Húsvét miatt a rendeléseket kedden, április 2-án, kedden postázzuk.

Húsvét miatt a rendeléseket kedden, április 2-án, kedden postázzuk.

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat

A díszzsebkendőhajtás 52 módja

Lépésről-lépésre útmutatók 52 fajta díszzsebkendőhajtáshoz. A pöttyök száma a hajtások nehézségét mutatják meg.

1 A díszzsebkendőhajtás 52 módja1.1 Hogyan hajtsak össze egy díszzsebkendőt?1.2 A díszzsebkendő hajtás szabályai1.3 Mikor kezdtük el díszzsebkendőket hajtani?

Hogyan hajtsak össze egy díszzsebkendőt?

Éppen nagy sietségben vagy és hajtogatnod kéne egy dísz- vagy normális zsebkendőt? Az alábbi lépéseket kövesd.

Egy díszzsebkendő összehajtásának a legegyszerűbb módja a következő: 1.Terítsd ki magad elé a zsebkendőt éllel lefelé 2. Hajtsd félbe jobbról balra 3. Hajtsd félbe balról jobbra úgy, hogy szabadon hagysz a jobb oldalon egy sávot 4. Hajtsd félbe fenntről lefelé 5. Végül hajtsd fel az alját a zsebkendő mögé. A hajtást igazítsd a zakózsebed méretéhez.

A díszzsebkendő hajtás szabályai

A díszzsebkendők viselésének nincsen sok szabálya, a hajtások is opcionálisak, nyugodtan leengedheted a fantáziád. Akár a saját díszzsebkendőhajtásod is kitalálhatod. Arra érdemes odafigyelni, hogy ne használd ugyanazt az anyagot a nyakkendődön/ a csokornyakkendődön, mint a a díszzsebkendődön. Annak túl karót nyelt a hatása. Ehelyett inkább kísérletezz különböző színekkel, amik jól mennek egymáshoz. Nézz bele a díszzsebkendő útmutatónkba, ha szeretnél többet megtudni a színelméletről.

Ha olyan díszzsebkendő hajtást keresel, ami kezdőknek jó, akkor az elnöki hajtást vagy az egycsúcsos hajtást ajánljuk. Ha valami hétköznapibbra vágysz, de mégis másodpercek alatt szeretnéd meghajtani a díszzsebkendőd, akkor válaszd a vitorla hajtást. Vagy valami teljesen mást keresel? Akkor próbáld ki a rózsa vagy a négyágú korona hajtásokat!

Mikor kezdtük el díszzsebkendőket hajtani?

A papírzsebkendők kora előtt az emberek szövetdarabokat használtak a verejték letörlésére, ételmaradékok eltávolítására és orrfújásra is. Ezek a szövetkendők sokáig szolgáltak higiéniai kiegészítőként, amit főként a mellzsebben tartottak a férfiak.

A díszzsebkendők tulajdonképpen ugyanilyen szövetdarabok, de csak dekorációs célra használjuk őket. Általában a szövet kicsit vékonyabb és legtöbbször színes, dekoratív megjelenésük van. A díszzsebkendők mellzsebbe hajtása az 1920-as években jött divatba, majd a '60-as években kicsit visszaesett a népszerűségük. Csak az 1990-es években kezdtek el megint népszerűvé válni, amikor TV-műsorokban a színészek újra elkezdtek díszzsebkendőket hordani.

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..