365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat

9 legnépszerűbb nyaklánc típus és láncszem férfiaknak

A finom ezüstláncoktól a nehéz arany nyakláncokig, a láncok a férfi ékszerek elengedhetetlen kellékei. Nem biztos, hogy mindenkinek a szabványos pancer lánc való. Merüljünk el a nyakláncok változatos világában és az útmutató végére már kívülről fogod fújni a különbséget a figaro és a kötél lánc között, valamint jobban átlátod melyik stílus illik hozzád a legjobban.

1 9 legnépszerűbb nyaklánc típus és láncszem férfiaknak1.1 Nyaklánc típusok1.2 Milyen méretű és hosszúságú láncra van szükségem?

Nyaklánc típusok

1. Anker lánc

A horgonyláncra emlékeztető lánc egy sor azonos ovális láncszemből áll, amelyek egységes mintázat alapján vannak egymásba illesztve. Tökéletes medálokhoz, az anker lánc olyan, mint egy fehér póló – mindenkinek szüksége van egyre az arzenáljába.

2. Pancer lánc

Az egymásba illeszkedő egyforma, lapos és csavart láncszemekkel, amelyek laposan simulnak a bőrhöz, a pancer lánc a férfias vonzerő szinonimája. Ez a láncok bőrdzsekije – merész és kissé lázadó.

3. Figaro lánc

Ez az olasz szépség a pancer lánc egy változata, a váltakozó kis és nagy láncszemek ritmikus mintázatával. Ez a láncok operaénekese – dallamos és magával ragadó.

4. Gömblánc

Fémgolyók sorából áll, így ő a furcsa unokatestvér a családban. A gömblánc a láncok pöttyös nyakkendője – mókás, játékos és jellegzetes.

5. Gyöngy anker lánc

A gyöngy anker lánc egy vékonyabb anker lánc – egy finom, egyenletes láncszemekből álló lánc, amely tökéletes azok számára, akik a kifinomultságot kedvelik. Ő a csendes, minimalista részlet – visszafogott és elegáns.

6. Halszálkás lánc

A halszálkás lánc lapos, párhuzamos láncszemeivel a halak csontvázára hasonlít. Letisztult, sima textúrájáról és elegáns megjelenéséről ismert. Meglehetősen merev, a halszálka láncok ritkán csavarodnak el vagy gabalyodnak össze.

7. Kötél lánc

Ahogy a neve is mutatja, a kötél lánc úgy néz ki, mint egy klasszikus kenderkötél. Csillogó fém formájában azonban az erő és a kifinomultság megtestesítője. A kötél lánc egy személyre szabott öltöny – mindig elegáns és lenyűgöző.

8. Kockalánc

A négyzet alakú láncszemekből álló, folyamatos, sima láncot alkotó kocka lánc a kollekció modern, geometrikus darabja. Ez a ruhatárad elegáns, fekete keretes napszemövege – menő és divatos.

9. Kígyólánc

A szorosan összekapcsolt hullámos láncszemekkel a kígyólánc úgy néz ki, akár egy kígyó teste – sima, rugalmas és kellemes érzés a bőrön. Messziről egybefüggőnek tűnik. A kígyó lánc olyan, mint egy selyem díszzsebkendő – fényűző és egzotikus.

Milyen méretű és hosszúságú láncra van szükségem?

Egy túl szoros lánc miatt úgy érezheted magad, mintha egy órisáskígyóval birkóznál, míg egy túl hosszú lánc miatt úgy érezheted, mintha a világ súlyát cipelnéd válladon. A megfelelő nyaklánc kiválasztásához való tippekért, tekintsd meg részletes útmutatónkat a "nyakláncok méretéről és hosszáról".

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..