Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

Spórolj 20%-ot minden napszemüvegen

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 11 700 Ft felett-
Kapcsolat

A tervezés mögött: A részletek, amik számítanak

A tervezési rajzoktól és digitális mintáktól a kész termékekig – így adunk bonyolult részleteket minden egyes Arkai medálos nyaklánchoz és karkötőhöz.

1 A tervezés mögött: a részletek, amik számítanak1.1 1. fejezet: egy görgetéssel kezdődött1.2 2. fejezet: rajzok és kövek1.3 3. fejezet: a ceruzától a digitális rajzolásig1.4 4. fejezet: a várakozás1.5 5. fejezet: frissítések és fejlesztések1.6 6. fejezet: a sokadik alkalom a függő

1. fejezet: Egy görgetéssel kezdődött

Ez a kollekció azzal kezdődött, hogy az egyik márkakutatónk az Instagramját görgette. Miután észrevette, hogy mennyien viselnek újra medálos nyakláncot, mélyebbre ásott a témában. Meknéztük a telefonunk és mi is észrevettük ezt. Ez egy apró dolog, ami a mindennapok része. Azonban ennél a történetnél ez az a dolog, ami útjára indította az Arkai minikollekcióját.

Olyan érdekes kiegészítőket akarunk készíteni, amik nem csak magukban, de együtt is jól mutatnak majd. És ahogyan a népszerű Arkai karkötő kollekció, úgy az új medálos nyaklánc kollekció is természetes, exkluzív és világot járt érzést sugároz magából.

Az a célunk, hogy kiváló minőségű kövek és anyagok felhasználásával olyan termékeket hozzunk létre, amik megállítanak a görgetésben.

2. fejezet: Rajzok és kövek

Az Arkai tervezőcsapatának tagjai vettek egy mély levegőt, és belevágtak a tervrajzok készítésébe. Ahogyan a kollekció egyre inkább valósággá válik, el kell gondolkoznunk az olyan finom részletekről, mint a koponya kialakítása, a logó helye, illetve a kő fajtája. A természetes kőből nem engedünk. De milyen kő legyen? Milyen színű? Ezekkel a kérdésekkel találtuk szembe magunkat.

Miután túljutottunk az első terveken, egyetértettünk abban, hogy a kollekció 40+ különböző karkötőt és nyakláncot tartalmazzon. Egészítsék ki egymást, de elég jól nézzenek ki ahhoz, hogy magukban is megállják a helyüket.

A kollekciónak a Rico nevet adtuk. Te mit gondolsz róla? Kommentálj ide, és mondd el, hogy te milyen nevet adnál neki…és milyen részleteket adnál még hozzá.

3. fejezet: A ceruzától a digitális rajzolásig

A digitális tervezőcsapatunk minden tervrajzot digitális rajzzá alakít át. Ennél a szakasznál látjuk meg, hogyan kelnek életre az egyes termékek – illetve itt jövünk rá arra is, hogy milyen részletek hiányoznak még. A bonyolultságra koncentrálunk, mert ez számít igazán az Arkai rajongóknak, illetve ez segít a legjobban elmondani a saját sztorijukat.

Amikor nyakláncra készítesz medált, akkor a méret a legfontosabb. 3D nyomtatást készítünk minden medálról, hogy leellenőrizzük az arányokat és a részleteket.

A koponya medál túl nagyra lett tervezve, így módosítanunk kellett. Elég egyszerűnek hangzik ez a dolog… Azonban egy változtatás nagyon sok mindenre lehet hatással, a kő típusától kezdve a medál teljes méretéig. Az egyetlen módja, hogy valami igazán nagyszerűt alkoss, ha dolgozol rajta.

Kezdetektől biztosak voltunk benne, hogy fekete, ezüstszínű és aranyszínű termékeket akarunk, de miután folytattuk a kutatást, utána rájöttünk, hogy a rozéaranyat is bevesszük a kínálatba. Te melyik színt választanád?Ezüst- vagy aranypárti srác vagy?

4. fejezet: A várakozás

Most, hogy véglegesítettük az összes részletet és túl vagyunk az utolsó körös 3D nyomtatásokon, elküldtünk minden információt, részletet, képet a gyártónak. Most már nem kell túl sokáig várni, hogy megnézhessük az erőfeszítéseink eredményét a valóságban!

5. fejezet: Frissítések és fejlesztések

Megérkeztek az első minták és nem olyanok, mint amikre számítottunk. Ez minden ékszertervező számára a folyamat része. Ilyenkor van rá lehetőségünk, hogy jobb minőségű követ és fémet válasszunk. Olyan sok részlet van minden egyes darabban… ezért hajlandóak vagyunk rászánni az időt, hogy mindegyik jó legyen. Ha minden jól alakul, akkor késő őszig megkapjuk a következő mintákat. Addig is…

6. FEJEZET: A SOKADIK ALKALOM A FÜGGŐ

Miután a kőszállítókkal és gyártókkal többször is elbeszélgettünk a tökéletes minták összeállítása érdekében, végre készen álltunk a gyártás megkezdésére. A jóváhagyott mintákat használtuk fel az online látható fotók elkészítéséhez, és tudattuk a gyártókkal, hogy még több ilyen mintát szeretnénk. A kész nyakláncok és karkötők első szállítmánya egyenesen a raktárba került, és a csomagodban fog kikötni. Nem számít, mennyi időbe telik, soha nem teszünk semmi olyat a kimenő csomagba, amire nem vagyunk büszkék. Annak biztosítása, hogy minden részlet megfelelő legyen, időbe és egy csomó türelembe kerül. De amikor végre összeáll a kép, minden erőfeszítés megéri.