Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat

Egy kalandra kész karóra tervezése

Lépj be a dizájnstúdiónkba, és nézd meg, ahogyan a vásárlói vélemények egy kalandra kész Seizmont időmérővé állnak össze.

1 Egy kalandra kész karóra tervezése1.1 1. fejezet: veled kezdődött1.2 2. fejezet: vázlatok1.3 3. fejezet: a nagyobb az jobb is?1.4 4. fejezet: 3d nyomtatás & további változtatások

1. fejezet: Veled kezdődött

2. fejezet: Vázlatok

3. fejezet: A nagyobb az jobb is?

4. fejezet: 3D nyomtatás & további változtatások

5. fejezet: A kockázat vállalása

Az első minták megérkeztek! Csodás érzés működés közben látni az iránytűt – remekül működik, és megadja azt az extra rezgést, amiben reménykedtünk. A férfiak, akikkel beszéltünk valami olyat akartak, amitől megállnak és elcsodálkoznak a barátaik. Szerintük sikerült megalkotni.

Még ebben a szakaszban is változtatunk dolgokon. Az óratok kivitelezése nem volt a legmegfelelőbb, ezért többféle csiszolási opciót is bevezettünk. A kapocs is túl nagy volt, ezért kicseréltük. Habár minden óraszíj gyorsan kioldható lesz a könnyebb személyre szabáshoz, még mindig kockázatot vállaltunk a szürke szíjjal.

6. fejezet: Mi következik?

Ha elkészültek az utolsó módosítások, akkor elkezdjük a gyártást! Számításaink szerint az iránytűs karórák szállítása meg is kezdődhet a nyár végén.

Alig várjuk már. Te hogy vagy vele?

7. fejezet: Megérkeztek! Az iránytűs karórák itt vannak

Már a kezdetektől az volt a tervünk, hogy egy olyan iránytűs karórát készítsünk, amire féltékenyek lesznek a barátaid. Pontosan olyat, mint amilyet te is kértél tőlünk. Egy olyan karórát, ami elegáns és stílusos, ezért jól mutat öltönnyel és blézerrel is.

A várakozásnak végre vége! Büszkén mutatjuk be a legújabb férfi karóra kollekciónkat – tartós rozsdamentes acél óratokkal, valódi bőr óraszíjjal és Miyota 2035 kvarc óraművel.

Az már a te döntésed, hogy merre mész tovább.

Nézd meg a végleges, kalandra kész időmérőinket lent.