindegyike tesztelt és biztonságosan viselhető. Válaszd ki azt a méretet és stílust, amelyik kényelmesen illeszkedik hozzád, és kiegészíti az ízlésedet és a preferenciáidat. Akár a visszafogott megjelenést, akár a kifejezőbbet részesíted előnyben, megtalálod a megfelelő nyelvpiercing ékszeredet.