Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat

7 TIPP | HOGYAN SZAGTALANÍTSD A BŐRTÁSKÁD

A megfelelő módszerrel frissen illatozó lehet bőrtáskád, anélkül, hogy károsítanád annak integritását. Íme egy egyszerű útmutató, ami segít megszabadulni a nem kívánt szagoktól:

1. Kezdj tiszta lappal

Kezdd azzal, hogy egy puha, nedves textillel óvatosan áttörlöd a táskát kívül-belül. Ez eltávolítja a felszíni szennyeződéseket és koszt, amelyek hozzájárulhatnak a kellemetlen szagok kialakulásához.

Tudd meg, hogyan lehet bőr kiegészítőd hosszú életű.

2. Szellőztesd

Néha a bőrnek szüksége van egy kis friss levegőre. Hagyd a táskát néhány órára nyitva, jól szellőző helyen és közvetlen napfénytől távol. Ez segíthet eloszlatni a felületi szagokat anélkül, hogy erős vegyszerekhez kéne folyamodnod.

3. A szódabikarbóna valázslatos ereje

A szódabikarbóna természetes szagelnyelő. Így használd:

  1. Tölts meg egy kis szövetzsákot vagy egy régi zoknit szódabikarbónával.
  2. Helyezd a bőrtáskádba és cipzározd be vagy alaposan zárd le.
  3. Hagyd így éjszakára vagy néhány napra, rendszeres ellenőrzés mellett.
  4. A szódabikarbóna elszívja a kellemetlen szagokat, így táskád kellemesebb illatú lesz.

4. Fontold meg egy bőrkímélő tisztítószer használatát

Ha a kellemetlen szag továbbra is fennáll, fontold meg egy szagok kezelésére kifejlesztett bőrtisztítószer használatát. Először mindig egy kis, rejtettebb területen próbáld ki, hogy megbizonyosodj róla, hogy nem hagy foltot a bőrön.

5. Használj bőrápolót

Tisztítás után vigyél fel bőrápolót. Segít a tisztítási folyamat által okozott kiszáradás ellen, továbbá friss és rugalmas érzetet kölcsönöz a táskának.

6. Jövőbeli szagok megelőzése

A jövőbeli szagok elkerülése érdekében helyezz szilikagél tasakokat a táskádba, hogy segítsenek felszívni a nedvességet. Tárold a táskádat hűvös, száraz helyen, valamint érdemes papírral kibélelni belsejét, hogy megtartsa alakját és megakadályozza a nedvesség felhalmozódását.

7. Ha szükséges, fordulj szakemberhez

Ha a szag makacs, vagy aggódsz az értékes táskád károsodása miatt, fordulj szakemberhez, aki bőrtisztításban jártas és tudja kezelni a problémát anélkül, hogy a bőr minőségét károsítaná.

A bőr egy természetes anyag, amely odaadó kezelést igényel - különösen, ha szagokkal kell megbirkóznod. Ezeket az lépéseket követve biztosíthatod, hogy bőrtáskád évekig szagmentes maradjon és megőrizze karakterisztikáját. Lesd meg minőségi bőrtáskáink választékát itt, és tudd meg melyik a 7 elengedhetetlen táska egy férfi repertoárjából itt.

Legfrissebb útmutatók

1 7 tipp | hogyan szagtalanítsd a bőrtáskád