365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

FAKERETES NAPSZEMÜVEGEK

Az összes "fa", tiszta lencsés napszemüvegünk kerete valódi fából készült. A kínálatunkban ébenfa, bambusz, rózsafa (paliszander) és zebra is található, sőt, néhány modellnél újrahasznosított anyagot használtak fel. A természetes faanyag használata minden egyes ilyen darabnak egyedi texturát és színösszeállítást kölcsönöz. Amellett, hogy élvezheted az UV-védelem és a polarizált lencsék előnyeit, olyasvalamit viselsz majd, amiben más leszel, mint a többi!

Ft
Ft
11 termék

FAKERETES, TISZTA LENCSÉS NAPSZEMÜVEGEK

A fakeretes napszemüvegeinknél azokra is gondoltunk, akik a sok fém és műanyag helyett egy környezetbarátabb megoldással óvnák a szemük világát, egyben valami egyedire és elütőre is vágynak. Arra kevesebben gondolnak, hogy egy fakeret kényelmesebb a vastag műanyag kereteknél. Sőt, egyes modelljeinket újrahasznosított farostból készítették.

A LENCSÉK

Ha fakeretes napszemüveget szeretnél, mindig olyant válassz, amiknek a lencséi tudják az UV-A és UV-B védelmet, és amik polarizáltak. Egy polarizált lencséjű napszemüvegben kevésbé fárad a szem és nem olyan vakító a különféle felületekről (vízfelszín, hó, üveg, autófényezés) visszaverődő napfény.

MIÉRT VÁLASSZ EGY FAKERETES NAPSZEMÜVEGET

A hőmérséklet Talán meg fogsz lepődni, de egy fakeret tartósabb, mint a műanyag. A fém és a műanyag keretek törékennyé válhatnak a hidegben és kellemetlenül felforrósodhatnak a nagy melegben. Egy fakeretes napszemüveg viszont egész évben ugyanolyan kényelmes viselet marad.

A súly miatt Egy fakeret annyira könnyű, a lencsék pedig annyira tiszták, hogy szinte észre sem veszed, hogy egy ilyen napszemüveget viselsz.

Környezetbarát A farost egy könnyűszerrel újrahasznosítható, természetes anyag. Vannak is ilyen újrahasznosított faanyagból készült szemüvegeink a kínálatunkban.

Egyediség Minden egyes fakeret kézzel készült, nem fröccsentőgéppel. A faanyag természetes erezete minden egyes darabnál egy kicsit másmilyen, vagyis feltétlen egyedi terméket kapsz kézhez!

Kézműves termék Egy fakeretes napszemüveggel olyan terméket viselsz majd, amin valaki, egy személy figyelemmel és elhivatottsággal dolgozott. Ennek is megvan a feelingje.

Férfi napszemüvegek teljes kínálata elérhető itt.