Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

SPORT NAPSZEMÜVEGEK

A férfi sport napszemüvegek nem csak sportoláshoz jók. Körülölelő, könnyű kialakítása és a stabil illeszkedése praktikussá teszi minden olyan alkalomra, amikor azt szeretnéd, hogy napszemüveged rajtad maradjon. Folyamatosan bővülő választékunkban a motoros napszemüvegektől a polarizált sport napszemüvegekig, rengeteg stílust megtalálsz - vásárolj és próbáld ki, milyen érzés a biztonság.

10 termék
10 termék

MELYEK A LEGJOBB NAPSZEMÜVEGEK SPORTOLÁSHOZ?

A legjobb napszemüveg sportoláshoz az a napszemüveg, amelyik az arcodon marad. Akár futsz, kerékpározol, túrázol vagy teniszezel, az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy a napszemüveged lecsússzon.

Gondosan válogatott sport napszemüveg választékunk könnyű, de tartós keretekkel rendelkezik. A legtöbb modell teljes szemvédelmet nyújt és távol tartja a káros UVA- és UVB-sugarakat, a szelet és a vakító fényt. Készen állsz a triatlonra? Nálunk megtalálod hozzá a napszemüveget... csak a vágy vezéreljen!

KÖRÜLÖLELŐ NAPSZEMÜVEGEK

A sport napszemüvegeket a körülölelő keret határozza meg és helyezi előnybe más napszemüvegekkel szemben. Egyes körülölelő sport napszemüvegek egy összefüggő lencsével rendelkeznek, míg másoknak 2 lencséjük van (a hagyományos napszemüvegekre jellemzően). A lencsék mellett azt is észre veheted, hogy vannak teljes és félkeretes modellek.

A félkeretes napszemüvegeknél a szemöldök mentén egy sáv húzódik, erre vannak a lencsék felfüggesztve. Ez a stílus tiszta látómezőt biztosít, a kilátást megzavaró keret nélkül. Mivel a perifériás kilátás zavartalan és lehetővé teszi, hogy az előtted lévő pályára koncentrálj, ezt a stílust gyakran megtalálhatod futó- és kerékpáros napszemüvegként.

A körülölelő sport napszemüveg a perifériás fénytől is védi látásod. Próbálj fel egyet és meglátod, hogy a hagyományos férfi napszemüvegekkel ellentétben, még szemeid oldalát is védi. Ez csökkenti a szem megerőltetését és védi a szemet körülvevő érzékeny bőrt a nap káros sugaraitól.

Lesd meg törésálló polikarbonát lencséink választékát is. Ezek ütésállóak és sokkal biztonságosabbá teszik a sporttevékenységeket.

MOTOROS NAPSZEMÜVEG

Motoros szemüvegek és motoros napszemüvegek választékát kínáljuk a leendő motorosok vagy a motorkerékpár rajongók számára. Ezek a motoros napszemüvegek belső puha habszivacs párnázással vannak ellátva, amely megakadályozza, hogy a por, a törmelék és a szél megsértse szemeid és elhomályosítsa látásod.

POLARIZÁLT SPORT NAPSZEMÜVEGEK

Ha valaha is szükség volt polarizált lencsékre, az biztos, hogy egy férfi sport napszemüveg esetében történt. A polarizált lencséket úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a víz, a hó és az előtted lévő út vagy kerékpár stb. okozta tükröződéseket. Mivel a sport napszemüvegeket és a motoros napszemüvegeket sportolásra használják, logikus, hogy a tükröződés csökkentése fontos szerep.

Kombináld a polarizált lencséket UV-védelemmel, és máris biztonságosan élvezheted kedvenc időtöltésed.