365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

LOCS NAPSZEMÜVEGEK

A Locs az a veterán amerikai napszemüvegmárka, amely a fejet körbeölelő, motoros napszemüvegeinek a vagány stílusáról ismert. Ha emlékszel Arnold Schwarzeneggerre az első Terminátor filmben, ő ott a napszemüveget pontosan egy motorostól vette el. Bár a legtöbb kivitel kifejezetten férfias, kínálatunkba néhány uniszex jellegű kivitelt is becsempésztünk.

Ft
Ft
3 termék

LOCS FÉRFI NAPSZEMÜVEGEK

A Locs napszemüvegek a klasszikus motoros stílustól a hardcore gengszterekig a férfi stílus örökzöld alapdarabjává váltak. Tudod, vannak azok a pixeles napszemüvegek, amelyek a "thug life" mémekben az emberek arcára hajlanak. Azok Locs szemüvegek!

Vagy hát, nem egészen... csak sima fekete napszemüvegek fekete reprezentációi, de akár azok is lehetnének!

FÓKUSZÁLJ

A LOCS napszemüvegeket a jellegzetes vastag száruk teszi egyedivé. Nemcsak nagy vásznat biztosítanak a klasszikus LOCS logónak, de megvédik a szemed az oldalról jövő fénytől is. Koncentrálj arra, ami éppen előtted van. Ami periférián van... izé... periférián.

Ezek az ikonikus, minőségi napszemüvegek egy kis extra utcai hangulatot kölcsönöznek a stílusodnak. Bárki viselheti őket, a horgászoktól a motorosokon át a pilótákig, de ha egyszer felveszed, LOCS fickó leszel. Lehet, hogy elhagyod a betondzsungelt, de az nem hagy el téged.