Vedd át az apák napjára - rendeld meg június 9-én, pénteken 16:00 előtt.

365 napos visszaküldés - kérdés nélkül!
Szállítási költség 1 200 Ft - ingyenes 12 300 Ft felett-
06-21-200-7871 - (munkanapokon 08-16 óráig)
Kívánságlista
Kosár
Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz

Csatlakozz a Tribe tagjaihoz az exkluzív kedvezményekért, stílusinspirációkért és még ennél is többért!

Az e-mail címed megadásával elfogadod az Adatvédelmi irányelveinket és engedélyt adsz, hogy ajánlatokat és a termékeinkkel kapcsolatos újdonságokat küldjünk neked. Bármikor leiratkozhatsz, és elhagyhatod a Tribe csapatát.

FÉRFI NYAKSÁLAK

A férfi nyaksálak már nem csak a haditengerészetnek járnak. A puha luxus selyemnek és a mintázatok széles választékának köszönhetően a bandanák elhagyják a hajót és készen állnak a nyakadra. Ha a trendről és stílusról van szó, akkor a nyaksál az abszolút utolsó simítás. Nézd meg a kínálatunkat, hogy megtaláld a kedvenced.

12 termék
12 termék

CSATLAKOZZ A TRIBEHOZ

Csatlakozz a Trendhim Tribe-hoz, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, stílustippjeinkről és trükkjeinkről, exkluzív kedvezményeket kapj és sok más!

Tisztában vagyok a Trendhim Adatvédelmi irányelveivel. Bármikor leiratkozhatsz..

EMELD MAGASABB SZINTRE A MEGJELENÉSED EGY SELYEM NYAKSÁLLAL

Mielőtt elkezdenénk arról beszélni, hogy hogyan legyél stílusosabb egy nyaksállal, előtte nézzük meg, hogy miről is van szó. A nyaksálak – amiket kendőként vagy bandaként is ismerünk – négyzet alakú kendők, amiket a nyakunk körül vagy a fejünkön viselünk kiegészítőként. Bandanák mindenütt vannak az óceánjáró yachtoktól a cserkésztáborokig.

A férfi nyaksálaink elég messze állnak azoktól a daraboktól, amiket a kisfiúk viselnek az erdőben. Finom selyemből készültek, így biztosan kényelmesek lesznek a nyakadon. Vegyél fel egy kasmírmintás nyaksálat klasszikus fehér pólóval és egy kigombolt farmeringet a tökéletes kombinációhoz. Ha hivatalosabb megjelenést akarsz, akkor azt is eláruljuk, hogy a selyem kendőink remekül festenek akármelyik öltönnyel.

HOGYAN VISELJENEK NYAKSÁLAT A FÉRFIAK

A bandanákat úgy tervezték, hogy a nyak körül, a csuklón vagy akár díszzsebkendőként is lehessen hordani. A legnépszerűbb mód a nyak körüli laza viselet.

HOGYAN KÖSSÜK MEG A NYAKSÁLAT

1. Tedd a nyaksáladat lapos felületre, majd az átló mentén hajtsd félbe.

2. A kapott háromszög hosszabbik oldalát sodord össze úgy, hogy csőformája legyen.

3. Tekerd az összetekert bandanát a nyakad köré, majd laza csomóval kösd össze a két végét. Bizonyosodj meg róla, hogy a csomó ne legyen túl szoros.

4. Helyezd ez a csomót kissé oldalra (ne közvetlenül az állad alá).

Elegáns és divatos férfi sálak további kínálata elérhető itt.