365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 700 Ft felett-
Kapcsolat

A vándorlási vágy tervezése

Hogyan és miért terveztük az utazók kollekcióját

1 A vándorlási vágy tervezése1.1 1. fejezet - inspiráció1.2 2. fejezet - papír és toll1.3 3. fejezet - a 3. dimenzió1.4 4. fejezet - valóságellenőrzés

1. fejezet - Inspiráció

Természetes, hogy azt akarjuk, amit nem kaphatunk meg. Átnézni egy mezőn, tudva, hogy nem tudsz keresztülmenni rajta. A több, mint egy év bezártság mindannyiunkat megtöltött azzal, amit megközelíthetetlen német szomszédaink "fernweh"-nek hívnak, vagyis a messzi távolba vágyakozással - messzi betegség - néha vándorlási vágynak fordítják, ami nem egészen ragadja meg a fájdalmat.

Felfedezők vagyunk. Nem számít, milyen szilárd gyökeret eresztünk egy helyen, mindig ott van az a hang, amely kalandra hív minket. Ezért utazunk. És ez a hang inspirálta a Trendhim csapatát az utazók kollekciójának megtervezésére.

2. fejezet - Papír és toll

Utazóként olyan termékeket tervezünk, amelyek a felfedezés szabadsága után sóvárgó vándorhoz beszélnek. Felkaptuk a ceruzákat és a vázlatfüzeteket, és munkához láttunk.

Az utazás legikonikusabb szimbólumai az iránytű és a térkép, és ezek kerek jellege lehetővé tett néhány érdekes kombinációt és kiegészítő dizájnt.

“Szabad, mint a madár,” tartja a kifejezés, megragadva az utazó szellem lényegét. A Trendhim csapata úgy tervezte a szárnyas medált, hogy ezt a szabadságvágyat képviselje. Sok más is készülőben van, mindegyiket a nomád örökségünk és a világ megismerése iránti vágyunk ihlette.

3. fejezet - A 3. dimenzió

Miután papíron a tervek elkészültek, a Trendhim csapata átülteti őket 3D-be. Néha az, ami egy vázlaton lenyűgözőnek tűnik, egyszerűen nem működik 3D-ben. És ha nem működik 3D-ben, akkor jó eséllyel rajtad sem fog. Néhány tervet elvetünk, de a túlélők erősebbé válnak.

A modellek készen állnak, a közelebbi vizsgálathoz 3D-nyomtatjuk az elemeket. Szintúgy, ami 3D-ben működik, nem mindig működik a való életben. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk a gyenge láncszemeket és a pontatlan részleteket vagy tervezési hibákat. Amikor például kinyomtattuk az egyik karkötőnk elemeit, azt tapasztaltuk, hogy a csat túl kicsi volt.

Ezeknek a problémáknak az inkrementális tervezési megközelítéssel történő azonosítása megakadályozza, hogy bekerüljenek a csomagodba.

4. fejezet - Valóságellenőrzés

A beszállítónktól származó minták eltérhetnek a 3D nyomtatott mintáktól. A fémes csillogás elnyomhatja a részleteket vagy kiemelheti a tökéletlenségeket. Ez is egy iteratív folyamat és gyakran több mintán megyünk keresztül, mire minden részletet eltalálunk.

Most az acél és annak bevonatának tartósságára összpontosítunk, hogy biztosítsuk készen állását egy aktív ember életmódjára, akit újra felfedezi a világot. Stresszkezeljük a láncszemeket annak érdekében, hogy ellenálljanak mindennek, aminek aláveted őket és kopásvizsgáljuk a bevonatot, hogy soha ne kelljen levenned, mielőtt beugranál a vízbe.

CSATLAKOZZ ÉS NYERJ 150000 FT-OT

Iratkozz fel a stílustippek, különleges ajánlatok és az új termékek bevezetéséről szóló információk folyamatos áramlására. Automatikusan részt vehetsz egy havi sorsoláson, amelyen 150000 Ft értékű ajándékkártyát nyerhetsz.

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..