Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat

Apák napi ajándék ötletek

Ne várd üres kézzel az apák napját. Nézd meg az ajánlásainkat és ajándék ötleteinket, amik elegendő inspirációt adnak, hogy megőrizd a pozíciódat, mint kedvenc gyerek.

‘Nem kell adnod semmit.’ Az apukád valószínűleg ezt mondja, de higgy nekünk, hálás lesz, ha nem hallgatsz rá.

Az apukád tanítja neked a legfontosabb dolgokat – és a legfurcsábbakat is – Nem hibáztat a tévedéseidért (elég sűrűn) és mindig arra ösztönöz, hogy kihozd a legjobbat magadból.

Habár a legtöbb apa semmit sem vár el, de ez egy különleges lehetőség arra, hogy megmutasd a hálád és szereteted az életedben lévő apafigurának.

Akár az édesapád, akár a mostohapapád, akár a nagypapád vagy akár egy tanárod volt az, aki a pozitív példa az életedben, mi segítünk megtalálni azt az ajándékot, amit nem csak szeretni fog... de viseli is majd.

1 Apák napi ajándék ötletek1.1 Ajándékok az apák napjára - mit vegyél apukádnak az apák napjára1.2 Személyre szabott apák napi ajándékok1.3 Ajándék az apukának, akinek megvan mindene1.4 Klasszikus apák napi ajándék ötletek1.5 Apák napi ajándékötletek azoknak az apukáknak, akik utaznak1.6 Hogyan írj meg egy apák napi üdvözlőlapot1.7 Az apák napja eredete1.8 Te kérdezted – mi válaszolunk

Ajándékok az apák napjára - Mit vegyél apukádnak az apák napjára

Megtalálni a legjobb ajándékot apunak – arra napra, ami csak neki szól – az egyensúlyról szól. Az egyensúly aközött, hogy mit szeret és mi lesz hasznos számára.

Apukád egy olyan ember, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindene megvan, amire szüksége van? Lehet, hogy ezt csak udvariaskodásból mondja. Alapvető dolog az apák napi ajándéknál, hogy valami olyan dolog legyen, amit soha nem venne meg magának, de azt gondolja majd róla, hogy 'Erre volt szükségem!'.

Ehhez el kell gondolkodnod azon, hogy mi az, amit az apukád szeret és mire van szüksége... illetve, hogy mennyit szeretnél rá költeni.

  • Mire van szüksége az apukádnak? Hiányzik valami a borotválkozási rutinjából? Van olyan ajándék, amitől könnyebb lenne a napja?
  • Mi az, amit kedvel? Van egy bizonyos stílusa? Meghatározott módon kell öltöznie a munkájához?
  • Mennyit szeretnél költeni? Noha a 'szándék a fontos', néha többet szeretnél adni, mint egy kedves szándék. Találd ki az árat, a szállítási költséget is beleszámítva, hogy elkezdhesd a vásárlást.

Személyre szabott apák napi ajándékok

Az apukáknak egy személyre szabott ajándék a legjobb. A gyerekként kézzel készített 'Boldog Apák Napját' kártyák azért voltak különlegesek, mert többet jelentettek, mint egy telefirkált papírlap. Azt mutatta, hogy időt és energiát öltél bele, hogy készíts neki valamit. Melyik apuka ne örülne ennek?

Most, hogy már idősebb vagy, az ilyen dolgokat ráhagyhatod a gyerekekre, és fókuszálhatsz olyan dolgokra, mint a személyre szabott mandzsettagombok vagy a rozsdamentes acél kártyatartók, amikbe a kezdőbetűit gravíroztatod.

Ha a te apukád is olyan, mint akik itt vannak az irodánkban, akkor értékelni fogja az együtt töltött időt az apák napján. Miért ne ajándékoznád meg egy gravírozott karkötővel egy közös kirándulásra vagy eseményre emlékeztetve őt? Kattints az alábbi gombra a további gravírozási ötletekért.

Ajándék az apukának, akinek megvan mindene

Mit kaphatna az az apuka, akinek megvan mindene? Az igazság az, hogy nincs meg mindene. Lehet, hogy azt mondja, hogy igen – mert nem akarja, hogy rá költsd a nehezen megkeresett pénzed vagy nem akarja, hogy miatta kellejen keresgélned – de ki ne szeretne ajándékot kapni?

Ha megragadtál az ajándékvásárláskor, akkor vásárolj a hasznos és egyedi ajándékainkból az apák napjára. Valami olyat, amire nem számít az apukád, és biztosan soha nem venné meg magának.

Egy díszzsebkendőtartó segíthet a jól öltözött apukának a díszzsebkendőjét a tökéletes uralkodó hajtogatásban tartani. Édesapád napszemüvegei is mindig elvesznek? Lepd meg egy összecsukható napszemüveggel, amit a zsebébe csúsztathat.

Vagy adj apukádnak egy bőrtárcát kivehető kártyatartóval. Ez egy csavar a klasszikus férfi pénztárcának és egy olyan dolog, amiért hálás lesz az apukád. Plusz... a bőr egy olyan anyag, ami az idővel csak szebbé válik.

Klasszikus apák napi ajándék ötletek

Vannak olyan apák napi ajándékok, amik kiállták az idő próbáját – a kávés bögre, amin a 'Világ Legjobb Apukája' szerepel, ami mindenkinek az eszébe jut először! Ezek valamiért klasszikus ajándékok lettek... nem véletlenül!

Akár egy tie,borotválkozókészletet vagy egy szakállápolási készletet adsz, ezek a klasszikus ajándékok biztosan jobbá varázsolják majd az apukád napját. Ha valami igazán különlegeset szeretnél adni, akkor választhatsz egy gravírozott nyakkendőtűt a nyakkendőihez és egy akasztós piperetáskát a borotválkozókészlet tárolásához.

Apák napi ajándékötletek azoknak az apukáknak, akik utaznak

Lehet az apukád egy gyakori utazó vagy olyan, aki csak azért repül, hogy meglátogasson, ezek az ajándékok biztosan jól jönnek majd neki.

Ha kiöltözős típus, akkor a nyakkendőtartó segíthet neki gyűrődésmentesen tartani a nyakkendőit. Vagy mit szólnál egy összehajtható hátizsákhoz az apukád nyaralásához? A Lazy Bear hátizsákja vízálló és könnyedén bepakolható a poggyászba. Csak akkor kell elővennie, ha már elérte a célállomását.

Ha pedig még mindig el vagy akadva az ajándékvásárlásban, akkor nézd meg az RFID-védelemmel ellátott pénztárcáinkat. Mi lehetne alkalmasabb megőrizni az apukád (vagy legalábbis az adatainak) a biztonságát?

Hogyan írj meg egy apák napi üdvözlőlapot

A kézzel írott kártyák talán kicsit régimódiak, de éppen ez teszi őket különlegessé. Ha meg akarod ragadni az alkalmat, és elmondani az apukádnak, hogy mit érzel iránta, amit legyünk őszinték, gyakrabban meg kellene tennünk, akkor a kézzel írott lap egy igazán jó emlék lesz majd.

Nem kell verset írnod az apák napjára... bár az sem baj, ha megteszed. Ehelyett emlékeztetheted egy közös emlékre, ami a kapcsolatotokat szimbolizálja, vagy leírhatsz neki egy olyan leckét, amit tőle tanultál.

Az apák napi lapnál az a legfontosabb, hogy megmutasd neki, hogy mennyire értékeled őt az életedben. Köszönd meg neki, hogy ilyen embert nevelt belőled.

Az apák napja eredete

Az apukádat akár le is nyűgözheted az apák napján. Meglepni egy olyan ismerettel – mint az apák napja eredete Amerikában – totálisan lenyűgözi majd.

Mint rengeteg jó dolog, az apák napja is egy nővel kezdődött. Miután hallott egy beszédet az anyák napja eredetéről, Sonora Smart Dodd úgy érezte, hogy az apák is megérdemlik a saját ünnepüket. Az édesapja teljesen egyedül nevelt fel hat gyermeket. Szüksége volt az elismerésre.

Az első apák napja a hónap harmadik vasárnapján volt, vagyis 1910 június 19-én. Lyndon B. Johnson elnök később elnöki hatáskörben elismerte, Richard M. Nixon pedig nemzeti ünneppé tette az apák napját 1972-ben.

Te kérdezted – Mi válaszolunk

Mik a legjobb ajándékok 2020-ban az apák napjára?

Mi mind megkérdeztük az apukánkat itt az irodában, hogy összeállíthassuk a legjobb ajándék ötleteket az apák napjára. Vásárolj az apukák által jóváhagyott ajándékok közül, kizárólag a Trendhimnél.

Milyen személyre szabott ajándékot adhat az apukájának a lánya?

Ha valami egyedi, személyre szabott ajándékot keresel az apukádnak, akkor emlékeztesd rá, hogy miért éppen te vagy a kedvenc lánya. Nézd meg itt a javaslatainkat:

  • Férfi karóra
  • Férfi karkötő
  • Férfi pénztárca
  • Férfi piperetáska
  • Lapos sapkák

Mi a legjobb apák napi ajándék, amit postán is el lehet küldeni?

A szállítás általában a mérettől függ. Egy pár gravírozott mandzsettagomb sokkal könnyebb, mint egy óratartó doboz.

Bármilyen ajándékot is küldj az apukádnak, ne feledkezz meg a csomagolásról.

Nálunk be is csomagoltathatod az ajándékot, így a megfelelő méretű csomagolásban küldjük majd, az egyik egyedi szövettasakunkban.

Még az üdvözlőlapért sem kell rohannod az apák napján. Ajándékkísérőt is biztosítunk, amire már csak rá kell írni az üzeneted.

Mi a legjobb ajándék az apák napjára?

A legjobb apák napi ajándék, ami tökéletes egyensúlyban van aközött, hogy mit szeret az apukád, és hogy mi az, amit tényleg használni fog.

Ha az apukád már évek óta a tökéletesen szakállon dolgozik, akkor ne vásárolj neki borotválkozókészletet.

Gondold át, hogy hogyan öltözködik az apukád. Gyakran visel zakót vagy öltönyt? Akkor lepd meg egy hajtókatűvel, ami illik a stílusához – valami olyan, amit használhat, de soha nem vette volna meg magának.

Mit vegyél annak, aki tényleg nem akar semmit kapni?

Ha az apukád tényleg nem akar semmit az apák napjára, akkor add neki azt, amit minden szülő szeretne... az idődet.

Fogd meg a telefont, és hívd fel. Mindketten örülni fogtok, hogy megtetted.

Mik a legjobb születésnapi ajándékok egy apának?

A születésnapi ajándék nem túl bonyolult dolog. Az összes fent említett ajándék tökéletes bármelyik férfi születésnapjára.

A személyre szabott ajándékoknak mindenki örül. Akár a fiától, akár pedig a lányától kapja a születésnapjára.

Hogyan találok ajándék inspirációt az apák napjára?

A legjobb módja, hogy inspirálódj az apák napjára, ha odafigyelsz az apukádra.

  • Mit visel?
  • Hova szeret menni?
  • Miről beszél mostanában?
  • Mi az, ami hiányzik neki, és könnyebbé tehetné a mindennapjait?

Koncentrálj ezekre a kérdésekre, és kiderül majd, hogy mennyire egyértelmű a válasz. Közben pedig böngéssz a több, mint 6000 egyedi termékünk között a további inspirációért.