Rendelj február 7 kedd 16:00 óráig, hogy megérkezzen Valentin-nap előtt.

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-16 óráig)

VALENTIN-NAP

VEGYÉL SZEMÉLYES AJÁNDÉKOT

14%

KEDVEZMÉNY A TELJES

WEBOLDALON

Minden kiegészítő
Kiegészítők öltönyhöz
Ékszerek
Táskák & Pénztárcák

Rendelj február 7 kedd 16:00 óráig, hogy megérkezzen Valentin-nap előtt.

VALENTIN-NAP / 14% KEDVEZMÉNY A TELJES WEBOLDALON

VEGYÉL SZEMÉLYES AJÁNDÉKOT

Rendelj február 7 kedd 16:00 óráig, hogy megérkezzen Valentin-nap előtt.

Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett -

VALENTIN-NAP / 14% KEDVEZMÉNY A TELJES WEBOLDALON

VEGYÉL SZEMÉLYES AJÁNDÉKOT

Trendhim
×
Trendhim
Nyelv:
Borotválkozás
Csokornyakkendők
Díszzsebkendők
Fülbevalók
Gyűrűk
Hajtókatűk
Kalapok
Karkötők
Kesztyűk
Mandzsettagombok
Nadrágtartók
Napszemüvegek
Nyakkendők
Nyakkendőtűk
Nyakláncok
Pénztárcák
Szakállápolás
Sálak
Táskák
Áttetsző lencsés szemüvegek
Órák
Övek
06-21-200-7871
Munkanapokon 08-16 óráig
Összes megtekintése

Zöld energia a Trendhimnél

"Ha valódi változásra van szükség, mindenkinek részt kell benne vennie - ez a Trendhimre is vonatkozik. Energiaforrásunk vizsgálata magától értetődő első lépésnek tűnt. A zöld energia használata és szén-dioxid kibocsátásunk kompenzálása faültetéssel, számunkra nem is volt kérdés." - Nicolaj Foldager, a Trendhim pénzügyi igazgatója

Ahogy a Trendhim növekszik, úgy nő az energiaigényünk is. A raktár- és irodaterületünk bővítése több energiát igényel a munkánkhoz! Ezért kerestünk fenntarthatóbb energiaszolgáltatókat, akik lépést tudnak tartani növekvő igényeinkkel.

A klíma vészhelyzet egyre súlyosbodik és hatása hamarosan visszafordíthatatlanná válhat. A megoldáshoz cselekvésre van szükség és mi szilárdan hiszünk benne, hogy mindenki felelőssége, hogy megtegye a tőle telhetőt. Elkötelezettek vagyunk a jobb döntések mellett, amelyek segítenek csökkenteni környezeti hatásainkat. Minden döntés számít és csak a határozott cselekvés lassítja a felmelegedést és növeli esélyünket egy fenntarthatóbb jövőre.

Az erő forrása

A fenntarthatóság kis lépésekkel kezdődik. Dánia híres szélenergia-ágazatáról és a tájat borító lenyűgöző turbináiról. A szélenergia olyan fenntartható megoldás, amely nem szennyezi a levegőt és a vizet, dán márkaként pedig nem volt kérdés, hogy a szélenergiát válasszuk energiaforrásként. Most már büszkén mondhatjuk, hogy főhadiszállásunk és raktárunk energiaellátásának 100%-a dán szélturbinákból származik!

Klímabarát

Erőfeszítéseink nem merülnek ki ennyiben. A faültetés ellensúlyozza a szén-dioxid kibocsátást, mivel a fák a szén-dioxid megkötésének és tárolásának leghatékonyabb eszközei közé tartoznak. Elkötelezettek vagyunk az energiatermelésből származó szén-dioxid kibocsátás kompenzálása mellett. Az NRGi energiaszolgáltatóval kötött megállapodásunk magában foglalja az együttműködést a Hedeselskabet nevű szervezettel, amely több mint 150 éves tapasztalattal rendelkezik erdősítés terén. Bevezették a "Klimaskov for fællesskabet" koncepciót, ami dánul azt jelenti "klíma erdő a közösségért". Szervezetekkel és ügyfelekkel együttműködve, új erdőket telepítenek Kelet-Jyllandon, amelyek évről évre növekedni fognak az elkövetkező generációk számára. Ez a kezdeményezés nemcsak a szén-dioxid megkötésére szolgál, hanem a biológiai sokszínűség növelésére is, mivel rengeteg élőlény költözhet be és nevezheti ezeket az erdőket otthonának a későbbiekben.

Vissza
Elfelejtettem a jelszavam

Köszönjük! Ha már van fiókod nálunk, akkor egy e-mailt fogsz tőlünk kapni. Ha nem kaptál e-mailt tőlünk, akkor az azért van, mert nem vagy beregisztálva. Ezt a "Bejelentkezés" menüpontban tudod megtenni a "Fiók létrehozása"-ra kattintva.

Hoppá! Az e-mail címedre is szükségünk lenneÉrvénytelen e-mail címet adtál meg