365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Nyelv piercing ékszerek

Tekintsd meg a férfiaknak szánt nyelv piercing ékszerek választékát – egyenes és ívelt, sebészeti acélból vagy tiszta titánból készült, különböző színekben és stílusokban kapható piercingek. Győződj meg róla, hogy a nyelvpiercinged biztonságos, tartós ékszer, amely téged képvisel. Itt találod meg a megfelelő férfi nyelvpiercing ékszeredet.

Ft
Ft
7 termék

Nyelv piercing ékszerek férfiaknak

A nyelvpiercingek nem véletlenül népszerűek a férfiak körében. Nemcsak a nők szeretik őket, mivel olyan meglepetésszerű elemet adnak a megjelenésedhez, amely nem derül ki, hacsak nem akarod felfedni. Attól függően, hogy milyen típusú nyelvpiercinged van, kereshetsz egy hagyományos vagy egy ívelt piercinget, de az is lehet, hogy a nyelved széléhez közelebb van a piercinged – tökéletes egy captive ball gyűrű vagy egy kör alakú barbell (patkógyűrű). Választékunk sebészeti minőségű rozsdamentes acélból és tiszta titánból elérhető, különféle színekben és felületi mintákban, amelyek mindegyike tesztelt és biztonságosan viselhető. Válaszd ki azt a méretet és stílust, amelyik kényelmesen illeszkedik hozzád, és kiegészíti az ízlésedet és a preferenciáidat. Akár a visszafogott megjelenést, akár a kifejezőbbet részesíted előnyben, megtalálod a megfelelő nyelvpiercing ékszeredet.