Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

Napszemüvegek | Vásárolj 2 és spórolj 20%

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 000 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

BOROTVAKÉS

Figyelmeztetés – az egyenes borotvákat csak igazi férfiaknak ajánljuk. Nem véletlenül hívják torokvágó késnek is, hiszen ezekhez a borotvákhoz figyelem kell, a kezed nem remeghet, amikor használod őket. Akkor mégis miért vennél ilyet? Hidd el, egy ilyen késsel igazán alapos a borotválkozás, plusz elmondhatod majd magadról, hogy megtanultál borotvakéssel borotválkozni! A kínálatunkban találsz megfelelő borotvakést kezdőknek és haladóknak is, akár eldobható pengéset is. A késeket kérheted gravírozva is!

15 termék
15 termék

HASZNÁLJ BOROTVAKÉST ALAPOS BOROTVÁLKOZÁSHOZ

Amikor a férfiak még mind simára akartak borotválkozni, létrehozták az egyenes borotvapengéket. Az éles penge még a legsűrűbb szakállon is könnyedén és elegánsan siklik keresztül. Ezek a kézzel készített borotválkozási eszközök a többi borotvához képest nagyobb kezdeti befektetéssel járnak, de helyes karbantartás mellett egy életre szólnak.

Ha eleged van abból, hogy egyre többet fizetsz a túlzó, sokpengés és eldobható borotvákért, tegyél magadnak egy szívességet, és fektess be egy éles egyenes borotvára, amely valóban megéri az árát!

EGYENES BOROTVA ANATÓMIA

1. Markolat

2. Váll

3. Hátlap

4. Törzs

5. Csúcs

6. Vágóél

7. Penge

8. Sarok

9. Nyél

10. Forgástengely

11. Hegy

EGYENES BOROTVÁK ELDOBHATÓ PENGÉVEL

A eldobható pengés darabokat általában higiéniai okokból választják. Egy kétélű pengét két részre kell osztani, így egyidejűleg csak egy éle van használatban. Gondolj csak bele, hogy mennyi helyen használhatod azt a borotvát. Egy ilyen pengével nem kell az arcodon is ugyanazt a pengét használnod!

PENGESZÉLESSÉG.

Egy egyenes penge szélessége maghatározhatja a borotválkozás gyorsaságát, a szélesebbel gyorsabban megy a borotválkozás. Másfelől, a szélesebb darabokkal nehezebb lesz a fül és orr körül borotválkozni. Igazából rajtad áll, hogy neked milyen szélesség fekszik jobban.

ROZSDAMENTES ACÉL VAGY SZÉNACÉL – MELYIK A JOBB?

Az egyenes borotvák általában két típusú acélból készülnek: rozsdamentes acélból és szénacélból.

SZÉNACÉL

A szénacél pengét élesebbnek tartják, mint a rozsdamentes acél társát. De az utóbbival ellentétben az ilyen pengék némileg több karbantartást igényelnek, és rendszeresen be kell őket olajozni, hogy a rozsdásodás ellen megvédd őket.

ROZSDAMENTES ACÉL

Bár a rozsdamentes acél pengék élessége kevésbé lenyűgöző, mégis szuperül lehet borotválkozni ezekkel is, és ritkán kell őket megfenni. Ami pedig a legfontosabb, hogy a rozsdamentes acél pengék nagyon jól bírják a nedvességet és hol is szoktál borotválkozni...? A fürdőszobában.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ EGYENES BOROTVÁK

Mi a Trendhimnél azt tartjuk magunkról, hogy remek érzékünk van az ajándékokhoz. Ha személyes és figyelmes az ajándék, azzal érheted el a legjobb hatást. Gyakran egy gravírozott szöveg többet jelenthet, mint maga a tárgy, amit ajándékozol. H valami férfias ajándékot keresel, egy egyenes borotva jó választás lehet!

A kínálatunkban található borotvákra kérhetsz lézerrel gravírozott személyes üzenetet. Miután beszerezted a személyre szóló ajándékokat apukádnak, apák napjára, a legjobb haverodnak karácsonyra, akkkor ne feledkezz meg magadról sem. Kérd rá a neved gravírozva... vagy egy figyelmeztető feliratot,hogy óvatosan borotválkozz. Ha esetleg emlékeztetni kell erről.

További borotválkozási termékek férfiaknak itt.