365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-15 óráig)

Az idei év legfelkapottabb napszemüvegstílusai

A legmenőbb trendek eladásaink és kutatásaink alapján

2022 tíz legtrendibb férfi napszemüvege

Előbújtunk odúnkból, és ez meg is látszik. A legtöbb hely nyitva van, így szabadjára engedhetjük a két éve bezártságban élő vadállatokat. Szabadon kószálhatunk és elvegyülhetünk, stílusosan ünnepelve az életet.

A stílus nem olyasmi, amit egy ember szeszélyből megváltoztathat. Ez egy kulturális jelenség, amely tükrözi a korszellemet. Oly régóta vártunk rá, hogy szabadok legyünk és kifejezzük magunkat.

Már megtehetjük.

Szín

Volt idő, amikor minden férfi fekete napszemcsit viselt. Ez a tuti. A fekete mindenhez illik. Ha nem feketére esik a választás, az acélkeretes, kékre színezett pilóta-napszemüvegek is klasszikus darabok.

De már nem ez a helyzet. Már szeretnénk kifejezni magunk. Hangosak lenni. Előbújni a bábjainkból és megmutatni önmagunkat. Eleget voltunk már a háttérben.

Az idei évben mindenhol színes keretek és lencsék vannak, és az egyetlen módja, hogy feldobd stílusod, ha minél merészebb vagy.

Street style

Néhány stílus a stagnálásig klasszikus. Megtalálták a formájukat, és boldogok vele úgy, ahogy vannak. Nincs szükség változásra.

Az újabb stílusok még mindig a változás állapotában vannak. Itt jön képbe a kreativitás. Itt kaphatsz érdekes új formákat, színkombinációkat és fazonokat.

Ezek a stílusok csak azoknak valók, akik elég bátrak, hogy viseljék őket – hogy mások legyenek. A stílusteremtők és úttörők. Ezek nem a nagyapád napszemüvegei. Hanem a tieid.

Vastag keretes

A '70-es évek népszerű, vastag szarukeretes szemüvegei visszatértek. Ezek nem csak napszemüvegek, ezek nyilatkozatot tesznek. A szem a lélek tükre, és ezek a szépséges díszes keretek szemeidre fogják irányítani a figyelmet.

Merész, hangos és félreérthetetlen.

Browline

Az '50-es évek stílusának egy alappillére is bekerült a listába. Talán az őfelsége titkolt ügynökével való kapcsolat, vagy a viselésükkel járó tagadhatatlan intelligencia az oka... nem tudjuk.

A browline napszemüvegek először az '50-es évek fémhiánya idején kerültek a piacra, amikor a világ még csak kezdte sejteni, mit kezdhet ezzel a csodálatos új anyaggal – a műanyaggal.

Mondanunk sem kell, hogy a modern browline szemüvegeket elődeikhez képest frissítették, korszerűsítették, és minden tekintetben feljavították.

Szögletes

Ez a cikk azzal indított, hogy a bevált stílusok nem újítanak. Ez nem egészen igaz. Csinálják... csak fokozatosan.

A klasszikus stílusok egyre karakteresebbek. Szögletes pilótaszemüvegek, hatszögletű lencsék, élek mindenhol (kivéve persze ott, ahol az arcodhoz érnek).

Kerek

A kerek napszemcsik nem mennek át olyan finom átalakuláson, mint a fentebb említett klasszikusok, de érezhető népszerűségük növekedése.

Egykor kissé excentrikusnak tartották, de mostanra egyre több férfi jön rá, hogy jól passzol arcformájukhoz. Lehet, hogy amiatt, mert a járvány alatt kipárnázódott legtöbbünk arca...?

Összecsukható napszemüveg

A legtöbb hagyományos napszemüveg viszonylag könnyen törik vagy deformálódik.

*Kivéve persze a mieink. Azok erősek.

Az összecsukható napszemüvegek úgy vannak kialakítva, hogy zsebre rakhasd őket, és sérülés nélkül kibírják a nagy külső nyomást. Zsanérokkal vannak ellátva az orr-résznél és nagyjából a szár felétől. A rövidebb hidak miatt kevésbé valószínű, hogy eltörnek vagy deformálódnak, és csak annyi helyet foglalnak el, mint egy lencse és az azt körülvevő keret.

Nincs több nyakkivágásra akasztás vagy véletlenül ráülés. Csak hajtsd össze, tedd az első zsebedbe, és már intézheted is a napod. Ilyen egyszerű. Csak légy óvatos a kulcsokkal...

Könnyű keretes

Ez annyira irritáló. Egész nap a szabadban voltál, hazamentél, levetted a napszemüveged, és fájdalmas, vörös foltok maradtak az orrnyergeden.

Számít a súly.

Az olyan erős, könnyű anyagok, mint az alumínium és a titán, elegáns, kényelmes napszemüvegeket eredményeznek. Viseld őket egész nap anélkül, hogy éreznéd a jelenlétüket. Megéri.

Polarizált

Voltak idők, amikor a két kezed oda kellett adnod egy polarizált napszemüvegért. A gyártási technológiák és a bevonási technikák fejlődésének köszönhetően élvezheted a polarizált napszemüvegek előnyeit úgy, hogy közben minden végtagod megtarthatod.

A polarizáció csökkenti a tükröződést az olyan felületekről, mint a víz, hó és fényezett fém, szóval ha sok időt töltesz a szabadban, érezni fogod a különbséget. Sokkal kevesebb szemterhelés, sokkal kevesebb szemszárazság és sokkal nagyobb kényelem.

*Megjegyzés: blokkolhatja az okostelefon képernyőjének fényét is... de amúgy is túl sokat használod. A szabadban vagy. Élvezd a kilátást.

Fából készült szárak

A fából készült szárakkal rendelkező napszemüvegek természetüknél fogva egyediek. Minden természetes fából készült szárnak egyedi rostmintázata van, így egyedi lesz a napszemüveged.

A fa jobban tapad, mint a műanyag vagy a fém, így jobban a helyén marad, mint a többi napszemüveg.

Fenntartható, megfizethető, kényelmes, egyedi... Mi kellhet még?

Bizonytalan vagy, hogy mi neked az előnyös?

Ha érdekelnek a napszemüvegek, olvasd el útmutatónkat a tökéletes napszemüvegről.

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Rendszeresen közzéteszünk ehhez hasonló listákat, tippeket, trükköket, útmutatókat, kulisszák mögötti cikkeket és új termékkollekciókat, a Trendhim Tribe tagjai pedig ezeket első körben láthatják.

Regisztrálj az alábbiakban, és értesült első kézből újdonságainkról.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..