365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 300 Ft - ingyenes 17 500 Ft felett-
Kapcsolat
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

Szakállgyűrűk

Nem minden férfi képes nagy és dús szakállat növeszteni. Azoknak akik képesek rá is csak egy töredéke meri szakállgyöngyökkel díszíteni. Azonnal eszünkbe jut róluk a történelem és a fantasztikus regények legférfiasabb szereplői. Ünnepeld sörényed, ahogy csak te vagy rá képes.

Ft
Ft
14 termék

Kinek valók a szakállgyöngyök?

Egy nagy, sűrű szakáll odaadást igényel, és óriási különbség van egy jól ápolt és egy olyan fickó szakálla között, akit épp most mentettek ki egy lakatlan szigetről 6 hónap után. Az első típus számára, szakálla karaktere kiteljesítése. Megfontolt, merész és jóképű. Hogy feldobhassa fenséges szakállát, szakállgyűrűk, gyöngyök, spirálok és függők lesznek segítségére.

Néha a vikingek szakállgyűrűjeként emlegetik, de valójában nincs meggyőző bizonyíték rá, hogy valaha is viseltek volna ilyesmit szakállukon. Skandináv régészeti ásatásokon olyan tárgyakat találtak, amiket lehet, hogy erre a célra használtak, de ugyanilyen könnyen lehettek cipőfűzőhöz használt díszgyöngyök is. 

De a törpék és vikingek média népszerűségének köszönhetően, marad a szakállgyűrű opció.

De nem minden szakállas férfinak ideálisak a szakállgyűrűk. Nagyobbra kell növesztened egy borostánál vagy hipster szakállnál, hogy a nagy szakállak országába léphess – ami elég hosszú hozzá, hogy megkösd állad alatt és van még nagyjából 10 cm, amivel dolgozhatsz.

Szakáll ékszer típusok

Gyűrűk

A szakállgyűrűk a legelterjedtebb ékszerek a terebélyes szakállú férfiak körében. Ezek olyan fémhengerek, amelyeket egy hajgumi fölé húzva a szakáll összetartására használnak.

Gyöngyök

A szakállgyöngyök általában rövidebbek és kerekebbek, mint a gyűrűk. A szakállgyöngyöknek kevesebb szőrre van szükségük, hogy a helyükön maradjanak, mivel általában lényegesen könnyebbek, mint a gyűrűk.

Spirálok

Ezeket a spirálokat szakállad köré tudod tekerni. Az anyagtól függően, amiből készült, néhánynál még cérnára sincs szükség a felhelyezéshez. 

Medálok

A szakállmedált nem a szakáll köré kell tekerni, hanem a szőrszálak közé fonni, és klipszekkel vagy spirál alakú hátlapokkal rögzíteni.

Hogyan viselj szakállgyöngyöket

Az első lépés, mielőtt felhelyeznéd a szakállgyűrűt vagy szakállgyöngyöt, hogy alaposan kifésülöd. Ez nem csak a csomóktól és gubancoktól szabadít meg, de a folyamatot is sokkal könnyebbé teszi, valamint csökkenti a szakáll térfogatát, így biztosabb alapot képez a gyűrűnek.

Az egyszerű megjelenésért, fogd össze szakállad az állad alatt és kösd össze egy hajgumival. Fűzz egy zsinórt egy hurokba a gyűrűn keresztül és a szakállad köré. Húzd át a hurkot és vele együtt a szakállad is a gyűrűn, és helyezd a hajgumi fölé.

Az igazi viking megjelenésért, ismételd meg a folyamatot 2-3 alkalommal, szakállad hosszától függően.