Rendelj február 7 kedd 16:00 óráig, hogy megérkezzen Valentin-nap előtt.

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 900 Ft - ingyenes 19 990 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-16 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Szakállgyűrűk

15 termék
15 termék

Nem minden férfi képes nagy és dús szakállat növeszteni. Azoknak akik képesek rá is csak egy töredéke meri szakállgyöngyökkel díszíteni. Azonnal eszünkbe jut róluk a történelem és a fantasztikus regények legférfiasabb szereplői. Ünnepeld sörényed, ahogy csak te vagy rá képes.

Legtöbbet eladott

15 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, stílustippjeinkről és trükkjeinkről, exkluzív kedvezményeket kapj és sok más!

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

Kinek valók a szakállgyöngyök?

Egy nagy, sűrű szakáll odaadást igényel, és óriási különbség van egy jól ápolt és egy olyan fickó szakálla között, akit épp most mentettek ki egy lakatlan szigetről 6 hónap után. Az első típus számára, szakálla karaktere kiteljesítése. Megfontolt, merész és jóképű. Hogy feldobhassa fenséges szakállát, szakállgyűrűk, gyöngyök, spirálok és függők lesznek segítségére.

Néha a vikingek szakállgyűrűjeként emlegetik, de valójában nincs meggyőző bizonyíték rá, hogy valaha is viseltek volna ilyesmit szakállukon. Skandináv régészeti ásatásokon olyan tárgyakat találtak, amiket lehet, hogy erre a célra használtak, de ugyanilyen könnyen lehettek cipőfűzőhöz használt díszgyöngyök is. 

De a törpék és vikingek média népszerűségének köszönhetően, marad a szakállgyűrű opció.

De nem minden szakállas férfinak ideálisak a szakállgyűrűk. Nagyobbra kell növesztened egy borostánál vagy hipster szakállnál, hogy a nagy szakállak országába léphess – ami elég hosszú hozzá, hogy megkösd állad alatt és van még nagyjából 10 cm, amivel dolgozhatsz.

Szakáll ékszer típusok

Gyűrűk

A szakállgyűrűk a legelterjedtebb ékszerek a terebélyes szakállú férfiak körében. Ezek olyan fémhengerek, amelyeket egy hajgumi fölé húzva a szakáll összetartására használnak.

Gyöngyök

A szakállgyöngyök általában rövidebbek és kerekebbek, mint a gyűrűk. A szakállgyöngyöknek kevesebb szőrre van szükségük, hogy a helyükön maradjanak, mivel általában lényegesen könnyebbek, mint a gyűrűk.

Spirálok

Ezeket a spirálokat szakállad köré tudod tekerni. Az anyagtól függően, amiből készült, néhánynál még cérnára sincs szükség a felhelyezéshez. 

Medálok

A szakállmedált nem a szakáll köré kell tekerni, hanem a szőrszálak közé fonni, és klipszekkel vagy spirál alakú hátlapokkal rögzíteni.

Hogyan viselj szakállgyöngyöket

Az első lépés, mielőtt felhelyeznéd a szakállgyűrűt vagy szakállgyöngyöt, hogy alaposan kifésülöd. Ez nem csak a csomóktól és gubancoktól szabadít meg, de a folyamatot is sokkal könnyebbé teszi, valamint csökkenti a szakáll térfogatát, így biztosabb alapot képez a gyűrűnek.

Az egyszerű megjelenésért, fogd össze szakállad az állad alatt és kösd össze egy hajgumival. Fűzz egy zsinórt egy hurokba a gyűrűn keresztül és a szakállad köré. Húzd át a hurkot és vele együtt a szakállad is a gyűrűn, és helyezd a hajgumi fölé.

Az igazi viking megjelenésért, ismételd meg a folyamatot 2-3 alkalommal, szakállad hosszától függően.