365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 15 000 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-16 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

HORGÁSZ SAPKÁK FÉRFIAKNAK

6 termék
6 termék

Legtöbbet eladott

6 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

MIÉRT HÍVJÁK ŐKET HORGÁSZ SAPKÁNAK?

A horgász sapkák a legjobb fejfedők a nyárra. A széles, lefelé álló kör alakú karimájukkal árnyékolják a szemeket, az arcot és a nyakat is. A horgász sapkák általában pamutból készülnek, és könnyen összetekerhetőek, összehajthatóak vagy összegyűrhetőek, hogy egyszerű legyen az elpakolásuk.

Ez a sapka az 1900-as években jelent meg először Írországban. A horgászok és a farmerek védték magukat vele a naptól és az esőtől. Innen ered a horgász sapka elnevezés is. Az angol nemesség hamar átvette ezt a divatot a vidéki írektől a hétvégi aútókázáshoz és sétákhoz... innentől lett igazán kötelező nyári sapka belőle.

Érdekesség, hogy Ausztráliában gyakran keverik azzal a sapkával, amit a katonák és a kertészek viselnek. Dániában "bøllehat" vagy vagány sapkaként is ismert.

MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK A HORGÁSZ SAPKÁK?

A horgász sapkák azóta népszerűek, hogy az ír horgászok viselték őket. A nagy berobbanás a 80-as és 90-es években kezdődött, amikor az akkori popsztárok úgy döntöttek, hogy ez egy menő viselet. A horgász sapkák azért ilyen népszerűek, mert remek védelmet nyújtanak a természeti elemekkel szemben... ráadásul még jól is néznek ki, amikor ezt teszik.

A férfi horgász sapkák a hétköznapi viseletnél néznek ki a legjobban, így egy rövidnadrággal (vagy farmerrel), illetve pólóval a legmenőbbek. Vegyél fel hozzá egy pár klasszikus sportcipőt – és minden olyan férfi kiegészítőt, amit szeretnél! – a szetted teljessé tételéhez.

MELYIK A LEGJOBB HORGÁSZ SAPKA?

Az a legjobb horgász sapka, amelyik könnyű és vízálló is egyben. Mindegyik férfi horgász sapka megvédi a szemeid és a nyakad a naptól, de nem mindegyik vízálló. Mindegy, hogy teljes fesztivállázban égsz vagy horgászáshoz használod a horgász sapkát, ez az a fejfedő, amelyik a leginkább megvéd a nap káros UV-sugaraitól… és még az esőtől is véd.

HOGYAN VEGYEK FÉRFI HORGÁSZ SAPKÁT

MIT JELENT AZ ÖSSZEGYŰRHETŐ HORGÁSZ SAPKA?

Amikor arról olvastál, hogy a horgász sapka összetekerhető, összehajtható és összegyűrhető, akkor arra utaltunk, hogy bármit tehetsz azért, hogy kisebb helyet foglaljon el a táskádban. A horgász sapkák mindent kibírnak, és bármikor képesek visszanyerni a normális alakjukat.

További férfi kalapok és sapkák elérhetők itt.