Ingyenes kiszállítás
mindenre | Lejár:

00:00:00

Ingyenes kiszállítás mindenre

Lejár:

00:00:00
365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Ingyenes standard szállítás az összes rendelésre-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

BASEBALL SAPKA

Az univerzális méretű baseballsapkák már egy jó ideje "kötelező" alkalmi férfi kiegészítőnek számítanak a divat világában.
A patentos példányok egy 6 panelből álló felső részt és teljesen lapos napellenzőt kaptak.
A kényelem érdekében ezek a sapkák teljes mértékben állíthatóak a sapka hátulján található zárnak köszönhetőn.
Minden modellünk raktáron van és készen áll az ingyenes kiszállításra!

Hogyan mérd le
Ft
Ft
27 termék

ÁLLÍTHATÓ BASEBALLSAPKÁK

A férfi baseballsapkák többféle igazítási/rögzítési móddal készülhetnek. Léteznek műanyag patentos ("snapback") sapkák és olyanok, amiknél egy mérethez igazítható szalagra kell a csatot rácsatolni ("strapback"). Egy másik verziónál a mérethez igazítás és rögzítés tépőzárral történik. A férfi baseballsapkák egy funkciót tekintve feltétlen egyeznek, ez pedig az arc leégésének az elkerülése. Az anyag függvényében egy baseballsapka lehet melegebb viselet, de közben kellően szellős is maradhat ahhoz, hogy hagyja a fejbőrt lélegezni. A méret nem igazán számít egy állítható baseballsapka vásárlásánál. Az alváltozatokat golfsapkaként, krikettsapkaként, fuvarossapkaként is forgalmazzák.

A BASEBALLSAPKÁK TÖRTÉNETE

Ahogy a nevük is jelzi, a baseballsapkák eredetét az amerikaiak egyik kedvenc sportjában kell keresni. A klasszikus, "fitted" baseballsapka eredetileg a játékosoknak készült és hátul még nem igazítható mérethez. A népszerű népszerűsége áthatotta a kultúrát, és a gyártók is felfedezték maguknak ezt a sapkát. A széles közönség száműra készült változatok azonban már csak gazdaságossági okok miatt is mérethez igazítható verziókban készültek. Az előnyük, hogy nincs szükség a pontos méret keresgélésére, nyugodtan választhatod azt, ami színre vagy stílusra jobban tetszik. A '80-as évek végén, a '90-es évek elején az olyan szupersztárok, mint Ice Cube vagy Dr Dre hozták a divatba a baseballsapkát, ami azután is mainstream maradt. Ezt mi sem jelzi jobban, minthogy például Kanye West vagy Mac Miller is előszeretettel mutatkozik ilyen tökfödőben!

Strapback Versus Snapback Caps

In recent style, men’s strapback caps have emerged as a more elite version of the snapback hat. This style has an adjustable strap rather than a series of snaps. Snapback caps are the obvious choice if you’re in a rush because it takes almost no time to get the ideal fit. A strapback takes a bit more finesse but will give the same snug fit as one with snaps.

MÉG MINDIG LÉTEZNEK A "FITTED" BASEBALLSAPKÁK!

Egy fitted baseballsapka méretre készült vagy egy pontos fejméretre van szánva. Ilyen sapkákat is árulunk, amik egytől egyik Olaszországban, kézzel készültek. Hasonló a mejelenésük, mint egy állítható baseballsapkának, de ott van bennük az a plusz érzés, hogy valami rád szabottat és egyedit viselsz.

További férfi kalapok és sapkák elérhetők itt.