365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

FÉRFI KÉKFÉNY SZŰRŐS SZEMÜVEGEK

Éppen most is azt a kék színű fényt bámulod, ami nem csak a szemeidet erőlteti meg túlzottan, de az esti alvást is megnehezítheti. A monitorodtól való elbúcsúzás helyett szerezz be egy kékfény szűrős szemüveget, ami kiszűri az ártalmas kék fényt, ezzel csökkentve a szemeid digitális terhelését.

Ft
Ft
7 termék

ADJ EGY KIS SZÜNETET A SZEMEIDNEK A FÉRFI KÉKFÉNY SZŰRŐS SZEMÜVEGGEL

Most is éppen azt nézed. A képernyőd kék fényét bámulod éppen. Ha ezt túl sokáig teszed, akkor nagyon fáradtak lesznek a szemeid. Ha hozzátesszük ehhez azt a tényt is, hogy sokan közülünk nem pislognak eleget, miközben a monitort használják, az már komoly problémához vezethet. Pislogj, amikor csak teheted!

Nem tudod elkerülni a kék fényt, de megvédheted a szemeid – egy kékfény blokkoló szemüveggel. A kékfény szűrős szemüvegek – amiket monitor szemüvegeknek is nevezünk – segítenek csökkenteni a szem feszülését és megvédi a szemeid, amikor órákat töltesz a számítógéped előtt vagy azonos színű cukorkákat párosítasz össze a mobilodon. A kékfény szűrős szemüvegeink széles választékában olyan darabokat találsz, amik kiszűrik a káros kék fényt, és csökkentik a visszacsillanó fény vakító hatását is.

A legjobb kékfény ellenes szemüvegek 100% UV-védelmet is nyújtanak. Tudod, nem minden napszemüveg lencséje sötét – hiszen az a legfontosabb, hogy UV-védelemmel ellátott réteg legyen rajtuk. A Waykins dán tervezésű monitor szemüvegei kékfény szűrős lencsékkel lettek ellátva, és teljes védelmet nyújtanak a napsugarakkal szemben is.

Habár a jobb látás igen fontos… a számtalan stílusú szemüvegeink között találsz majd olyat, amitől jól is fogsz kinézni. A browline szemüvegektől a pilóta szemüvegekig nálunk megtalálhatod azt a kékfény szűrős szemüveget, ami megvéd és a legjobban illik a stílusodhoz.

MITŐL MŰKÖDIK A KÉKFÉNY SZŰRŐS SZEMÜVEG?

A kék fényt blokkoló szemüveg lencséi úgy vannak kialakítva, hogy elnyeljék a kék/ibolya színű fényt, amit a körülöttünk lévő készülékek bocsátanak ki magukból. A kékfény szűrős számítógép szemüvegek általában átlátszó lencsével vannak ellátva, és nagyon sok féle stílusban érhetőek el a férfiak számára. Ez a kék fényt blokkoló technológia potenciálisan segít blokkolni a szem fáradságát, a fejfájást, illetve segít, hogy szabályosabban tudj aludni. A digitális szemfeszültségnél sok egyéb más tényező is közrejátszik. Az anti-kékfény szemüvegek nem jelentenek teljes gyógyulást, de egy lépéssel közelebb visznek az egészséges szemekhez.

Áttetsző lencsés szemüvegek teljes kínálata férfiaknak itt.