365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

BOROTVANYELEK FÉRFIAKNAK

Ha egy tiszta, alapos borotválkozásról van szó, a választott eszköz is legalább annyira fontos, mint a módszer. Mi itt a Trendhimnél átgondoltan kialakított, ergonomikus nyelű, cserefejes borotvák sorát kínáljuk.

Ft
Ft
3 termék

CSEREFEJES BOROTVÁK

Manapság egy cserefejes borotva a legkézenfekvőbb hatékony megoldás annak, aki férfi borotvát keres. A műanyag nyél kényelmes, ergonomikus kialakítású, a "rápattintós" fejek cseréje egyszerű. A biztonsági borotvákra emlékeztető fejkialakítás miatt egy ilyen cserefejes borotvával nehéz komolyan megvágni magad, különösen egy egyenes pengéhez képest. Az általunk árult modellek kompatibilis cserefejei a legtöbb szupermarketben és gyógyszertárban megtalálhatóak.

MIÉRT NE VEGYEK CSAK EGY ELDOBHATÓS ÖNBOROTVÁT?

Egy eldobhatós biztonsági borotvánál a penge és a nyél egybe van építve, amit aztán általában kidobnak, ha a penge elkopik. Ezeket az olcsó borotvákat csomagban árulják. Az ilyen pengék azonban sem a munkájukat, sem a tartósságukat tekintve nem mérhetők össze egy rendes cserefejes vagy más borotváéval.

AZ ALAPOS BOROTVÁLKOZÁS TITKA

Az alapos borotváláshoz elsősorban az kell, hogy végig te irányítsd a penge útját. Hogy erre mennyire vagy képes, azt a fogás biztosságának a függvénye. Ha egy borotvanyél túl nagy, akkor az nem lesz kényelmes és nehéz lesz vele a pengét irányítani. Ha túl vékony vagy formára kedvezőtlen, akkor könnyebb vele megcsúszni. Az ideális borotvanyél az, amelyikkel biztosan és kényelmesen tudod irányítani a penge útját az arcodon.

A cserefejes borotváink nyelei az alábbi szempontok alapján készültek:

Az ujjaknak biztos fogást nyújtanak.

Lepergetik a vízet, hogy az ne okozzon csúszást.

Jól illeszkednek a kéz formájához és könnyedén mozgathatóak a függőleges tengelyük körül.

Ennyi minden múlik egy borotvanyélen. Sokan nem is gondolnak erre addig, amíg meg nem ejtik az első komoly sebet magukon.

MAGAMNÁL TARTHATOM A CSEREFEJES BOROTVÁMAT A KÉZIPOGGYÁSZOMBAN?

Az amerikai TSA (Transportation Security Administration of the United States) előírásai szerint az utas a kézipoggyászában magával viheti a cserefejes és az eldobható borotváit, beleértve a cserefejeket és külön a borotvanyelet is. De az ilyesmit érdemes minden egyes országnál külön leellenőrzni, nehogy a legrosszabb pillanatban érjen minket meglepetés.

További borotválkozási termékek férfiaknak itt.