Ahhoz, hogy még karácsony előtt megérkezzen - rendeld meg december 19-én, hétfőn 16:00-ig

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 09-17 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

HORGÁSZ SAPKÁK FÉRFIAKNAK

6 termék
6 termék

A horgász sapkák a legjobb nyári kiegészítők, hisz arra lettek tervezve, hogy megvédjenek a naptól és az esőtől. Akár vízállót akarsz venni, hogy soha ne hagyjon el a nyári fesztiválok lüktetése, akár pedig egy olyan horgász sapkát, amit kézzel készítettek Olaszországban, az egyre bővülő kínálatunkban biztosan fogsz olyat találni, ami kellő árnyékot ad majd neked.

Legtöbbet eladott

6 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, stílustippjeinkről és trükkjeinkről, exkluzív kedvezményeket kapj és sok más!

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

MIÉRT HÍVJÁK ŐKET HORGÁSZ SAPKÁNAK?

A horgász sapkák a legjobb fejfedők a nyárra. A széles, lefelé álló kör alakú karimájukkal árnyékolják a szemeket, az arcot és a nyakat is. A horgász sapkák általában pamutból készülnek, és könnyen összetekerhetőek, összehajthatóak vagy összegyűrhetőek, hogy egyszerű legyen az elpakolásuk.

Ez a sapka az 1900-as években jelent meg először Írországban. A horgászok és a farmerek védték magukat vele a naptól és az esőtől. Innen ered a horgász sapka elnevezés is. Az angol nemesség hamar átvette ezt a divatot a vidéki írektől a hétvégi aútókázáshoz és sétákhoz... innentől lett igazán kötelező nyári sapka belőle.

Érdekesség, hogy Ausztráliában gyakran keverik azzal a sapkával, amit a katonák és a kertészek viselnek. Dániában "bøllehat" vagy vagány sapkaként is ismert.

MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK A HORGÁSZ SAPKÁK?

A horgász sapkák azóta népszerűek, hogy az ír horgászok viselték őket. A nagy berobbanás a 80-as és 90-es években kezdődött, amikor az akkori popsztárok úgy döntöttek, hogy ez egy menő viselet. A horgász sapkák azért ilyen népszerűek, mert remek védelmet nyújtanak a természeti elemekkel szemben... ráadásul még jól is néznek ki, amikor ezt teszik.

A férfi horgász sapkák a hétköznapi viseletnél néznek ki a legjobban, így egy rövidnadrággal (vagy farmerrel), illetve pólóval a legmenőbbek. Vegyél fel hozzá egy pár klasszikus sportcipőt – és minden olyan férfi kiegészítőt, amit szeretnél! – a szetted teljessé tételéhez.

MELYIK A LEGJOBB HORGÁSZ SAPKA?

Az a legjobb horgász sapka, amelyik könnyű és vízálló is egyben. Mindegyik férfi horgász sapka megvédi a szemeid és a nyakad a naptól, de nem mindegyik vízálló. Mindegy, hogy teljes fesztivállázban égsz vagy horgászáshoz használod a horgász sapkát, ez az a fejfedő, amelyik a leginkább megvéd a nap káros UV-sugaraitól… és még az esőtől is véd.

HOGYAN VEGYEK FÉRFI HORGÁSZ SAPKÁT

Akár magadnak, akár pedig ajándékba veszed a horgász sapkát, mindenképpen olyat válassz, ami vízálló, illetve pamutbéléssel és homlokpánttal lett ellátva. Ez segít abban, hogy ne szoruljon be a nedvesség (izzadság) a horgász sapkád alá.

MIT JELENT AZ ÖSSZEGYŰRHETŐ HORGÁSZ SAPKA?

Amikor arról olvastál, hogy a horgász sapka összetekerhető, összehajtható és összegyűrhető, akkor arra utaltunk, hogy bármit tehetsz azért, hogy kisebb helyet foglaljon el a táskádban. A horgász sapkák mindent kibírnak, és bármikor képesek visszanyerni a normális alakjukat.

További férfi kalapok és sapkák elérhetők itt.