365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

PUHAKALAPOK

Akár a városba készült egy estére, akár csak egy kis hipszter stílusra vágysz, igazán kifejezheted magad egy puhakalappal az egyre bővülő kínálatunkból. Vásárolj a gyapjú puhakalapjaink közül, amik kézzel készültek Olaszországban – tökéletesen melegen tartanak télen és hűvösen nyáron.

Hogyan mérd le
Ft
Ft
4 termék

TEDD TELJESSÉ A KINÉZETED EGY FÉRFI PUHAKALAPPAL

A puhakalap eredeti neve "trilby", ami George du Maurier "Trilby" című novellájából származik. A kalap, ami a műsorban szerepelt, hamar elhíresült "Trilby kalap néven". Eredetileg ezek a kalapok nyúlszőrből vannak, de a mi dán tervezésű kalapjaink többsége gyapjúból készült.

Akár a színházba, akár pedig a sarki kávézóba tartasz, tedd teljessé a megjelenésed egy puhakalappal az egyre növekvő kínálatunkból. Vásárolj az Olaszországban kézzel készített puhakalapok közül – tökéletesen melegen tartanak télen és hűvösen nyáron. Hétköznapi és ünnepi alkalmakra is kiváló választás lehet egy puhakalap.

MI A KÜLÖNBSÉG A PUHAKALAP ÉS A FEDORA KALAP KÖZÖTT?

A lényeges különbség a puhakalap és a fedora kalap között a karima mérete és a viselés módja – a fej hátulján a fej elejével szemben. Tehát a puhakalapnál sokkal fontosabb a stílusfaktor, mint a nap elleni védelem, ami a fedora kalap ismertetőjegy.

A puhakalap keskeny karimája a legjellemzőbb tulajdonsága. Inkább úgy kell gondolni rá, mint egy kiegészítőre, nem pedig valami olyanra, ami a naptól véd minket – mint a fedora kalap vagy a lapos sapka. A teteje is kisebb a puhakalapnak. A fedora kalapokhoz hasonlóan itt is van egy mélyedés középen, a két oldalán megszorítva.

HOGYAN VEGYÉL PUHAKALAPOT

1. Puhakalap vásárlásakor figyelj oda, hogy olyan természetes anyagot keress, aminek jó a szigetelése és a légáteresztő képessége. Ilyen a gyapjú, a pamut vagy a vászon.

2. Fontold meg egy egyszínű darab beszerzését, nem feltétlen kell feltűnő színűnek vagy mintásnak lennie a kalapodnak.

3. Viseld megfelelően a puhakalapod – enyhén hátra döntve a fejeden. Ha másképpen hordod, akkor olyan lesz, mintha túl kicsi fedora kalapot vásároltál volna.

4. Emlékezz rá, hogy a puhakalapok sokkal inkább a divatról szólnak, nem pedig a funkcionalitásról. Ha egy olyan kalapot keresel, ami a naptól véd vagy melegen tart, akkor másfélére lesz szükséged.

5. Mindenképpen homlokpánttal ellátott puhakalapot vegyél. Segít majd távol tartani az izzadságot, és könnyebb lesz tisztítani az egész kalapot.

HOGYAN TALÁLD MEG A MEGFELELŐ MÉRETŰ PUHAKALAPOT

1. Először döntsd el, hogy mennyire szeretnéd hátra döntve viselni a puhakalapot.

2. Ezután mérd meg a fejed körbe azon a részen, ahol rajta lesz majd a kalap.

3. Írd fel a méretet, majd vedd meg a megfelelő kalapot a választékunkból.

További férfi kalapok és sapkák elérhetők itt.