365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

HORGÁSZ SAPKÁK FÉRFIAKNAK

A horgász sapkák a legjobb nyári kiegészítők, hisz arra lettek tervezve, hogy megvédjenek a naptól és az esőtől. Akár vízállót akarsz venni, hogy soha ne hagyjon el a nyári fesztiválok lüktetése, akár pedig egy olyan horgász sapkát, amit kézzel készítettek Olaszországban, az egyre bővülő kínálatunkban biztosan fogsz olyat találni, ami kellő árnyékot ad majd neked.

Hogyan mérd le
Ft
Ft
18 termék

MIÉRT HÍVJÁK ŐKET HORGÁSZ SAPKÁNAK?

A horgász sapkák a legjobb fejfedők a nyárra. A széles, lefelé álló kör alakú karimájukkal árnyékolják a szemeket, az arcot és a nyakat is. A horgász sapkák általában pamutból készülnek, és könnyen összetekerhetőek, összehajthatóak vagy összegyűrhetőek, hogy egyszerű legyen az elpakolásuk.

Ez a sapka az 1900-as években jelent meg először Írországban. A horgászok és a farmerek védték magukat vele a naptól és az esőtől. Innen ered a horgász sapka elnevezés is. Az angol nemesség hamar átvette ezt a divatot a vidéki írektől a hétvégi aútókázáshoz és sétákhoz... innentől lett igazán kötelező nyári sapka belőle.

Érdekesség, hogy Ausztráliában gyakran keverik azzal a sapkával, amit a katonák és a kertészek viselnek. Dániában "bøllehat" vagy vagány sapkaként is ismert.

MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK A HORGÁSZ SAPKÁK?

A horgász sapkák azóta népszerűek, hogy az ír horgászok viselték őket. A nagy berobbanás a 80-as és 90-es években kezdődött, amikor az akkori popsztárok úgy döntöttek, hogy ez egy menő viselet. A horgász sapkák azért ilyen népszerűek, mert remek védelmet nyújtanak a természeti elemekkel szemben... ráadásul még jól is néznek ki, amikor ezt teszik.

A férfi horgász sapkák a hétköznapi viseletnél néznek ki a legjobban, így egy rövidnadrággal (vagy farmerrel), illetve pólóval a legmenőbbek. Vegyél fel hozzá egy pár klasszikus sportcipőt – és minden olyan férfi kiegészítőt, amit szeretnél! – a szetted teljessé tételéhez.

MELYIK A LEGJOBB HORGÁSZ SAPKA?

Az a legjobb horgász sapka, amelyik könnyű és vízálló is egyben. Mindegyik férfi horgász sapka megvédi a szemeid és a nyakad a naptól, de nem mindegyik vízálló. Mindegy, hogy teljes fesztivállázban égsz vagy horgászáshoz használod a horgász sapkát, ez az a fejfedő, amelyik a leginkább megvéd a nap káros UV-sugaraitól… és még az esőtől is véd.

HOGYAN VEGYEK FÉRFI HORGÁSZ SAPKÁT

MIT JELENT AZ ÖSSZEGYŰRHETŐ HORGÁSZ SAPKA?

Amikor arról olvastál, hogy a horgász sapka összetekerhető, összehajtható és összegyűrhető, akkor arra utaltunk, hogy bármit tehetsz azért, hogy kisebb helyet foglaljon el a táskádban. A horgász sapkák mindent kibírnak, és bármikor képesek visszanyerni a normális alakjukat.

További férfi kalapok és sapkák elérhetők itt.